- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво си похапвате прееед компа?
Миии нищо не си хапвам ама си пийвам кфот има... сокче, количка, водчица![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
В момента ям фъстъцино мисля след малко да отида да си сипя вода
![]()
MmM ..po princip winagi sa t1p4a s neto kwot i dae sq qm purjeni kartofki i shnicelii![]()
![]()
![]()
шоколад...солети..бейкролс.. чипс.. и някви плодове..абе ям квот намера![]()
сега едно шоко яйце![]()
иначе от една седмица съм се зарибила да ям марети с гъби и всеки ден си купувам :P
всичко квот намеря в къщи сега похапвам фъстъци![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
в момента не ям
всъщност в повечето случаи пия нещо пред компа
иначее за ядене...![]()
бисквитки;фъстъци;шоколад; ладолед;торта;баклава;чипс ...всякакви неща![]()
Общо взето - всичко.
Сега ям суха паста.
2 starz..♥
всичко.. пия си ям.. си не се притеснявамот нищо и никой
като цяло кола или пепси а не като цяло бейк ролс
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Нищо.Вреден навик е.И ядеш много повече от колкото ти се яде.
Едно време като бях по-малка го правех . . можех да си изям по едно пакетче чипс самичка.Ужасно ужасно.
Не ям пред компа. Ям си фиксирано на масата.
Three rings for the elven kings...
J.R.R. Tolkien
много рядко хапвам пред компа... ама като ме домързи яко PC-to ми се превръща все едно е обществена кухнякфо ли не си хапвам фъстъци, чипсове, вафли :Д пия си и сокче, водичка.... и после идва ред на майка ми да мрънка че по клавиатурата са останали кфи ли не боклуци
![]()
Зависи...
Ако просто сърфирам из форумите понякога хапвам фъстъци или някакъв чипс.
Но ако съм в няколкодневна игрова сесия или нещо подобно се запасявам с енергийни пауъръп-и, като вафли, шоколади, напитки съдържащи кофеин...
![]()
Най-често чипсове, солети, хрупанки, задължително обаче трябва да има и нещо за пие - кола, фанта, спрайт и т.н.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Само закуската или обяда ги ям пред компютъра. Иначе друго не ям -само пия (Nesquick или 3in1).
Не ям пред компа. Ако прегреша, то ще е с чаша кафе сутрин докато преглеждам какво сте сътворили в другите раздели.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз основно пред компа ям![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Първоначално написано от haterkata
![]()
![]()
Всичко ям, но в момемнта сам на 3 in 1
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Аз май повече пия, от колкото ям пред компа![]()
Иначе в момента пия вода.. Понякога различни сокчета, безалкохолни.. рядко пия алкохол пред компютъра, но се е случвало. А ако ям.. или някоя вафла или солети..
.. а плодове най-редовно![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()