- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов,секс,сватба...
Имам един познат,казва че за да се омъжиш (или ожениш) за даден човек трябва да си поживял достатъчно,да си се поебал с доста за да е пълноценен брака ти...какво ще кажете по това мнение?
Еми и аз мисля, че е хубаво да си поживееш преди да попаднеш в оковите на брака![]()
Животът е адът описан в Библията!
Мда прав е човекът ... трябва да си поживееш ...Първоначално написано от b_a_b_y_87
![]()
Аз нямам намерене да се женя по задължение или защото "така трябва" . Ако един ден реша да се омъжа то ще е само от любов към човека с който съм. Така че не смятам че трябва да си "поживея" тъй като със сватбата не свърша живота а започва нещо ново и прекрасно.
Абсолютно 100% подкрепям това мнение !Първоначално написано от slun4ice
De-Phazz - Anchorless
+1....pak i braka e samo na xartiqПървоначално написано от slun4ice
+1Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Хубаво е да си поживееш,преди да почнеш да 'робуваш' на мъжа си.
+2 Напълно съм съгласна..Първоначално написано от ReBэLdE
az vikam da pusnem edna anketa za6toto mneniqta ni se delqt na dve zadaljenie li e braka ili udovolstvie![]()
![]()
![]()
да бе ще му робувам амаха в никъв случей![]()
както миа казал женооо дай салатата и ракията така съм го цапардосала с една саксия
![]()
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
Цитирам Рос от "Приятели" : Ако искаш един мъж да спре да се къпе и една жена да спре да се бръсне .. ОЖЕНИ ГИ![]()
![]()
да,да си преживял достатъчно и да си разбрал какво искаш,да искаш спокойствие и сигурност и другия човек да ти я даваПървоначално написано от b_a_b_y_87
![]()
Действително не е оферта да се ожениш/омъжиш прекалено рано. И в един момент да се окаже, 4е 4увствата ти към половинката ти са поохладнели, а на теб ти се иска да си 'поживееш', понеже на времето не си. Особено пък ако има намесени и деца, тогава става голяма трагедия.
Единствено от такива съображения съм съгласна с твърдението. Наистина брак не озна4ава доживотен затвор, но е хубаво да си наистина сигурен, 4е го искаш, а не да се поддадеш на някакъв моментен импулс. И именно затова се казва, 4е ако хората са си 'поживяли' като млади, опитали са вси4ко, което им се е искало да опитат и няма да имат за какво да съжаляват, браковете са по-щастливи.
![]()
Робинята на Quench
Семейството не означава край на живота... Ако обичаш някой бракът може само да ви сплоти,всичко друго са предразсъдъци. А и откога разврата е синоним на "да си поживееш" ?
и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от b_a_b_y_87
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Е да брака не означава край на живота,но ако се омъжиш/ожениш прекалено рано и не си си "поживял", с времето започваш да се чудиш дали не си избързал с брака,дали не си направил грешка и от там почват изневери и всякакви такива,един вид почваш да дивееш примерно на 30 години и тка брака ти започва да се разпада.
За това моето мнение е че не трябва да се избързва с брака(да си "поживееш" преди това),да си опитал всичко в живота,и след това разбираш вече че искаш единствено спокойствието и сигурността,която ти дава семейството.
абе трябва да си поживее човек преди да се ожени, ама като дойде човека, няма да те чака, просто разбираш, че е той и не искаш нищо друго. Чак след години може да се сетиш, че е трябвало да си поживееш повечко![]()
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Ще кажа,че преди да се омъжиш/ожениш трябва да си живял достатъчно с половинката.Да сте се опознали достатъчно и най-вече да сте сигурни,че искате да се обвържете за цял живот.Защото брака е доста отговорно нещо,целта е да е за цял живот.А не да си с някой от 1 година(например) да сте се еб*ли няколко пъти и да сте решили да се ожените,без дори да се познавате,а накрая да се разведете.Лично аз,бих опознала човека до себе си и ако наистина си допадаме чак тогава да се омъжа.
Аз мисля че реда ти не е правилен >СЕКС,СВАТБА,ЛЮБОВ,РАЗВОД!Първоначално написано от b_a_b_y_87
Точно това ще правиш, защото ще си намериш такъв, на който да робуваш и да му слугуваш, защото него го мързи да си мръдне пръста. И това какво говори за теб ?! Че си поредната овца, която мисли че брака е нещо кой знае какво - всъщност 1 лист хартия.Първоначално написано от Люси
Don't tell me what I can or can't do !
Бракът е отговорност, а не само някаква си хартийка.Това е важна кракчка в живота на човек.Не мисля, че ако си се оженил/омъжила рано и не си си поживял/а достатъчно на 30 ще почнеш да изневеряваш, защото ако обичаш човека до себе си няма да мислиш за изневери и т.н.Но наистина трябва да си поживял достатъчно с партньора си преди да сключите брак и да го опознаеш добре, да си сигурен/а в чувствата си.Освен това, бракът се поема по собствена воля, така че ако искаш може да не сключваш брак никога до края на живота си.
ami estestweno trqbwa da si opital otwsi4ko za da razberesh 4e to4no towa mom4e e podhodqsto za tebe