- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов,секс,сватба...
Първоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това че повечето семейства са много банални не значи че брака може да е скучен и да е край на живота !!! Има някои семейства, които успяват да се оженят рано и да продължат докато смъртта ги раздели ! И то правят така че докато са още млади да си преживяват толкова добре, че дори хора от студентски град (София) може да им завидят ...... Това че са подписали някаква си хартийка не значи че живота им е приключил.... Стига и двамата да поискат мога да си направят целия брат разкошен .... Просто когато се бракуват на 18-19 години е по трудно тъй като трябва работа/учене да се гледа семейството (ако има дете случайно) и за това е по хубаво да се изчака, но има хора на които родителите помагат много и всичко става перфектно ! Стига да могат да го изживеят като хората, брака на млади хора може да е по-щастлив от колкото на студенти и т.н !
De-Phazz - Anchorless
абе тва с поживяването...не го подкрепям много много..верно требва да поживее6 но нима не може6 да го направи6 с съпруг/а си?аа ..ако тръгне6 да опитва6 си4ко от живота преди да се ожени6 ...4е стане6 на 30-35...а тогава е много по трудно да намери6 4овека с които да се бракосъ4етае6...поне това е моето мнение...(пиша "ш"-то с 6 защото ми е малко трудно на всяка втора дума да превключвам Flexa)
А кой ви гарантира че това което искате да преживеете на 20 ще е същото което искате на 40? Ако примерно до 30 си се "наживял" (правил си тройки, четворки, заминавал си на екскурзия без да предупредиш никой, боядисвал си си косата във всички цветове на дъгата... демек всичко което сте искали тогава и сте разбирали под "наживяване") кой ви гарантира че на 45 (вече женени и с 2 деца) няма да ви се иска да повтроите някои неща или да опитате нови за които дори не сте се сещали на 20? Тогава какво? Значи все пак не сте се наживяли достатъчно а?
Според мен няма такова нещо като "наживяване" защото в живота няма гаранция за нищо и всяко наше решение крие известен риск.
Ще кажа,че си много мъдър/ра.Първоначално написано от b_a_b_y_87
Бъзикам те![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Е немога да разбера к'во му е прекрасното.. добре мой са обичат ама чак да е прекрасно .. брака си има и своите лоши страни..Първоначално написано от slun4ice
пък за пожевяването жевееш до 18 и почва странния живот
![]()
![]()
Изглежда не си обичал до сегаПървоначално написано от play_life
Пък и според мен е по-хубаво да се ожениш, да има сватба, всички да празнуват вашата любов, вече официално сте заедно... Не казвам естествено че хората които живеят заедно без брак не се обичат истински но за мен лично идеята да съм НЕГОВА пред държавата и Бог ми харесва
![]()
Ха момиче съм и спокойно обичала съмама добре обичате се не съм казала нищо лошо хаха просто КАЗАХ че брака си има и лоши страни тоест почвате да се карате.. ако пък искаш да излезеш трябва да си с него или нея.. аби квото и да пиша ти си знайш че ще ти е хубаво
![]()
Най-великото нещо, което някога ще научиш, е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна !!!
Ха момиче съм и спокойно обичала съмама добре обичате се не съм казала нищо лошо хаха просто КАЗАХ че брака си има и лоши страни тоест почвате да се карате.. ако пък искаш да излезеш трябва да си с него или нея.. абе квото и да пиша ти си знайш че ще ти е хубаво
![]()
Най-великото нещо, което някога ще научиш, е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна !!!
Ха момиче съм и спокойно обичала съмама добре обичате се не съм казала нищо лошо хаха просто КАЗАХ че брака си има и лоши страни тоест почвате да се карате.. ако пък искаш да излезеш трябва да си с него или нея.. абе квото и да пиша ти си знайш че ще ти е хубаво
![]()
Извинявам се за грешкатаПървоначално написано от play_life
![]()
Иначе според мен няма повече лоши страни от дългогодишна връзка БЕЗ брак (докато не се стигне до развод естествено защото там нещата са по-сложни).
Майка ми и пастрока ми са заедно от 14 години а са женени от 6. Няма разлика в отношенията им откакто са ударили подписа. И той и тя си излизат сами (ако искат) и почти не се карат. Един подпис не променя отношенията и чувствата.
И все пак нека не излизаме от темата![]()
Абе хора...любов.Тя идва и си отива за да е сполучлив един брак трябва да има уважение между двамата!Любов,любов...бла,бл а.Уважението е важно а не любовта
(Поне аз така мисля
)
Хехе..напълно съм съгласна.Затова действайте.Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Слън4ице, на тва му се вика криза на средната възраст.![]()
И при по4ти вси4ки се слу4ва, независимо поживял ли си си преди да се жениш или не.
И от това спасение нямаВ смисъл, само можеш да се надяваш да не го тресне мъжа ти (или жена ти съответно) или теб прекалено силно, за да минете през този период безпроблемно
![]()
![]()
Робинята на Quench
Е, зависи човек какво разбира под 'наживял'. За мен живота би бил много по-пълноценен, ако съм имала малко, но сериозни връзки, но пък има такива, които биха се чувствали така ако са сменяли често партньорите си.
Пък и не мисля, че след брака се карате повече. При сериозните връзки също го има, няма я опцията 'преди всичко беше цветя и рози, не знаехме какво е караница, ама сега след брака, виж какво стана...'.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Тва за ебането преди да се омъжиш си е въпрос на възгледите на хората![]()
Точно! Така че съм съгласна с твоето мнение че човек трябва да е достатъчно зрял и да е видял някои неща преди да встъпи в брак но не може да се "наживее" и да се "налудее"Първоначално написано от SINDEL
![]()
За мъжете може и да важи, ма жената ако са я минали повече от 5, много не я щат. Аз се наживях няа младитни. Още ми се живее де, ама не съм се заженила. Не съм имала опит с други мъже и не ме плаши фактът, че цял живот може би ще съм с него. Напротив, радва ме и то много. Но зависи как приемаш по принцип брака-дали за теб е окова или тънка нишка, която те свързва с любимото сърце......