- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оволация
Кога си в оволация? Всичко за оволацията!?!![]()
off bojeeeeima Google za taq rabota we !
![]()
![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Първоначално написано от spongkata
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ама си тъпуууууууууу.............![]()
![]()
, че чак си запонало да се заобляш от тъпотия. Пише се овУлация! И вземи да прочетеш малко и тогава питай
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
биричкаПървоначално написано от Mr.Crowley
![]()
Даже няколко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Mr.Crowley
![]()
![]()
евала
Мирсим мирсим =D>
Овулация се нарича процесът на пукане на фоликул в яйчника на жената, в резултат на което се освобождава яйцеклетката годна за оплождане. Процесът настъпва 14 дни преди края на цикъла или средно от 24 до 36 часа след повишаване на Лутеинизиращия Хормон. Продължителността на процеса трае 1 – 2 дни, а освободената яйцеклетка може да живее само от 12 до 24 часа.
Признаците за настъпване на овулация са напрежение в областта на гърдите, болки в яйчниците, увеличение на влагалищния секрет (цервикална слуз) и е възможно леко кървене.
абе едва ли е "тъпууууу" колкото теб!тя ако беше прочела мислиш ли че щеше да питаПървоначално написано от Mr.Crowley
мисли малко преди да пишеш
Cruel Intentions
![]()
![]()
![]()
Много ме радваш...ако започнете всички малоумни дрисли малко да си понапъвате мозъците, вместо да питате за всякакви глупости ще е най-добре! А, ти каква и се явяваш - секретарка ли? Защото тя май освен, че не може да чете, явно не може и да пише, а?![]()
![]()
![]()
Поздрави
не е твоя работа аз каква съм й на нея!къв е проблема да попита като не й е ясно?с какво ти пречи?![]()
Cruel Intentions
Защото ме радвате колко много сте затъпели всички пубери. Защото думата библиотека за вас означава дискотека, примерно. Защото разни ей такива умници като теб с претенции не могат да напишат 2 реда правилно. Още искаш ли да ти казвам с какво ми пречи тя или ти? Защото вместо да се чудите с кой и кога да се наебете вземете да налеете малко знания в иначе ненужните ви глави. Няма да ви трябват, защото така или иначе всички искате да ставате мутреси и чалга певици, но все пак...
ами ето иска да си "налее малко знания в главата" и ви пита кво е това за да разбере ама ей такива като тебе веднага почват да се подиграват.И не м идърпай такива речикато толкова много ти се говори за това отивай да спамиш в някоя др тема за секса на 12 .ае peace
![]()
Cruel Intentions
аве Google за кво е там има сичко доста обемна информация![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Добре![]()
![]()
![]()
Поумней малко .. Можеше да се сетиш за гугъл или поне да пишеш правилно..![]()