.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    Париж
    И не се казва "Ще ми стане ли гадже?" ,а "Искаш ли да станем гаджета?"
    Сега сериозно: С целувка според мен не става,защото ти може да целуваш всяка срещната,ма няа хоиш с всички... Ам например може да стане с разговор за отношенията ви и да кажеш,че искаш нещо повече.Тя ще разбере намека. В краен случай си остана "Искаш ли да хоим?"
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

E namen p1k mi e mnogo stranno da predloja na nqkoq s dumi...
    Prosto i praq nameci i ako me haresva prosto si tr1gvame

охх еми как....отивате на разходка....разкриваш й чувствата си,след това я питаш тя изпитва ли нещо към теб..и ако отговора е да....я питаш били искала да се получи нещо между нас...ако не..ок приятели;]

leleeeeeeeee koi ti predlaga ve4e be nqma takiva otivate natiskate se celyvate se tragvate si pod raka i se znae 4e ste gadkjeta ne sami kavali iska6 li da stanem gadjeta ili da sme zaedno ot tolkova mn godi ni naptai tai ei

Ами разходете се някъде и и кажи "Харесвам те","Искаш ли да сме заедно","Изпитваш ли някакви чувства към мен" и така,УСПЕХ!!!
    Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Цитирай Първоначално написано от Люси
    Купи и един голям букет от червени рози,кутия бонбони във формата на '' '' + една плюшена играчка.Отиваш при нея,казваш и харесвам те ,би ли станала гадже с мен.Или примерно и купи една голяма плюшена играчка,примерно заек.
    Така все едно е задължава да тръгне с него с тея цветя и подаръци..На една фр и се случи така е да тя го харесваше,ама ако не го харесваше и к'во той и подарява сребърна гривна и предлага и тя к'во?Да му върне гривната и да каже "Не" ли ? Не става така..По-добре разбери дали те харесва и тя и чак тогава и предложи.А за да разбереш не трябва да стоиш като пън и да чакаш да дойде и да ти каже "Харесвам те предложи ми"..Прави намеци,закачай я,зарибявай я и ако и тя отговаря на т'ва,което правиш значи всичко е ок \/ Между другото на мен предишното ми гадже не ми предложи направо ме целуна ии тооо тъй като го харесвах и тоо сещате се Ама т'ва не е много много препорачително,че може да се убиди и да те пречука
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    isperih
    Просто и кажи така:
    -Виж, сред всички момичета, които познавам само ти ми даде смелост да кажа тези две думи в лицето ти-обичам те (или харесвам те).Но единствено ме тревожи ти какво мислиш за мен.Искам да те опозная повече, но знам че това ще стане само ако съм близо до теб, а това го желая искрено!!!!

Град
    София
    Сега ще разкажа как ми предложиха на мен.

Значи бяхме отишли при баба му и дядо му да си вземе едни маратонки и после се поразходихме. (те живеят в Панчарево)
    И така докато си ходехме и разговаряхме, той спря и каза: Ей, още не съм се обадил на момичето дето ти разправях, да се видим (беше ми споделял преди и аз му казах че е най - добре да се видят и да и признае, пък да става каквото ще) и той извади GSMa и започна да се чуди да звънне или не. Аз го укоражавах да го направи и да си уговорят среща. И той на-накрая се реши да и звънне... обаче на кой телефона му звъни.. моя
    той каза че се е объркал и пак пробва, обаче пак на мен звъни и аз си викам, тука има нещо
    и вече на 3тото набиране нямах съмнения че става въпрос за мен и гледах като
    Питах го дали не се ебава нещо, но видях в очите му че е съвсем сериозен!
    Е, не му се отвори парашута, щото не го харесвах, но беше най-якото предложение което съм получавала досега!

Пожелавам ти успех!

и после пиши какво е станало

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
    Сега ще разкажа как ми предложиха на мен.

Значи бяхме отишли при баба му и дядо му да си вземе едни маратонки и после се поразходихме. (те живеят в Панчарево)
    И така докато си ходехме и разговаряхме, той спря и каза: Ей, още не съм се обадил на момичето дето ти разправях, да се видим (беше ми споделял преди и аз му казах че е най - добре да се видят и да и признае, пък да става каквото ще) и той извади GSMa и започна да се чуди да звънне или не. Аз го укоражавах да го направи и да си уговорят среща. И той на-накрая се реши да и звънне... обаче на кой телефона му звъни.. моя
    той каза че се е объркал и пак пробва, обаче пак на мен звъни и аз си викам, тука има нещо
    и вече на 3тото набиране нямах съмнения че става въпрос за мен и гледах като
    Питах го дали не се ебава нещо, но видях в очите му че е съвсем сериозен!
    Е, не му се отвори парашута, щото не го харесвах, но беше най-якото предложение което съм получавала досега!

Пожелавам ти успех!

и после пиши какво е станало
    Мале..яко е харесва ми.... Какво момче само...хаха

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    -Искаш ли да ходим?
    -Къди? До магазина ли?
    -Не,искаш ли да ходим?
    -Ама до магазина ли??
    -Не бе, да ходим...
    -Ааааа, ми айде да идем.
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Град
    пред компа :D
    Цитирай Първоначално написано от DaRk LaDy~
    искаш ли да се гаджосаме?!?!
    Авее брат/сестра как го измисли туй ве ша са прасна от смях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си