- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й предложа?
И не се казва "Ще ми стане ли гадже?" ,а "Искаш ли да станем гаджета?"![]()
![]()
![]()
Сега сериозно: С целувка според мен не става,защото ти може да целуваш всяка срещната,ма няа хоиш с всички...Ам например може да стане с разговор за отношенията ви и да кажеш,че искаш нещо повече.Тя ще разбере намека.
В краен случай си остана "Искаш ли да хоим?"
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
E namen p1k mi e mnogo stranno da predloja na nqkoq s dumi...
Prosto i praq nameci i ako me haresva prosto si tr1gvame![]()
охх еми как....отивате на разходка....разкриваш й чувствата си,след това я питаш тя изпитва ли нещо към теб..и ако отговора е да....я питаш били искала да се получи нещо между нас...ако не..ок приятели;]
leleeeeeeeee koi ti predlaga ve4e benqma takiva otivate natiskate se celyvate se tragvate si pod raka i se znae 4e ste gadkjeta
ne sami kavali iska6 li da stanem gadjeta ili da sme zaedno ot tolkova mn godi ni
naptai tai ei
![]()
Ами разходете се някъде и и кажи "Харесвам те","Искаш ли да сме заедно","Изпитваш ли някакви чувства към мен" и така,УСПЕХ!!!![]()
![]()
![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
Така все едно е задължава да тръгне с него с тея цветя и подаръци..На една фр и се случи така е да тя го харесваше,ама ако не го харесваше и к'во той и подарява сребърна гривна и предлага и тя к'во?Да му върне гривната и да каже "Не" ли ? Не става така..По-добре разбери дали те харесва и тя и чак тогава и предложи.А за да разбереш не трябва да стоиш като пън и да чакаш да дойде и да ти каже "Харесвам те предложи ми"..Прави намеци,закачай я,зарибявай я и ако и тя отговаря на т'ва,което правиш значи всичко е ок \Първоначално написано от Люси
/ Между другото на мен предишното ми гадже не ми предложи направо ме целуна ии тооо тъй като го харесвах и тоо сещате се
![]()
Ама т'ва не е много много препорачително,че може да се убиди и да те пречука
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Просто и кажи така:
-Виж, сред всички момичета, които познавам само ти ми даде смелост да кажа тези две думи в лицето ти-обичам те (или харесвам те).Но единствено ме тревожи ти какво мислиш за мен.Искам да те опозная повече, но знам че това ще стане само ако съм близо до теб, а това го желая искрено!!!!
Сега ще разкажа как ми предложиха на мен.
Значи бяхме отишли при баба му и дядо му да си вземе едни маратонки и после се поразходихме. (те живеят в Панчарево)
И така докато си ходехме и разговаряхме, той спря и каза: Ей, още не съм се обадил на момичето дето ти разправях, да се видим (беше ми споделял преди и аз му казах че е най - добре да се видят и да и признае, пък да става каквото ще) и той извади GSMa и започна да се чуди да звънне или не. Аз го укоражавах да го направи и да си уговорят среща. И той на-накрая се реши да и звънне... обаче на кой телефона му звъни.. моя
той каза че се е объркал и пак пробва, обаче пак на мен звъни и аз си викам, тука има нещо![]()
и вече на 3тото набиране нямах съмнения че става въпрос за мен и гледах като![]()
Питах го дали не се ебава нещо, но видях в очите му че е съвсем сериозен!
Е, не му се отвори парашута, щото не го харесвах, но беше най-якото предложение което съм получавала досега!![]()
Пожелавам ти успех!
и после пиши какво е станало![]()
Мале..яко е харесва ми.... Какво момче само...хахаПървоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
![]()
Първоначално написано от MaMkaMy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !