- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й предложа?
Здравейте! Интересува ме вие какво мислите по въпроса: Как да предложа на едно момиче да станем гаджета? Въпроса "Ще ми станеш ли гадже" е за под 10 години... вече не върви. Аз съм на 15. А просто с целувка не става според мен. От къде да знам как ще реагира момичето. Вие как предложихте на момичето? И също момичета могат да се включат как са им предложили на тях и с какво впечатление са останали? Мерси!
Питаш я : Искаш ли да сме заедно? (много романтично нали)
Е това много делово ми се струва въобще. Става дума за момиче, в чийто чувства към мен аз не съм сигурен. Незнам дали тя има чувства към мен. От друга страна да не стане излагация.. знам ли...
Ми мен последния ми приятел ме пита "Искаш ли да си с мен" а иначе е имало случаи като тези "Бейби навита ли си да ходим","Мацка искаш ли да сме заедно",само недей да я питаш "Искаш ли да станем гаджета" защото ще си легне от смях
Еми като незнаеш,какво искаш?Няма как да си сигурен де,но трябва първо някак си тя да разбере,че я харесваш.Казвам някак си,защото не е задължително да и го казваш директно,правиш намеци,нещо от сорта.Но трябва да разбереш какво чувства тя.Има 2 варианта : по поведението и или с директен въпрос.Ако ти е неудобно,казваш на някой пусне слух,че я харесваш,това все някога ще стигне до нея,после ще ти е по-лесно![]()
Мии извеждаш я на романтична разходка и вече по държанието й трябва да си проличи дали те харесва или не ... и примерно като я изпращаш вече й признаваш,че я харесваш ... моя приятел на мен тка ми предложи![]()
Купи и един голям букет от червени рози,кутия бонбони във формата на '''' + една плюшена играчка.Отиваш при нея,казваш и харесвам те ,би ли станала гадже с мен.Или примерно и купи една голяма плюшена играчка,примерно заек.
![]()
Ми според мен трябва да поговориш с нея и според държанието й към теб ще разбереш дали и тя има същите чувства, и ако наистина иска да бъдете заедно може би и една целувка ще ти свърши работа.
OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.
C. Ronaldo
-Искаш ли да ходим?
-Къди? До магазина ли?
-Не,искаш ли да ходим?
-Ама до магазина ли??
-Не бе, да ходим...
-Ааааа, ми айде да идем.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Моля, без спам. Бих се радвал на още мнения по въпроса![]()
az si mislq 4e e nai-dobre da izlezete dvamata.ako ima o6te nqkoi s vas i kaji 4e iska6 za malko da ste nasame.predpolagam 6te razbere kakvo ima6 da i kazva6.otidete na nqkoe tiho mestence i i kaji 4e ima6 nqkakvi 4uvstva kum neq,koito ne sa samo priqtelski.pitai q kakvo misli po vuprosa.ot tam na tam vs zavisi ot neinata reakciq.ako i tq ti kaje 4e ima 4uvstva q celuni i na tam vs e qsno,a ako nqma 4uvstva kaji 4e prosto si iskal da razbere6 dali izpitva ne6to kum teb.za da ne se po4uvstva neudobno (ako kaje 4e ne te haresva) 6te e dobre da i kaje6 4e tva nqma da promeni vzaimootno6eniqta vi i 6te si ostanete priqteli.tva e na4in da i predloji6.mislq si 4e ako kaje6 to4no tova tq 6te vidi 4e namereniqta ti sa seriozni,vsmisul ne e nqkva 6ega ili ne6to takova.na men su6to repliki kato "ae da trugnem" "ae da hodime" "6te mi stane6 li gadje" mi zvu4at adski detinski i neseriozno.tva e moqt suvet.uspeh.![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Я кажи казвала ли ти е някога че си и много забавен?Първоначално написано от fortata
Лоша идея според мен.Не се знае как ще реагира затова не рискувай,може да няма чувства към теб или пък да не преполага,че изпитваш нещо към нея и да сее...стресираПървоначално написано от Люси
Пък и не на всички момичета се харесват такива жестове,особено в началото,все пак няма да се жените
Идеята на fenkata_kn е много добра,успех
![]()
"Искаш ли да станем гаджета" - е за под "10 години", а ти като си на уж 15 какви предложения искаш да има ?! Явно акъла ти е за "10 години" - действай с това "за под 10 години". Тя може да реагира по същия начин и като й го натресеш т'ва. След като само с целувка не става - измисли друг по-подходящ начин.Първоначално написано от fortata
Don't tell me what I can or can't do !
С бившия си стояхме заедно на една пейка и изведнъж ме попита:"вярно ли е,че си ме харесвала?".Казах му :"да" само,защото знаех,че и той също ме харесва(признал на моята приятелка).От приказки на приказки,стана работата.
Със сегашния:писахме си по скайп за любов,секс,чувства,накрая се оказа,че се желаем....и се взехме.
Щом питаш,значи продължавайПървоначално написано от fortata
с метода под 10 год.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
mi pitai q iskash li da xodim ama seriozno ..ili ne6ty ot sorta ama to kat doide momenta ti 6te izmisli6 ne6to drygo![]()
![]()
![]()
![]()
YSPExX..
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Май се бях изумила от друг твой съвет, и този също ме изумява.Първоначално написано от Люси
В никакъв случай.
Мацката ти няма да го оцени, а и някак не върви 15годишен да прави такива неща. Такива неща според менсе правят за потенциална съпруга, а не потенциално гадже, което дори ти не си убеден дали я харесваш много или не.
Като се целунете може да й кажеш (след целувката) : "Е, вече си моя, нямаш нищо против нали"
И нещо такова... Тя предполагам ще каже че няма и ти ще изтърсиш че вече ходите и така ; )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
искаш ли да се гаджосаме?!?!
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
охХхза да й предложиш да станете гаджета първо трябва да разбереш какво чувства към тебе...
след това ако и двамцата се обичкате всичко само си идва на мястото
![]()
+1Първоначално написано от DaRk LaDy~
![]()
![]()
![]()
![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
ми как..с устазависи в каква посока се е развила срещата ви..ми казваш и :Сигурно си забелязала че те харесвам...ала-бала...чудех се дали и ти ме харесваш....ала-бала...и ако ти каже Да казваш:би ли тогава искала да сме заедно ...ала-бала..дрън-дрън..
*Е като е било онова за под 10 ти на колко си че не можеш да го измислиш![]()
.Ай успех
![]()