- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Духовен проблем
Този раздел ми се видя правилното място за този пост
Проблема е че от известно време (да кажем около 3 год.) ми се натрупа твърде много мъка страдание и самота... нямам си никого на когото да споделя мъките си (е имам родители но немисля че ще ми помогне като им кажа всичко) дали психолог може да ми помогне ? или какво ?това страдание .. тази мъка и самота ще ме разбият отвътре вече с никой дори немога да говоря и вечер си правя нещо като изповед (не такава за каквато си помислихте) просто си споделям на себеси мъките си и после немога да спя цяла нощ лежа си вкаменен и текът сълзи колкото и да неискам да текът (но да не продалжавам да пиша че почвам да я казвам тая изповед )
Мисля,че може да ти помогне до някаква степен,поне до колкото да ти олекне и да не полудееш,но най- добре да имаш поне 1 приятел или приятелка,и с него или нeя да споделиш.От приятел ,никой друг неможе по- добре да те разбере.
гадно.. излизай навън помъчи се да се забавляваш намери си приятели ако това непомогне върви при психолог..успех![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
![]()
ми на мен лично ми се вижда психолога най доброто решение но ако ме домързи а на теб ти се занимава може да ти поплача на рамотоПървоначално написано от Bellatrix
отностно приятелите нямам такива на който мога да доверя такива мъки пък и съм момче как да поплача на рамото на друго момче неудобно е някак а момичетата по принцип ме избягват
Може да си пишем по скайп ако искаш,ще те изслушам,ако си съгласна,пиши ми лично съобщение
Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
Психолога е най-доброто решение, аз съм ходила в много труден за мене момент, помогна ми и ми вдъхна живота, който бях изгубила![]()
Somebody told you how much i love you!!!
Everything's fine, so fine
Да намери си просто едно кошче за емоционално отпадъци и си излеи всичко![]()
Аз също ! Момиче съм , но съм изпадала в подобни ситуации ! Пиши лс ако искаш !Първоначално написано от fenkatakrisi952
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ако наистина дори нз защо плачеш, отиди на психолог, той ще ти помогне да го преодолееш, и то иди преди да си станал някой депресант или емо, дето си реже вените
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Прекалено си отчаян. В твоя случай да отидеш на психолог е добро решение. Мисля,че ще свърши работа.
Аз не мисля,че ти е до психолог.Просто излез навън,разходи се,гледай по магазине ии каквото там ти е приятно,но не се задържай много вкъщи.Може да се чувстваш сам,но винаги гледай да се сред хора.Каза,че имаш приятели,така че не виждам какъв е проблемът?Просто излез един ден с тях и ако не ти се говори много отначало не отчайвай,след време ще се отпуснеш.А иначе все там,някъде,едно момиче те чака.Не се плаши,човек,винаги има изход,но само ти можеш да го намериш
.
Успех!