.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Италиански лицей

Някой може ли да ми каже нещо по темата ? Знам само че се намира в Горна Баня.
    Търсих в гугъл , но нищо не намерих!

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: Италиански лицей

Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    Някой може ли да ми каже нещо по темата ? Знам само че се намира в Горна Баня.
    Търсих в гугъл , но нищо не намерих!
    В Горна баня е и трябва да учиш там от 1 клас иначе е мнооого трудно да те приемат след това ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

ок Но попринцип добро училище ли е ? Какви са изпитите? Таксите?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi ne sam 4uvala dovri otzivi za tva daskalo... parvoto koeto e 4astno i tam ne u4at slu4aini deca ... a plus tva prqkora na daskaloto e Narkomanskiq licei taka 4e...

Супер фен Аватара на gabi_94
    уж е хубаво, но повярвай ми не е, толкова разочаровани познавам от там, по принцип се води за елитно, частно богаташко училище, но в действителност за елитност не може и да се говори, защото диста западна
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

училището е на нивото на Американския колеж ..много е добро,но наистина там не учат случайни деца,а само деца на богати и известни хора,иначе е страшно трудно да се влезне там ..

Кой казва ,че там не учат случайни деца ! Познавам около 5 човека , които учат там .Като 3 от тях са най-добрите ми приятелки. И всички са много земни. Но дотук с хвалбите ... впечатлението от хората ми е добро ,но от самото учлище....
    Казвам го като страничен наблюдател ,не мога да съм сигурна дали е така...Просто мое мнение.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Чувала съм,че там учат само децата на известните и богати ВИП персони

Понеже сега съм 7 клас и искам да кандидатствам в ДЪРЖАВНИЯ Италиански лицей, ако може някой, който учи там да ме информира какви втори чужди езици има. Също така дали има допълнителни занимания като музика и актьорско майсторство и като цяло как е у-щето.
    Деймън: Трябваше да ме срещнеш през 1864 година. Щеше да ме харесаш.
    Елена: Харесвам те сега. Такъв, какъвто си.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    http://www.nukk.org/ Търсила си ? Наистина ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Да, НАИСТИНА търсих. Но там никъде не пише какви са профилите, смисъл какво се изучава интензивно. А също така искам мнението на някого, който учи там или ще кандидатства тази година. Нали не трябва допълнително да се явявам на изпит? А и бих искала да науча дали тези, които учат там са доволни от преподаването и от училището като цяло.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    я кажете вие кои според вас са елитните гимназии?
    каква според вас е една елитна гимназия :>

Елитните у-ща в София се броят: 91 Немска, Испанската и Френската.
    Попринцип за елитно се брои у-ще, в което учениците имат много добър успех.
    За мен, елитно, е у-ще, в което учениците не само имат високи оценки, но и материалната база е добра.Също така учителите са готини и разбрани.
    А някой да каже нещо за 1-ва Английска гимназия??? Как е обстановката, хората, ученето???Някой да учи там???

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    само за справка
    има 1 немска, 1 английска и 1 френска гимназия
    втора, трета английска..е такова животно нема ;д

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Учила съм там, ама от първи до седми клас. В тази тема хората не правят разлика между държавното и частното, като второто въобще не е Италиански лицей, а просто са в една сграда двете.

По мое време изпитът беше отделен и беше юни, сега как е, нямам представи. Звънни и питай в училището, обаче имай предвид, че приемат 5,10,15 човека сигурно, така че ти трябват много добри резултати, тъй като хората, учили там 1-7ми клас са с предимство и външните запълват само непопълнените места.

аз си уча в училището и си ми харесва....нз кво мислят другите хора за него и не ми пука.иначе има и мн случайни ученици на които родителите не са с мн високи доходи...поне в държавното де. в частното вс са деца на някви мутри....

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от TVD4ever Виж мнението
    Елитните у-ща в София се броят: 91 Немска, Испанската и Френската.
    Попринцип за елитно се брои у-ще, в което учениците имат много добър успех.
    За мен, елитно, е у-ще, в което учениците не само имат високи оценки, но и материалната база е добра.Също така учителите са готини и разбрани.
    А някой да каже нещо за 1-ва Английска гимназия??? Как е обстановката, хората, ученето???Някой да учи там???
    Да бе, ФЕГ-а е голям елит, думи нямам ..

Темата е от 2008. |(

darka123
    Guest
    Знам, че въпросът е зададен отдавна, но все пак ще отговоря. В момента съм 7. клас и уча в Италианския лицей, но съм приета в Американския колеж. Носят се доста слухове за училището, които не са верни. Училището е ДЪРЖАВНО. На месец се плаща около 150 лева. Както някои от вас казаха, трудно е да се влезе в 8. клас, защото почти всички ученици остават там и има само няколко свободни места. Не съм много доволна от училището, защото преди беше по-добро и по-известно, но със сигурност е по-хубаво от кварталните.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си