.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на miShle
    Е като не е свършил от какво искаш да забременее .. от въздух може би?! Оф,че с глупости се занимавате . ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Като ви чета мненията направо ...
    Принцеске, урината не избутва останалата сперма, в урината има вещество което убива сперматозоидите, но както и да е вие си занете

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Извинявай на колко си? Да си чувала че за да се направят деца са нужни сперматозоиди а те каде са в спермата образовай са малко и тогава задавай тъпи въпроси.По темата неможеш да забременееш.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Sapphire_Illusion
    Я кажи къде в десети клас биология казват, че има сперма в прееякулационната течност?
    Не знам кой ти го е споменал или къде си чела.., но си в доста голяма грешка.Има спермазадоиди.Този факт е известен доста преди ти да се родиш...Странно кои са учените, които цитираш...
    Situatin normal-All fucked up...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ИМА малка вероятност от предекуационната те4ност (не знам дали правилно го написах)
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

SK0RP10N
    Guest
    Да.Момчето отделя предеякулационна течност, която съдържа малък брой, но оплодителноспособни сперматозоиди

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    Цитирай Първоначално написано от Black Tears
    Явно не можете да отговорите на въпроса на момичето,не можете и мнение да дадете ...

По темата - по принцип не се забременява толкова лесно. На младите семейства им трябват много опити,за да си имат дете. Не може от 10 минутен секс,без момчето да свършва в момичето,да се появи бебе
    не можем да дадем мнение защото вече съм сиг че на почти всеки им е писнало да дават едни и същи мнения на едни и същи теми пускани по милиарди пъти ...

а колкото до отг грешиш , може да забременне момичето вероятноста е малка но все пак я има и причината е точно заради предеакулационната течност ,която също съдържа сперматозоиди обаче в сравнително по малко количество от самата сперма
    айде с здраве и много бебета
    ми кат ти гледам мненията ти само в сайта седиш... не се учудвам че знаеш всички пуснати теми и се дразниш...

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Много ясно, че може! Ти да не би да си на 10
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    Sofia

ееее

Иване стига си писал тъпи теми бе

Град
    u nas
    Може може ама процента е малък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си