- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интересно ми е
Е като не е свършил от какво искаш да забременее .. от въздух може би?!Оф,че с глупости се занимавате . ..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Като ви чета мненията направо...
Принцеске, урината не избутва останалата сперма, в урината има вещество което убива сперматозоидите, но както и да е вие си занете
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Извинявай на колко си?Да си чувала че за да се направят деца са нужни сперматозоиди а те каде са в спермата
образовай са малко и тогава задавай тъпи въпроси.По темата неможеш да забременееш.
Не знам кой ти го е споменал или къде си чела.., но си в доста голяма грешка.Има спермазадоиди.Този факт е известен доста преди ти да се родиш...Странно кои са учените, които цитираш...Първоначално написано от Sapphire_Illusion
Situatin normal-All fucked up...
ИМА малка вероятност от предекуационната те4ност (не знам дали правилно го написах)![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Да.Момчето отделя предеякулационна течност, която съдържа малък брой, но оплодителноспособни сперматозоиди
ми кат ти гледам мненията ти само в сайта седиш... не се учудвам че знаеш всички пуснати теми и се дразниш...Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
Много ясно, че може! Ти да не би да си на 10![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Иване стига си писал тъпи теми бе![]()