- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интересно ми е
Привет на всички
Нямам проблем просто ми е интересно може ли едно момиче да забременее,когато прави секс ... да речем 10мин без презерватив? Разбира се без момчето да свършва![]()
Може да ви се стори глупав въпросът ми,но наистина ми е много любопитно![]()
Ползвай презервативи и толкова.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
и на мен НАИИСТИНА много ми е любопитно защо никой не използва търсачката![]()
![]()
а а а какво ще кажете на вас любопитно ли ви е това
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
![]()
![]()
Cruel Intentions
Явно не можете да отговорите на въпроса на момичето,не можете и мнение да дадете ...
По темата - по принцип не се забременява толкова лесно. На младите семейства им трябват много опити,за да си имат дете. Не може от 10 минутен секс,без момчето да свършва в момичето,да се появи бебе![]()
не можем да дадем мнение защото вече съм сиг че на почти всеки им е писнало да дават едни и същи мнения на едни и същи теми пускани по милиарди пъти ...Първоначално написано от Black Tears
а колкото до отг грешиш , може да забременне момичетовероятноста е малка но все пак я има
и причината е точно заради предеакулационната течност ,която също съдържа сперматозоиди обаче в сравнително по малко количество от самата сперма
айде с здравеи много бебета
![]()
Хахахахаха, баси въпроса - не може!!!! Ти си яко тъпо животно май, а?!? Що не пробваш, давай пък ние ще чакаме темата - закъснява ми, какво да правя,.....![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
емиии като ти е толкова интересно провай и ни кажи щото и ние незнаем :P
tongue teasing
баси темата нали не е свършил как ще забременее бето и ако без да свършва се забременяваше света да се е напълнил с дечорлига
![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
и аз казах същото обаче кой да го прочете .... инече браво наистина че станахме вече 2 верни и здравомислещи мненияПървоначално написано от Д-р Хаус
![]()
![]()
Въпроса ти е изключително малоумен.Как ще забременееш без момчето да е свършило??Първоначално написано от MeTaL4eTo`f
Бахти лапетата,не ви ли писна с олигофренско тъпите теми и еднаквите въпроси,на който получавате еднакви отговори..
Първоначално написано от Д-р Хаус
сериозно ли?
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Първоначално написано от пLiнцесkъ
Мда, макар изследвания на специалисти да сочат, че в предеякулационната течност да няма сперматозоиди....
добре де как ще няма след като е имало случай на бременност ?!?!?!? без мъжа да е свършил в момичето ?!Първоначално написано от Sapphire_Illusion
Правили са секс два пъти, останала е сперма в канала първия път и са правили втори без презерватив и прееякулационната течност е избутала остатъците.
мнее има случай и само от 1вия пътПървоначално написано от Sapphire_Illusion
![]()
Останала е сперма поради някаква друга причина. Имал е мокър сън предишната нощ и е имало остатъци в уретрата му, то в 1 капка има достатъчно сперма за малка държава... Или пък е свръхнадарен.... Статистиката сочи, че метода на отдръпване е ефективен в 96% от случаите, като повечето провали са при мъж, който се е изпуснал, или първият пример.
дорбе де дори и да е имал мокър сън ,мъжа пикае ... а при пишкането се избутват сички сперматозоиди които възмоно са останали ...Първоначално написано от Sapphire_Illusion
Може да не е пил много и тази сутрин да не е пикал, преди да прави секс... Може да е пикал преди да легне и да са правили секс сутринта...
Я кажи къде в десети клас биология казват, че има сперма в прееякулационната течност?
тряя мноо се внимава))
щото личния ми опит показва, че всичко е възможно![]()
бой, йебанье и чалга
Дам, предеякуалната течност съдържа макар и малко сперматозоиди и с малко повече късмет и здрав пижо стават гафовете..Първоначално написано от Lacrima