- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто да споделя..
Връзките от разстояние болят..много при това. Чудиш се какво прави, мисли ли за теб, иска ли да ти се обади, защо не се обажда и много, много други въпроси. Имах такава връзка..беше с момиче, което ценях повече от мен. Бях я поставил на първо място, преди мен..преди моите интереси, преди моя живот. Исках тя да бъде щастлива. Правех всичко за да бъде щастлива, да не я изгубя. Аз бях инициатора в нашата връзка, правих и подаръци всеки път.. Давах всичко за нея, както се пееше в една песен на Графа. Никога не съм бил по щастлив и го правех, защото го исках. Преди тя да замине всичко беше повече от перфектно, но много хубаво не е на хубаво, нали знаете ? След като замина отначало беше окей, започнахме и разговори по телефона..първо по 5-10 мин на ден, после по 30-40, после до 2-3 часа сме стигали. Винаги имаше какво да си говорим. Не личеше по нищо, че ще се оставим. Звъняхме си един на друг всеки ден. И може би това ми беше грешката. Чувахме се прекалено често и явно и омръзнах. Не го показваше, докато не се върна обратно в града.. Още като я видях видях, че нещо не е наред..почна да се оправдава с родители, близки, приятели..забрани.. всичко..а беше голяма, че да я ограничават техните. И се разделихме..опитахме се да останем приятели, тя правеше всичко, че да си останем приятели и винаги ми е помагала..отначало, точно след като се разделихме като се видим се спирахме и все едно не се бяхме разделеляи..стояхме по 10-20 мин прегърнати и разплакани..не ме интересуваше нищо.. обикалях града за да я виждам, защото ми липсваше..много при това. Не й се бях нарадвал..После започнахме да се караме..и така вече една година близо от тея работи..аз започнах да се съвземам..през това време имах много връзки с момичета..не откривах никакъв интерес с тях..оставях ги и започна да ми се води прякор на курвар..а не мога да им обясна каква е причината..нека търсят щастие с други, защото аз не мога да им го дам това щастие.. Това се случи с мен..не ми бе даден втори шанс..![]()
Искам да кажа на всички момчета и момичета, че когато обичате някого той може да е всичко за вас, но никога не се самозабравяйте. Защитавайте си интересите, защитавайте мнението си, после неговите/нейните. Желая ви само успехи в любовта..аз я намерих и я изгубих..не мога повече да обичам, защото не искам, самия аз не искам..
Всеки има историята на живота си, нали така? Може би е временна, може би не е точно тая история..но засега така мисля..
Виж сега,наистина е тежко да загубиш любим човек,но има време пак ще обичаш ,млад си.Добре е,че поне приятели сте си останали.Пожелавам ти да си намериш нова любов и да ти върви повече от тази![]()
Така е връзките от разстояние болят много ... Но пък след време може да срещнеш някоя,в която да се влюбиш и отново да си щастлив![]()
Ами не мисля че тя е единствената има толкова други момичета..просто не забравяй че едно момиче мой те остай даже и ако умираш..не съжалявай щот от цялата историика разбрах само че ти я обичаш а на нея не и е пукало за тебе
![]()
![]()
Много пъти съм казвала,че връзка от разстояние не е никаква връзка! Твота история е типичен пример за това.Ще видиш,че когато се съвземеш напълно,пак ще се влюбиш.И кой знае,може,това да вече да е истинската любов.И на теб късмет в любовта.![]()
Още една сърцераздирателна история . Това е бил проблема прекалено много говерене и след това известното "задушаване" как му викат и тя е загубила интерес.Не се изхвърляй с тез думи къде си написал. Бъди си същият,не се променяй.След като станем по-голями търсят това постоянство,сериозност за разлика от нашите набори (съжалявам,ако не е така,но е така според моите очи).Приятен Ден.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
МИ връзките от разстояние ще болят много ясно .... Винаги единия е "ощетен" бла бла ... Пичага вместо да се впрягаш и да обясняваш "никога повече няма да обичам" вземи се стегни минала е 1 година по дяволите ! Грешката не е била в тебе, а в нея ! Ти си и обръщал толкова много внимание, а тя не е могла да го оцени ! Вместо да оставаш приятел с нея и да ти е още по тежко, почни да ставаш студен към нея! Колкото и да ти липсва колкото и да си я обичал ТОВА Е МИНАЛО !!!!! Живота продължава има още толкова много момичета които са готови да бъдат с теб и да бъдете щастливи заедно .... Хвани си 1 девойка и просто и се отдай ! Опитай да мислиш само за нея да бъдеш само с нея и т.н! НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТ СЪЩИЯ ГРАД !!!! Не съжалявай брат не си струва случилото се случило времето назад не можеш да върнеш, за това продължавай напред и си гледай живота както и тя нейния ! УСПЕХ !
De-Phazz - Anchorless
Хубава изповед, но много силни думи казваш, особено в последната част.Това, че не сте заедно с приятелката ти, не означава, че няма да срещнеш отново любовта.
Според мен е почти невъзможно да подържаш само приятелски отношения с бившо гадже, защото границата не се усеща, преминаваш я несъзнателно, после се връщаш в реалността и ти иде да крещиш от душевната болка.
И все пак връзката е за да бъдеш щастлив с човека до теб, а не само да правиш компромиси и да потъпкваш принципите си.Не съжалявай за решението си и не се депресирай.
След буря винаги идва затишие.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Прочетох последното ти изречение,
където казваш за историята на живота ти.
Браво,значи си зрял човек...
Имаш похвалата на Бай Тоя.
Другото не го четох ,сори![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+1Първоначално написано от sasha_90
Нямам никакви отношения с нея. Не сме приятели, не сме и познати. Не ми пука кой знае колко много затова, но все пак сме били заедно и не е редно, но по добре никакви, отколкото някакви..
Готина тема
И е малко универсална.. винаги става така
винаги когато единия от двамата(момичето или момчето) почне да изпитва все по-голяма нужда... всичко се разваля..
Абе любовта си отива когатоти трябва...
ако не ти трябва по челото ще те бие...
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!