.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Мааалко притеснения :S

Проблема ми е,че с приятелката ми го правим без презерватив и аз като тръгвам да свършвам си го вада нали,но не свършвам,чакам да отмине еуфорията и пак почвам,но през това време има няколко капки излезли,не свършвам нали но има капки като го извада и ме е страх като го вкарам пак дали може а стане нещо,приятелката ми да фане...има случай и когато тръгвам да свършвам но не го вада,а само спирам да отмине и тези капки попадат в нея,то не капки,то е една примерно,но сега се замислих дали е опасно това ?!

Другия ми проблем е в мен,значи,вярно повечето пъти го правим на тъмно през ноща и в повечето случай съм пиян ииии проблема е че трудно ми ставааа,но като ми стане не може и 4-5 минути да издържа,много бързо свършвам....кажете ми как да го отсраня това,надявам се не е болест

Съжалявам ако съм се исказал тъпо,но найстина имам притеснения и се надявам за помощ

кви са тия капки бе? Сперма ли??? Ако е сперма и пак и го слагаш може да забременее бе аве използвайте презервативи бе хораааааа
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Потъркай си го в чарщафа и готово
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    София
    може да забременее. така че другия път или с презерватив или мацката на хапчета

kalpazan4eto ме разби,мила на това май се вика "любовни капки" и било нормално .... но искам да се допитам и до вас

Abe teq kapki moje da sa ot predeqkulacionnata te4nost i v neq se sydyrja spermatozoidi makar i malko no vse pak gi ima i tq pak moje da zabremenee! Pyk moje i ot neq da sa 6tom ti vse pak ne si svar4il. A tfa 4e trydno ti stava e zared alkohola mislq,nali kazva6 4e si piqn poe4eto sly4ai ! ne e bolest spoko
    Trust Me anything u can do, I can do better than u !!

В нея не съм свършвал !

Цитирай Първоначално написано от Source
    kalpazan4eto ме разби,мила на това май се вика "любовни капки" и било нормално .... но искам да се допитам и до вас
    се едно използвай презерватив
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

В нея не съм свършвал !

da de ama ako teq kapki sa ot predeqkulacionnata te4nost i go pravite bez prezervativ tq pak moje da zabremenee 6toto pak ima spermatozoidi makar i malko

Град
    с0фия
    ХА-ХА !!

сиг за 427184892 път ще кажа че преди финалното свършване (изпразването) излиза така наречената предеакулационна течност, КОЯТО СЪЩО СЪДЪРЖА СПЕРМАТОЗОИДИ,ОБАЧЕ В ПО-МАЛКО КОЛИЧЕСТВО,НО ДОСТАТЪЧНИ,за да успее да забременее приятелката ти !!!

използвайте презервативи бе мамка му

и айде като си такъф умник , че въпреки тази течност дето си видял, си продължил да си го вкарваш вместо да спреш и да поразознаеш малко за какво служи тя,ти пожелавам както и на мн други неосъзнати хора които тръгват да вършат неща без преди тва малко да са се пообразовали ,с здаве и много бебета

айде и приятно прекарване у форума
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley
    Потъркай си го в чарщафа и готово
    + a ako не искаш в чершафа, използвайте кърпички

awe 4ovek polzvai prezervativ ve.ne sa tolkoz skapi.ot tiq kapki moi zabremenei priqtelkata ti we. apak ako iska6 da izdarji6 po dalgo ot 4,5 min misli si za maikasi i gotovo.

Хора не ме плашете така моля ви,са незнам каде се намирам ?!

Град
    с0фия
    ами айде де щом секс можеш значи сега треа да се справиш сам с ситуацията нито те познаваме нито с нещо можем да помогнем

айде бегай за тест

Цитирай Първоначално написано от malko_kalpazan4e
    кви са тия капки бе? Сперма ли??? Ако е сперма и пак и го слагаш може да забременее бе аве използвайте презервативи бе хораааааа
    +1 4e posle da ne puskate temi ot sorta na stanax tatko kakvi pampersi da kupuvam

Град
    в съня на елфите
    кви любовни капки това си е точно предеакулационна течност и в нея има сперма,да => има опасност.

И сигурно за десети път ще кажа, че според единствените изследвания по въпроса, В ПРЕДЕЯКУЛАЦИОННАТА ТЕЧНОСТ НЕ СА ОТКРИТИ СПЕРМАТОЗОИДИ, САМО ВЕЩЕСТВА, КОИТО СЕ СЪДЪРЖАТ В СПЕРМАТА, НО НЕ И ОПЛОДИТЕЛНИ КЛЕТКИ.

Но пък да, по-добре е да ползвате презервативи.

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от Sapphire_Illusion
    И сигурно за десети път ще кажа, че според единствените изследвания по въпроса, В ПРЕДЕЯКУЛАЦИОННАТА ТЕЧНОСТ НЕ СА ОТКРИТИ СПЕРМАТОЗОИДИ, САМО ВЕЩЕСТВА, КОИТО СЕ СЪДЪРЖАТ В СПЕРМАТА, НО НЕ И ОПЛОДИТЕЛНИ КЛЕТКИ.

Но пък да, по-добре е да ползвате презервативи.
    интересна логика ,покажи ми къде си го чел да го видя и аз какво пише

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Oo q spokoyno.Az 1 godina podred taka go pravih i o6te ne sym mayka bahti panikite

http://en.wikipedia.org/wiki/Pre-ejaculate#Risks

Цитат:
    There have been no large-scale studies of sperm in pre-ejaculate, but some smaller-scale studies suggest that no sperm is present and thus pre-ejaculate is ineffectual at causing pregnancy.

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от Sapphire_Illusion
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pre-ejaculate#Risks

Цитат:
    There have been no large-scale studies of sperm in pre-ejaculate, but some smaller-scale studies suggest that no sperm is present and thus pre-ejaculate is ineffectual at causing pregnancy.
    аха .. ем нз

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Oo q spokoyno.Az 1 godina podred taka go pravih i o6te ne sym mayka bahti panikite
    Това, че ти не си, не значи, че друг няма да забременее.
    Много сте забавни, като давате за пример себе си, все едно всички хора по калъп са правени.

Po-dobre izpolzvaite prezervativ, nie taka napravihme beliata, bez dori da e svarshval v men
    Всъщност какво бях аз до сега ? Разбирах ли значението на живота? Не разбирах, нищо не разбирах. Какво значех аз?....

Цитирай Първоначално написано от ysmifka
    Po-dobre izpolzvaite prezervativ, nie taka napravihme beliata, bez dori da e svarshval v men
    i kak sa kazva

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Не стига, че не знаеш и продължаваш да го правиш .. пф.
    ПРЕЗЕРВАИТИВИ!!! НИЩО НЯМА ДА ВИ СТАНЕ АКО ИЗПОЛЗВАТЕ!! ЗА КАКВО СА СПОРЕД ТЕБ!?!?!?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си