- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мааалко притеснения :S
офффф,точно така си е ...Първоначално написано от пLiнцесkъ
ти пък де се бъркаш дето не разбираш...
пък и като съдя по лигавия ти ник излиза,че не се си на повече от 13-14год.
излез малко навън бе момиче стига кисна по цял ден в тоя форум...
пффффф така става като се оставвят децата без родителски надзор![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
оффф чакай малко бе ?! аз нямам ли право на мнение ?! и аккво общо има възрастта ми на колкото искам на толкова ще съм ако ще и на 64 ?! не мога да ви арзбера къф ви е проблема както ти си изразяваш своето мнение така правя и аз с моето и няма да спра да го защитавам ясно ?!Първоначално написано от bibo
то ми писна бе то според вас излиза за какво изобщо съм си напраила регистрация след като според някой не мога да си изказвам мнението за други друго и т.н.
аман !
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ми то мнения мнения,ама във всяка тема некви глупости...Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
![]()
БЕАТИ,спри се малко бе момиче,притеснявам се за здравето ти
П.С. Възрастта има голямо значение,не може деца на по 14 год да дават съвети,при положение,че те още нищо не са видяли...
Бибо, възрастта е относително нещо. Сигурно има деца на по 14-15, които имат доста по-голям опит от мен в секса, аз го компенсирам с опита си в други неща и с вродената си интелигентност, но като са правили секс 2 пъти повече, що да не съветват...
ми то мнения мнения,ама във всяка тема некви глупости...![]()
![]()
БЕАТИ,спри се малко бе момиче,притеснявам се за здравето ти
П.С. Възрастта има голямо значение,не може деца на по 14 год да дават съвети,при положение,че те още нищо не са видяли...[/quote]
добре де да му се незнае чакай малко ти познаваш ли ме ?! не можеш да кажеш дали съм видяла нещо или не след като явно незнаеш нищо .. регистрацията е МОЯ щом е моя МОГА ДА ПРАВЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ и да пиша каквото си искам в темите ?! ти се оправяй ясно ?! аз ще продължавамд а си защитавам моето мнение![]()
Първоначално написано от пLiнцесkъ
добре де да му се незнае чакай малко ти познаваш ли ме ?! не можеш да кажеш дали съм видяла нещо или не след като явно незнаеш нищо .. регистрацията е МОЯ щом е моя МОГА ДА ПРАВЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ и да пиша каквото си искам в темите ?! ти се оправяй ясно ?! аз ще продължавамд а си защитавам моето мнение[/quote]
тука много грешиш - ВЪОБЩЕ не можеш да пишеш каквото си поискаш и да правиш каквото си поискаш- поне не тук...пък и емалко тъпо да се криеш зад някаквъв ник и да говориш глупости,не мислиш ли!?!![]()
тука много грешиш - ВЪОБЩЕ не можеш да пишеш каквото си поискаш и да правиш каквото си поискаш- поне не тук...пък и емалко тъпо да се криеш зад някаквъв ник и да говориш глупости,не мислиш ли!?!Първоначално написано от bibo
[/quote]
в тези глупсоти обаче голям брой от населението вярватайде пр вечер
в тези глупсоти обаче голям брой от населението вярватПървоначално написано от пLiнцесkъ
айде пр вечер[/quote]
айде лека,ама пак ти казвам - излизай чат пат от вас![]()
айде лека,ама пак ти казвам - излизай чат пат от васПървоначално написано от bibo
[/quote]
Пич, избивай комплекси другаде, тук не е мястото![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Аз съм за пLiнцесkъ, от нея съм прочела доста повече свястни мнения отколкото от теб.![]()
![]()
![]()
Така .. ако сте толкова зле финансово и 2 лева ви набутват толкова много,че да дойда да ви купя ПРЕЗЕРВАТИВИ бе, мамка му ... Тея въпросните капки,най-вероятно са предеякулационна течност и въпреки,че е малък шанса винаги има риск .. А затова,че не ти става е супер вероятно щом си пиян .. Не е никаква болест,просто ако искаш да го вдигаш ограничавай алкохола . .![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ironiata si ia zapazi za sebe si .Първоначално написано от ~Bori~
Всъщност какво бях аз до сега ? Разбирах ли значението на живота? Не разбирах, нищо не разбирах. Какво значех аз?....
Като си пиян как искаш да ти стане?Малко са тези,на които им става в пияно състояние.
Благодаря на компетентните хора,който поне малко ме успокойха,за другите нямам думи.....М накарах приятелката ми утре да си направи тест и недай си боже покаже нещо,нещата могат да се оправят с хапчета нали ?!
Не, хапчетата са до 72 часа...Теста показва правилно след 14 дни, или след еди кой си ден на закъснението на цикъла...Та ако покаже нещо-кофти работа..Първоначално написано от Source
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Той теста се прави след 3 дни,сутринта,демек може с хапчета![]()
Хора презервативите не са лошо нещо..... не хапят, не драскат, няма да ти изядат члена... само ще ви предпазят с приятелката ти от нежелани последствия.... пич стискам ти палци да не е хванала ама да ви е обеца за ухото, от предеякулационната течност също има риск за забременяване! успех
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Тя другата седмица трябва да и дойде....вероятноста да хване намлява или,я някой по компетентен да ми каже кви са шансовете по това което обясних в първия пост ?!