- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гаджета сме,но той загуби интерес
А аз съм най голямата ти фенка нали знайш![]()
![]()
![]()
Знам,милоПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Само не мога да разбера едно:
ЗАЩО ВСЕ АЗ ПИША СЕРИОЗНО ПО ТЕМИТЕ,
А ОСТАНАЛИТЕ СПАМЯТ???
![]()
![]()
![]()
П.П.Много здраве на всинца![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+10 И аз това те съветвам, късай докато е време, от личен опит го казвамПървоначално написано от ReBэLdE
I samo za svedenie bratov4edka mu ne se kazva Andrea!
Първоначално написано от Крейзиту
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Pffff mila razbiram te mnogo dobreS moito gadje e sushtoto i na men ne mi e lesno no proqvi malko turpenie i vij dali shte se podobrqt otnosheniqta vi...ako tova ne stane, shte e nai- dobre da go kusash
![]()
В този форум все ще се намери някой,който да се предлага....Първоначално написано от Neftochimic
mi nz na kolko si malko detcko mi zvu4i tfa det si go napisala....ama moq savet e kasai dokato e vreme nameri si nekoi po svesten nqma smisal prosto da sedish sas tozi 4ovek sled kato ne go int ve4e
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
важно е да прецениш чувствата си...
ако го харесваш- заставаш пред него и настояваш да говорите, ако не желае...мисля че знаеш какво да правиш
ако го харесваш, но не чак толкова силно- затвори сърцето си за него и потърси някой, който наистина те оценява...
късмет и дано постъпиш правилно![]()
(sun)
+1Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
туй гадже ли е бемахай го от главата си.
за кво ти е такъвне се мъчи а си намери по свестен
![]()
оо напълнопознати историй..повечето момчета са така...1вите две седмици..по влюбени от всякога,какволи не ти говорят вричат ти се в любов..но не след дълго си намират някоя друга по готина мацка,с кояот мн лесно0 може да те замени..а факта че те отбягва и не ти отговаря е показателен сигурно вече има друга..или просто си му омръзнала ии се крие с надеждата ти да се отекчиш от него и ти да го скъсаш..моя съвет е поговори 1во с него разяснете си чувствата..и дали таиз връзка има бъдеще..ако не директно го зарязвай..не ти трябва такова момче![]()
Разбирам как се чувстваш,поговорете двамата,питай го дали чувства нещо към теб,и така ако не чувства нищо,скъсайте да не стане по-лошо,ако скъсайте направи усилие да го забравиш![]()
![]()
![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
dali e izgubil interes DA i na tvoe mqsto bih go skasala 6toto posle e adnu da kazvat tq tas oniq q skasa i taka tai4e KASAI GO![]()
![]()