- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелството ни "умря" заради момчета?
+1Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
So free
А според мен,това не е твоя работа!Всеки си има глава на раменете и сам определя начина си на ЛИЧЕН живот!![]()
Мен почти винаги ме предаватДокато имах гадже 2те ми по-добри приятелки умираха да излизат с мен (а с най-добрата ми фр си излизахме с гаджетата) ,като скъсах с гаджето ми 2те ми приятелки,които умираха да излизат с мен започнаха да измислят причини ,поради които да не излизат ,а най-добрата ми приятелка,когато имах ужасно нужда от нея ,тя утешаваше бившото ми гадже (тъй като аз скъсах с него) , а че на мен ми беше объркано дали постъпвам правилно,или не .. т'ва на никой не му пукаше ..
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Толкова са ти били и истински приятелки![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
poznato mi e .. ama veche ne im obrushtam vnimanie zashtoto kato im kazah che t`va moje da stane te mi kazaha che ne sum im istinska fr shtom ne gi podkrepqm v vsichko ..i ot togava ne mi puka!!!
namerih si novi priatelki koito naistina znaqt kakvo pravqt i im puka za men i mnenieto mi
![]()
![]()
Life is тОo preciОus тО wОrry abОuт sтupid/shiт/ sО have fun.. geт drunк && fall inlОve! say whaт yОu wanт тО say && dО whaт yОu wanт тО dО! ragreт - nОтhing && dОn'т lет peОple whО dОn'т meттer, brin