.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Пяна за коса...

Но искам косата ми да изглежда, все едно е много мокра. Бихте ли ми препоръчали? За момче става въпрос

Град
    Добрич :o)
    Защо не използваш гел?

Град
    blg
    otiva6 i si zima6 pqna s mokar efekt

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    аз ползвам гел чек да видя как се казва...след 2 мин на него пише "gel Intesa styiling wet look " http://images.google.bg/imgres?imgur...BG290%26sa%3DN

петото от ляво на дясно,тубичката на която капачката й е отдоло готин е..нищо че не съм момче моята коса е много ...буйна и стои по добре като е леко влажна

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на j_adore2
    Мм за гел не знам.. Или аз не го правя както трябва ама сложа ли гел и все едно не съм се къпала от миналата година по тоа време.. Иначе пияна с мокар ефект е отговорът на твоя въпрос - аз имам Тъмно синя на Тафт и веднъж като си сложих,майка ми ме пита защо съм излязла с мокра коса
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    TaM..
    батко ми изпозлва вакса за коса като се изправя и косата му остава мокра и стилизира цял ден макар 4е работи по 8 4аса на аквапарк

Град
    L.A. \ Moscow
    не знам, но черния лак на тафт е луд! мн ме кефи... само че стои много твърдо но няма подгъване тфа чудо!
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    не знам, но черния лак на тафт е луд! мн ме кефи... само че стои много твърдо но няма подгъване тфа чудо!
    ne pruskai mn otblizo i nqma da stoi tolkova tvurdo

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    аз ползвам гел чек да видя как се казва...след 2 мин на него пише "gel Intesa styiling wet look " http://images.google.bg/imgres?imgur...BG290%26sa%3DN

петото от ляво на дясно,тубичката на която капачката й е отдоло готин е..нищо че не съм момче моята коса е много ...буйна и стои по добре като е леко влажна

Мале това са някакви евтини боклуци. Използлава съм лака за коса от тая серия..отвратително прави косата и изобщо не държи.Пък и мирише много противно ..

Иначе по темата .. аз използвам само на Тафт. В момента съм с черната пяна от серията с кашмир и много съм доволна. Като си изкъпя косата и след това я омазвам хубаво с пян а и я вържа. Лично това го използвам за накърдяне де,но след това като я пусна след няколко чака косата ми седи страхотно .. държи много здраво и изглежда все е едно е наистина мокра ... Ужасно се кефя като си правя така косата ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    еми да нормално нещата на тафт да са по хубави но и другия не е толкова лош колкото го описа.той иска мокър ефект-като си сложиш от тоя гел ако си сложиш повече стои мокро дълго време..абе това е да ползва квото иска това е към 3 лева..ако не му хареса ще си купи др и готово или пък направо ще си купи тафт

Cruel Intentions

на тафт има една пяна черна с лилавичко.от нея си вземи слагаш и мачкаш.става точно така и държи
    S.O.S please, someone help me... (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си