- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- споделете ..
заварвали ли сте някой ваш роднина , брат ,сестра, родители да правят нещо по-интимно ??![]()
П.П МОЛЯ , хората които не харесват темата да не пишат ,защото по този начин само я развалят на тези които им е интересна ... (колкото и малко да са тези хора)
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Аз да заварвам - не. :P Мен обаче веднъж мама ни завари с гаджето и беше много неловко![]()
![]()
Е, не бяхме стигнали чак до секс, ама все пак...
![]()
да веднъж мама и тати когато бях малкамного неловко ми стана
като ги видях веднага излязох, ама после нищо не ми казаха
![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Виждала съм майка ми и пастроками неведнъж.
Аз не съм за щастие
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
родителите ми и от тогава, не съм същия психическите поражения са огромни трябваше да ходя на психолог.![]()
Брат ми и бившата му приятелка. А родителите ми съм ги чувала .....
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
mama i tai sam gi 4yvalai to redovno
![]()
Мен не са ме заварвали.Ама веднъж эаварих наще,тоест не ги заварих ,a ги чух в другата стая,просто yсетихама нищо не казах...продължих да си слушам музика и се направих ,че не съм гу чула,макар,надали са ме усетили ,че съм ги чула
![]()
Авторката има готЯн аватар.![]()
По темата съм говорил.
Мен не са ме заварвали. Но на времето бях хванала нашитеДа съм била на 6-7 год. и ги питах: Какво правите? Не помня какъв беше отговорът
Хах,не не съм и много се радвам от този факт...Няма да ми е никак приятно![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Оф аз наще напоследък супер често ги хващам .. направо се травмирах за цял живот![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
само съм 4увала...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
hvanah maika mi i ba6ta mi vednuj bqh mn malka ;dd izpovru6tah si 4ervata ne mojeh da spq nqkolko no6tine gi poglejdah i sled nqkoko godini im kazah 4e sum gi hvanala ;dd
Аз не съм заварвала никой!![]()
Не,не съм заварвала,ама съм чувала няколко пъти.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Pfffff az mnogo puti sam 4uvala nashite da go pravqt,no vednuj daje i gi zavarih...beshe mn strashna gledka.. ujas ...
![]()
Аз не съм.. за щастие ; )
Sasho1988
Варна..
Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GTA Stunting