- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- споделете ..
az na6te ne s1m gi 4uvala ama vinagi gi use6tam i daje mn bazikam maika mimn im se radvam 6tot dokato pravqt sex 6te b1dat po 6taslivi... ina4e slava bogi ne sa me zavarvali..... edin 1t s biv6iq mi priqtel bqhme na kos1m ba6ta mu samo natisna dr1jkata na st1klenta vrata / sdobre 4e st1kloto e matirano- mlka uteha/ i toi sko4i i zatvori az se oblqkoh i b1rzo si zaminah
![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Не съм, май съм ги чувал, ама няколко пъти като се пребирам ми е ставало ясно-в спалнята майка ми лежи със затворени очи а баща ми е станал и си закопчава колана на дънките![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
на брат ми бившата много викаше беееи ме знаят, че съм вкъщи и чува, че излизам в коридора, и въпреки тва си вика...
много ме дразнеше...
а наще един път ги бях прекъснала като бях много малка... беше ми нещо лошо през нощта .. ама тогава не усетих кво правят и си влизам и директно към проблема - "мамо ела щот корема ме боли"и те ме гледат вцепенени и майка ми вика "иди си в стаята след малко ша дойда"
и години след тва осъзнах кво съм прекъснала
![]()
Да, 14 годишната ми сестра как се чука с някакъв на първ поглед 20 годишен батко
Брат ми редовно го засичам. Той мен също. Все пак живеем заедно. Поне е пич и винаги услужва с презервативи като нямам![]()
yhh....az na6te sum gi hva6tala 2 putipurviq put bqh malka no 6tom gi vidq si izleznah a vtoriq be6e predi 2 god
![]()
аве аз нито съм хващала нито мен са ме хващали обаче има една мн странна случка
в началото като ходех с моя човек, сме си легнали на леглото ми гушнати и си лафим там нещо. и изведнъж влиза баща ми, от което моя човек се вцепенява, баща ми го ваща май малко срам сотолеви нещо "опаа" и завори. и двамата толко се стреснаха един от друг..ох стаа ми смешно като се сета..как мое са такива? а баща ми после каза, че си търсел къде да гледа телевизия![]()
Мама и тати...ма само ги чух...и ми стана супер противно...не знам що![]()
Тази събота бях на купонче в братовчед ми...Беше ми тъпо и реших да си ходя,отбих се в стаята и там ги набарах с приятелката му![]()
![]()
Стана ми много тъпо
Ама се извиних и се оттеглих тактично!
да...преди 2-3 години и ми стана супер неприятно