- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кажете ми.....
Какво да правя значи както вече в няколко теми казвах, че съм на 17 и от един месец вече правя секс и то както е тръгнало направо съжелявам след като правих секс за първи път после тече страшно много кръв след това ми закъсня близо с 10 дни както и да е слава богу ми дойде на 27 август и логично е сега към 27 септември да ми дойде да ама не онзи ден правихме секс с приятеля ми и на сутринта се събудих и ми течешее кръв и все още тече все едно ми е дошло нормално ли е това според вас. Моля ви кажете какво мислите и защо ми тече кръв може ли да ми не е дошло ами да е нещо друго???![]()
6tom ot skoro praiv6 sex nap1lno vazmojno e cipata ti da ne se e razk1sala cqlata o6te v na4aloto i sas vseki sledva6t pyt tova da stava malko po malko i vseki pyt da ima kryv,spokoino normalno e![]()
Trust Me anything u can do, I can do better than u !!
щом ти е дошло нема ти нищо![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
моят случай беше същия много кръв, закъсняване с около 1 седмица, втория път пак тече ама съвсем малко, възможно е да ти е дошло, а може би е от ципата
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Това е съвсем нормално.. Може би ципата не ти се е скъсала .. напълно..
: )
Facebook : Даяна Денкова
i az mislq kato ostanalitte..no kazva li sa mi 4e kogato nali zapo4nesh da pravish seX po4va da ti idfa malko po rano mai taka beshe![]()
uspokoi se... az ne saM go prejivqla o6tee ama she vidim
![]()
![]()
![]()
:P
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Много ви благодаря за отговорите![]()
няма място за притеснение успокой се..дишай дълбоко![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ne se pritesnqvai nishto ti nqma
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}