- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да знам ...
Начи въпроса ми може да ви се види простоват но все пак ще питам начи преди седмица трагнах с едно момиче , а аз съм 6 клас и досега не съм се целувал с език искам да знам дали има специален начин/техника и ако има каква е или просто на freestyle/примависта питам просто за да не се изложа :P ай мерсак от ся :]
еми.... вкарваш си го в устата й и започваш да го въртиш....![]()
тва е.... може да ти изглежда сложно, но не е никак... просто го правиш тва и се водиш по неините движения с езика... и.... ще свикнешхах
късмет![]()
<N>
Помня,когато эа първи път се целунах с език , бях на 14...незнах въопще как да се целувам,но просто почнахме...след като спряхме ,той ми каза като за начинаеща се справяш отлично![]()
Е wtf ?! сигурно за 5ти път чета подобна тема .. Еми извинявай , ама малко е трудно да се обясни КАК да се целуваш с език ...няма начин .. просто става .. отпусни се и действай .. щото ако си мислиш "ох , ся ши си завъртя езика надясно .. ааа ся на ляво..не не на другото ляво бе![]()
![]()
.." само ще си провалиш момента от първата целувка...
![]()
![]()
кфо толкова... не са свъкнали да ползват търсачката... много по дразнещо е като някой пускат системно спам теми....Първоначално написано от anichkaaaa
<N>
Мерси , мерси начи си е на freestlyle както си и мислех мисля че не са нужни повече отговори на тази тема ...
P.S. Ползвах търсачката но ми извади скромните 2500 даже и повече теми и реших направо да направя нова ...
Еммм дае ... важното е . че помогнахме на момчетоПървоначално написано от Neftochimic
![]()
![]()
даааааа, оттук нататъв вс зависи от неговия език![]()
:P
<N>
И от това да не са паникьосаПървоначално написано от Neftochimic
![]()
аххахахаха, пази боже... и най-много да я захапе, и......![]()
![]()
<N>
С тебе можем да му покажемПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Брато,не се спичай само...
То само си идва.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Бъди сигурна,че ще е убийствена гледка като мойта съседкаПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
аххахахаха, пази боже... и най-много да я захапе, и......Първоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
<N>
Тии .. аз ти са сърдя на тебеПървоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()