- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да го накарам да съжалява...
след като 'официалната' му приятелка ми съобщи,че съм приключила в отношенията си с него,спрях да го обичам...просто изведнъж...незнам как точно стана...чувствата ми се изпариха с думите и "може ли да те помоля да не притесняваш ******* повече"...станах няква безчувствена.нито 1 сълза не капна от окото ми и единственото,което почувствах бе омраза...силна омраза и желание за отмъщение...
не съм толкова зла,както звуча,но ужасно много искам да му покажа какво е загубил![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Превод в ефир,ако може...![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Еми мила....безразличието е едно от най- гадните отмъщения....и най- много боли,м/готоАйде сама помисли как да действаш
![]()
![]()
![]()
нещо нищо не схванах
If you want to make it reality, Pay it with GOLD![]()
![]()
До къде стигна света... момичета да молят момичета, да оставят момчета...![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от samoubiika
Ами като про4етох последното изречение .... и все едно аз го казах... напълно разбирам какво искаш ... но за съжаление .. и аз незнам... как би могла да му покажеш какво е изгубил...
и на мене много ми се иска да го покажа тва на някой ... но все още незнам как
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
хъх мойто отмъщение беше по-ефикасно с 20 мутрафнчета отивами при ниго дето беше с 3-4 хърби и да види той кого ш прай на глупачка![]()
мнее не е ял бой просто го унижих пред приятелите ми и пред неговите пъъъ мойте прятели в случая са 1 от най известните в града :P
до sexy_baby11 разбрах,че си губя времето,ако целта ти беше да ми го втълпиш
а как бих искала всичко да беше идеално...защо живота на хората не е като живота на хората по сериалитеперфектната половинка,перфектната любов...всичко е толкова перфектно...
bladeTBG не си мисли,че аз разбирам нещастния си живот...сложно е за обяснение...на практика ми каза да го оставя намира,чрез друг човек...това имах в предвид.
tuzaro еех мамка му...точното доказателство колко са се изменили хората през 21ви векяд ме хвана,че той не намери смелост да ми го каже в очите,ами да ми праща 'приятелката' си да ме разкарва по заобиколния път ;д
Люси мерси за съвета...мисля че прекалено много го обичах и немога да съм напълно безразлична...дори в момента да не чувствам нищо си внушавам,че не трябва да е така...и аз съм едно говедоо
![]()
това е,което иам да казвам...ако ви хрумне някое брутално убийство-насреща съм,можете да ми споделите...мислех си да го надупча с дървена лъжица![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Наистина си губиш времето,майната му на тоя мухльо,гледай себе си
Ами аз незнам..това което направих аз, от моя страна не беше отмъщение..но така го прие бившата ми половинка.
Промених се..и не за да му докажа "какво е изпуснал" защото това са самодоволни глупости..а за да се почувствам по-добре..
Говорим за коренна промяна..от душевно до физическо състояние.. (даже цвета на косата си смених)Като се замисля..все още говоря с него, но се правя..че някак си не ми е интересно..удивително е как при загуба на внимание мъжете се мъчат да си го възвърнат..
Така, че съветът ми е..не му отмъщавай..омразата е глупаво нещо..все пак си обичала тоя човек..каквото и да е станало, колкото и кофти да е било..не трябва да приключва по този начин.
Подари му безразличие..това е Наказание..а да отмъщаваш..ако някой ти убие домашния любимец..тогава се отмъщава![]()
![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Значи моя план свърши работа на Аничка.Тук пак ще свърши работа,но сменяме тактиката.Първоначално написано от samoubiika
Еми прави малко номерца.Ще ти трябва един снайпер.Като излезне ти бъди на 200 м примерно от тях на някоя сграда.Земи си няколко момичета като наблюдатели на различни сгради,земи радиостанции.Като го видиш им докладвай на тях с кодовото име: "Отмъстлива Тутурутка" . Маркирате едно място с X там оставяш едно момиче да се запознае с него (ама трябва да е Барби,фешънка,Руса или Черна каква предпочита) . Обаждаш му се и му казваш : " Get A Life,Bitch "![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Няма какво да доказваш.
Ти сама искаш да докажеш на себе си че си добра, но явно за него не си. Няма смисъл да се опитваш.
Той каквото ще загуби, нека си го губи, на теб какво ти пука.
В случая нали не губиш ти ???
Еми кво се ядосваш тогаз ?![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ооо да аз гарантирам , че плановете на ™G-Baby™ вършат работа![]()
![]()
![]()
![]()
Ще разбере след време, не се занимавай ..както времето лекува всичко така и наказваПървоначално написано от samoubiika
![]()
най-добре не се занимавай със страхливец,който не може да си каже нещата в очите ... от личен опит ти казвам,не си струва-само хабиш време,енергия,нерви... продължавай си живота на пук на него,пък да видим новата му приятелка до кога ше е ..поредната ;] а и след като тя се е съгласила да скъса с тебе от негово име / как прозвуча / прави си изводите какви са и двамата-единия няма смелост и моли жена да му свърши работата,а другата-за мене си няма самоуважението :]
а тва,че не си плакала и т.н. -просто е било голямо разочарование,може би още не си го осъзнала напълно и мислиш само как да му го върнеш . :]
Personne ne pourra me dire,
Qu'on vit de r