- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Разкажете за последния рожден ден,на който бяхте
Първоначално написано от Entel
Ами за целта ти трябват около 20-30 от най-личните ти хорица + 8-9 палатки + яко местенце в планината(по-далечко) + магазин (в края на града) + музика на вкус = супер яко настроение
това е рецептата за случая :P
Ако си търсиш нещо вече организирано, заповядай в Дупницама 13 тоя месец(вдругиден). Ще има регенце, хардкорец и секви други яки нещица, с 2 думи - яко веселба![]()
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Миии преди 2 седмици някъде беше - на една позната. Изпонапихме се и така![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Беше отдавна ... януари в Джим бийм-а в студентски ... пихме денсихме после се изнесохме в 33 там стана бой и се изнесохме на бегом!
Дееби тъпите дискотеки!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
утре съм на рд ще разкажаиначе на последно не помня много на кой бях и кога беше
(#) ...thats a cookie...
Не си спомням да съм бил на рожден ден...
Беше на едно момиче,което също пише във форума. Стояхме известно време в заведение,после отидохме в парка .. Някои се бяха почерпили в повечко и беше весело .. Зарибих ги да скачаме в тревата,обърнати с гръб към нея (трябва да опитате) ..После с момчетата си говорихме на една пейка близо 2 часа и се прибрахме .. Хубаво си беше. :>
chester_love,ако четеш това,ми подпиши в скайпето ..![]()
Последния рд,на който бях беше вчера...
Не си спомням как съм се пребирала,събудих се на пейката пред блока на един авер към 4 часа сутринта и се прибрах.Като станах в 8 сутринта,още виждах двойно..
Беше яко.
Преди около месец на един приятел.Беше лудо,бяхме около 30 човека в селската кръчмаМного се напихме(от уважение към рожденника)Намачкахме се с текили...по едно време свършиха лимоните и продължихме с лимонов сок
![]()
![]()
хах, ходих до майната си /Габрово/ да уважа пича
пристигнахме, заведе ни в някъв парк, после из града после на кафе
обадиха ни се другите гости, че са пристигнали, пък рожденникът го няма![]()
после убивахме стършел, влязъл в стаята
накрая се разпихме като хората
и тъй след 6 часа пиене, наргилета, тъпи разговори от типа на чакай да видя при тая дали ще ме огрее, разговори с бивши съученици, чалга и "хаус" започнахме да си пускаме музика с някъв пич и така добре се разбрахме, че домакинът реши да ни жени![]()
сутринта последва събуждане без махмурлук, ядене, кафе и пътуване Габрово-Ловеч с кола с некадърен шофьор без винетка![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ами не беше особено забавно .. бяхме в пицария и с не особено приятна компания .. абе имаше някакви логически задачи .. само ме тормозеха да им отговарям... не беше за мен но пък уважавах рожденичката и затова отидох
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Преди 2 дни. КФС, бира, наргиле...приятелите ми... Беше си идеално, но като всеки друг ден.
Утре съм поканена, ама мисля да се измъквам с някакъв предтекст...
В Mc donalds беше доволно, друсахме се и клоуна ни направи по минет![]()
Преди малко се прибрах от последния, който още продължава ама аз утре имам работа и... иначе беше хубаво, Преслава, Цеца Ражнатович и всички други чалготропки, водка Бяла мечка и други неща....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
братовчед ми стана на 18... приятели, алкохол, музика.... всичко....![]()
Raise your fist!
скарах се с приятелката ми и на рд-то се отрязах много жестоко.![]()
Сега като се замисля много отдавна не съм ходил на рожден ден!От началото на 2008 до сега!Хм не се бях замислял.![]()
![]()
Еми то така аз приятели нямам ,че кой да ме кани!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
ами последния беше моя ми общо взето копон на плажа много хора и много алкохол