- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Разкажете за последния рожден ден,на който бяхте
А, леле!!! Това беше най-чуковия рожден ден на който съм бил в последните 2 години!!!
Рожденият ден беше на един от най-уважаваните от мен хора. Наистина всестранно развит човек в областта на културата и изкуството.. (растафар, художник, дърворезбар, музикант, вокалист (TwisT)
Та за рождения ден... Събитието се състоя в една местност на около 8-9 км в пернишкия балкан. Мястото се казва "Света Вода" и е мноого чуково.. има си пейки с маси и навес, чешма с иконостас, огнище със скара и разбира се място където да опънеш палатките![]()
По моя преценка имаше около 50 човека, една част от които не бяха от Перник както и около 10-12 стека бира, 10-12 кила наденица(и секво друго ядене на корем) и разбира се домашнярка с литри (какво друго му трябва на човек..?)
Подаръка на рожденника беше едно перкуси, иначе събрахме около 5 тарамбуки и 3 китари и не ме питайте за какво мазало става думакато се почна с музиката около 21ч . та до 4ч сутринта нито един инструмент не спря да звучи, а ве яко СЕЧ!!! По едно време някъв се загуби в гората ала бала всичко вика и пищи, некви хора се катерат по 6 метрова лиулка за да се качат на клона на който е вързана
летят бутилки с алкохол и наденица с лютеница, огъня през цялата нощ избиваше насвън от огнището, къде през комина, къде директно отпред!!! НАПРАВО ЛУДНИЦА!!!
Алкохол трева и веселба в промишлени количества..
Накрая май никой не спа там където по принцип трябваРожденника от палатка с чувал и шалте най накрая спа на една пейка, а аз спах под пейката
Мачката(един пич от Дупница) спа точно пред огнището и на сутринта се събуди все едно е излязъл от мината с кюмур а до него имаше един пропаднал пияница, дето всички си тръскаха цигарите върху него
![]()
И още и още и още яки моменти...
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!