.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Повече от фен

Разкажете за последния рожден ден,на който бяхте

Как беше,кога,как прекарахте,избухнахте ли си,споделете подробности...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    На една мн близка приятелка.Беше си яко, в едно кафенце, но местата си бяха запазени, сичко точно.Бяхме сами на етажа .Лошото е, че половината се изпонапиха, а аз попринцип се въздържам и после как сме ги разнасяли с нея двете по къщите не е истина
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    А, леле!!! Това беше най-чуковия рожден ден на който съм бил в последните 2 години!!!
    Рожденият ден беше на един от най-уважаваните от мен хора. Наистина всестранно развит човек в областта на културата и изкуството.. (растафар, художник, дърворезбар, музикант, вокалист (TwisT)
    Та за рождения ден... Събитието се състоя в една местност на около 8-9 км в пернишкия балкан. Мястото се казва "Света Вода" и е мноого чуково.. има си пейки с маси и навес, чешма с иконостас, огнище със скара и разбира се място където да опънеш палатките
    По моя преценка имаше около 50 човека, една част от които не бяха от Перник както и около 10-12 стека бира, 10-12 кила наденица(и секво друго ядене на корем) и разбира се домашнярка с литри (какво друго му трябва на човек..?)
    Подаръка на рожденника беше едно перкуси, иначе събрахме около 5 тарамбуки и 3 китари и не ме питайте за какво мазало става дума като се почна с музиката около 21ч . та до 4ч сутринта нито един инструмент не спря да звучи, а ве яко СЕЧ!!! По едно време някъв се загуби в гората ала бала всичко вика и пищи, некви хора се катерат по 6 метрова лиулка за да се качат на клона на който е вързана летят бутилки с алкохол и наденица с лютеница, огъня през цялата нощ избиваше насвън от огнището, къде през комина, къде директно отпред!!! НАПРАВО ЛУДНИЦА!!!
    Алкохол трева и веселба в промишлени количества..
    Накрая май никой не спа там където по принцип трябва Рожденника от палатка с чувал и шалте най накрая спа на една пейка, а аз спах под пейката Мачката(един пич от Дупница) спа точно пред огнището и на сутринта се събуди все едно е излязъл от мината с кюмур а до него имаше един пропаднал пияница, дето всички си тръскаха цигарите върху него
    И още и още и още яки моменти...
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

6te go kaja s nqkolko dumni mn piha teq horaa eiiiiii 6to povra6tano iz4istih

Цитирай Първоначално написано от batty
    6te go kaja s nqkolko dumni mn piha teq horaa eiiiiii 6to povra6tano iz4istih
    ма то е некво гъзарско да повръщаш

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Моя последния беше някъв ужас!
    Голям цирк!
    Едни повръщат в тоалетната, други - през терасата, трети се ебат в банята, четвирти въртят свирки, пети леш пияни ми спят на леглото, шести си развява х*я в хола ми и удрашя една мадама по челото с него. OMG
    Такава трагедия никога не е било!
    А аз тъпата пияна глава въртя кючеци с едни аверки върху табуретките в хола.. мани мани.. тва нещо никога няма да го забравя!
    То.. сеа като го разказвам смешно смешно, ама какъв цирк беше просто.. и на идея си нямате...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    беше на един приятел..
    рожден ден кат рожден ден
    торта смях балони хора .. алкохол цигари и т.н. и т.н.
    не се напих... разбира се
    Аа като цяло добре си прекарахме :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от Bodom_child
    А, леле!!! Това беше най-чуковия рожден ден на който съм бил в последните 2 години!!!
    Рожденият ден беше на един от най-уважаваните от мен хора. Наистина всестранно развит човек в областта на културата и изкуството.. (растафар, художник, дърворезбар, музикант, вокалист (TwisT)
    Та за рождения ден... Събитието се състоя в една местност на около 8-9 км в пернишкия балкан. Мястото се казва "Света Вода" и е мноого чуково.. има си пейки с маси и навес, чешма с иконостас, огнище със скара и разбира се място където да опънеш палатките
    По моя преценка имаше около 50 човека, една част от които не бяха от Перник както и около 10-12 стека бира, 10-12 кила наденица(и секво друго ядене на корем) и разбира се домашнярка с литри (какво друго му трябва на човек..?)
    Подаръка на рожденника беше едно перкуси, иначе събрахме около 5 тарамбуки и 3 китари и не ме питайте за какво мазало става дума като се почна с музиката около 21ч . та до 4ч сутринта нито един инструмент не спря да звучи, а ве яко СЕЧ!!! По едно време някъв се загуби в гората ала бала всичко вика и пищи, некви хора се катерат по 6 метрова лиулка за да се качат на клона на който е вързана летят бутилки с алкохол и наденица с лютеница, огъня през цялата нощ избиваше насвън от огнището, къде през комина, къде директно отпред!!! НАПРАВО ЛУДНИЦА!!!
    Накрая май никой не спа там където по принцип трябва Рожденника от палатка с чувал и шалте най накрая спа на една пейка, а аз спах под пейката Мачката(един пич от Дупница) спа точно пред огнището и на сутринта се събуди все едно е излязъл от мината с кюмур а до него имаше един пропаднал пияница, дето всички си тръскаха цигарите върху него
    Ау, беше супер яко, да!
    И аз си тръсках върху онзи, злето...

А леле а каква сеч беше сутринта... трябваше ни около час и нещо да събереме боклуците само и половин час да изгорят
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    На един приятел и като се прибирах вратите на рейса ми се струваха малки
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    em piqnski istori ko da razkazvam kato ne si spomnqm polovinataaa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Рожденния ден на най-добрия ми приятел. Имаше водка. Много. И бира. Много. Другото ми се губи.

Ахаххааха, само аз ли не съм се напивала на последния рожден ден, на който ходих?! Беше преди един месец в някакъв скучен ресторант. Егати.. Поне ложденичката я уважавах мнооого.

Град
    Okinawa
    Въобще не си спомням на кой последно бях на Рд,но се сещам на какъв не искам да ходя повече никога..
    По принцип(поне според моята представа), когато човек прави 18 трябва да е луд купон..много пиене,много хора,много изцепки и прочие.Но там където бях го нямаше това.
    Бяхме в един скъп ресторант.Момичетата всички бяха с официални рокли,с едни прически...едно чудо,а момчетата или бяха с костюми или поне с ризи (ама там нямаше човек над 1, та да не ви говоря какво търсене на подходящи дрехи беше
    И цяла вечер всички пият вино и говорят едно тихо и изискано..
    И най странното ми беше да видя тези хора в тази им светлина,защото те по принцип са супер луди пичове..Та това беше моят 'незабравим рд'
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Последният на който бях беше на един Колега ... бърво на бара почнахме после преминахме към едно ччастно парти ... много жестоко се натресохме ... все пак Джеймсън и Джак не са за изпускане от там се пренесохме в една дискотека и до 5:30 не щеше ни се ходи ... много разбито беше .... и все пак якото нямаше пиянски истории а всички бяхме доста почерпани

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Беше в центъра на Пловдив (Стария град) в бункер 300 кв.м. Стабилна група приятели, мощна музика и 18 градуса целогодишна температура

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Беше в центъра на Пловдив (Стария град) в бункер 300 кв.м. Стабилна група приятели, мощна музика и 18 градуса целогодишна температура
    aaa za toq bunker si mi razpraql.

cherinka, iskam u vas na rd.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    На една вила- много яко място. Яките хора- пийване, музичка, скаричка, простотии...
    Добре, че разказа само толкова

Град
    Стара Загорка
    Като отвори врати за простосмъртни ще го видиш
    Вътре е с шалове на отбори от цял свят, тениски, знамена, картини...невероятно е.

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    100% ako imam pyt kym plovdiv she go pregledam.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Вътре е с шалове на отбори от цял свят, тениски, знамена, картини...невероятно е.
    Мене има ли няква вероятност да ме пуснат
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Не си го спомням.Знам само,че се бяхме напили а от там незнам какво е ставало :Д .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Едни повръщат в тоалетната, други - през терасата, трети се ебат в банята, четвирти въртят свирки, пети леш пияни ми спят на леглото, шести си развява х*я в хола ми и удрашя една мадама по челото с него. OMG
    Такава трагедия никога не е било!
    Хъхъх, преди време бях на такъв рожден ден. Наистина... ебаси панаира беше. А цялата къща беше в легени, където да драйфат другите. Кочина.

А последният, на който бях, беше на една мацка. Първо, малко билярд, после боулинг. И най - накрая в парка с бири и музика. Та, това беше в началото, за после не ми се разправя, че...

И аз последно бях на моя си ,всъщност и на гаджето..беше две в едно хаха.

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Мене има ли няква вероятност да ме пуснат
    Сега не, но като отвори врати В началото е тату студио. Има изходи из почти целия Пловдив Ама вратите са заключени, а като отвори почти никъде няма да може да се ходи. Вътре спокойно може да се загубиш. Казва се "Рок енд рола отвръща на удара". Ясно е каква музика ще се пуска там. Стига да не се превърне във фурболна арена...

Град
    u nas
    Цитирай Първоначално написано от Bodom_child
    Мале съпер яко сте си прекарали. Искам и аз така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си