- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kenvelo vs..
Наистина Терранова доста изпростяха
Но за качество... почти са ми еднакви- Манго, Терранова, Кенвело, Есприт..
За съжаление все по-рядко намирам качествени дрехи, които НЕ са от акрил,полиествер.Глупави изкуственяци,които само запарват и после смърдиш на пор. Особено зимата..
Smile!?
Kenvelo e liubimata mi marka!! ubojavam q ... osobeno promociqta
Vzemi za 200 plati 100 lv !!!!!
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
И от Кенвело имам дрехи и от Манго и от Теранова .. ноо най съм доволна от Кенвело![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
За мен дрехите на Теранова са абсолютни боклуци, макар да има изключения (двете ми якета от там). Като вляза в някой от магазините винаги е фраш. От съблекалня в съблекалня влизат съмнителни персони с несрясани коси и големи очила...Най-често такива, де... В Кенвело е горе/долу същото, но мнение относно качеството на дрехите не мога да дам. Никога не съм си харесвала нещо от там.
аз харесвам КенвелоТеранова са някви боклуци . Точно два пъти съм им влизала в магазин в Пловдив и нищо не си харесах и плюс тва имаше само някви грамадни размери и дори да си бях харесала нещо щеше да ми стои като чувал ...
![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
аз лично смятам, че в Кенвело има по-хубави неща. В Теранова настина имя яки дрешки но цяла България вече ги носи. А колкото до МАНГО на мен лично не са ми по вкуса![]()
Ако нямате нищо в живота освен един голям приятел, вие сте богат.
Zna4i v Ruse ima samo Kenvelo Teranova za sajelenie nqma ta v kenvelo E palen t6k otsqkade nomeraciqta im parvo e nqkfa i az nz kfa ediniq nomer mi golqm drugiq malak 4e sq dankite sa mi golemi
Tam v Kenvelo dnes hodih i ho bokluci tapi dre6ki nai mnogo 1 2 problqsaka koito sig sa 100 lv koito za bluzka ne gi davam taaka 4e az sega si haresvam mizy fashion![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Kenvelo anywhere има много яки неща аз от там си взимам най-често обеци и герданчета ,а в терранова е много плоско (въпреки,че в момента съм с блуза на Kenvelo а отгоре с потник I LOVE TERRANOVA.)
На мен най много ми харесва Кенвело . В Русе нямаме, но като ходих във Варна си взех една блуза и от Теранова, от Манго нищо не ми харесва..Много обаче ми хареса магазина New Yorker искам и в Русе да направят такъвПървоначално написано от kuklichka_bg
Колкото до Mizy..този магазин отначало ми харесваше ама после носят едно и също в различни цветове, което е ужасно тъпо, а да не кажа, че моделите са и от миналата година
...
.Първоначално написано от ndle
Вероятно имат мангизиКолкото до темата аз съм наи - доволна от манго
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
кенвело е същият боклук, който в Европа се продава за броени евро, а тук гъзарчетата го мислят за световна модна икона.... смяяях, смяяяхПървоначално написано от DYNAMIC
аз харесвам най-много от тук изброените магазини само Кенвело,аз лично секи месец го посещавам по някой път си копувам нещо,друг път пък не,ама има и хубави неща стига да подаднеш деня след като са заредили стока...един път отивам с една фр и почти всичко се беше изпобрало нямаше мн избор за дрехи,и тъкмо излизаме от магазина и докараха стока![]()
ама не се върнахме щото нямаше смисъл докато я подретят сичката стока
иначе има и други магазини например Fox там също редовно го посещавам и ако ми хареса нещо си копувам,нямат много завишени цени малко над нормалните,но има мн интересни неща,скоро бяха пуснали есенно-пролетни блузи на 15.00лв. мн яки бяха...айде стига толкоз от мен
![]()
Аз класирам дрехите:
1. Теранова
2. Манго
3. Кенвело
И от трите имам, от Кенвело най-вече дънките ми харесват, но от Теранова пазарувам от около 5 години.
В Terranova се намира рядко нещо качествено и хубаво...докато в Kenvelo от около година все засичам адски грозните дрехи....А по въпроса за Mango съм много доволна...![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
нз..аз лично мн хар нещата на Кенвело..имам адски мн блузи оттам,зимните ми якета същои съм доволна-качествени са и не са скъпи
а в Теранова има интересни неща , но не толкова качествени
![]()
![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Теранова е под всякаква критика...ако искаш да срещнеш още 50 човека с неща като твоите там е мястото от където да си купиш дрешкиОт Манго имам малко неща, потниците се разтягат, но от дънките съм доволна - не се разтягат след като го обуя 2 пъти. За дънките от Кенвело не бих могла да кажа същото. Винаги като си взема оттам дънки в последствие се оказват или по къси отколкото трябва да са или са ми прекалено широки или тесни. Някой от блузите и суичърите се разтягат, а други не. Най-доволна съм от якетата.
![]()
Първоначално написано от Kras4eto_lp
+5687264![]()
![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Незнам но аз предпочитам Кенвело пред Теранова
Многоо от дрхите ми са Кенвело и сам супер доволна
ама секи с вкуса си
За този сезон и зимата имам много неща от кенвело.Просто незнам-винаги си харесвам неща и хващам промоции.В Манго нещо...,пък в града в който аз живея няма Теранова.Засега от Кенвело попадам на скъпи и качествени неща,дано и занапред.
Истина е,че в чужбина тези марки са съвсем обикновени,а хората,които тук ги носят се имат за голяма работа и после ходят един месец с торбичките от тамТва е друга тема,но тук повечето хора получават около 500лв на месец и едно е от тия пари да отделиш 100 лева за дънки,друго от 2000 евро средна,ако си в Германия,например.
Не по-малко глупави са и онези,които казват,че това не са марки...Ми хубаво,някой да ви кара да си купувате???
А аз имам един въпрос...Къде има Манго и Ню Йоркър в Плд?
Кенвело определено повече ми харесва от Теранова, имат по-яки моделчета дрехи и дънки, макар че и от Теранова имам много дрехи (главно потници). Днес си купих зимно яке и много си го харесвам и тая промозия купи за 200, плати 100 е много оферта. Яке за 146 кинта ми излезе за не повече от 50![]()
От всичките нито една не харесвам...Манго наистина е супер прехвалена марка,в Европа избощо не я ценят.Кенвело...за мен са некачествени и имат много малко модели.А Тера Нова просто няма смисъл да бъде коментирана...но е факт,че доста хора пазаруват от там.
По принцип...Теранова и Манго само съм ги чувалаВъобщее си нямам идея какво и защо има в техните магазини!Но ми е направило впечатление,че в магазините на Кенвело има доста семпли и много готини блузки...Аз дори и яке си взех от там.Всички ми казват,че е страхотно,а и цветът му рулира!Не си падам по фешънско облекло (не влагам някакъв негативен смисъл в думата...този път
) ,но в Кенвело пазаруват всякакви хора с всякакви вкусове и за всеки има по нещо...
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.