.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 101

Тема: Kenvelo vs..

Град
    София
    Наистина Терранова доста изпростяха
    Но за качество... почти са ми еднакви- Манго, Терранова, Кенвело, Есприт..
    За съжаление все по-рядко намирам качествени дрехи, които НЕ са от акрил,полиествер.Глупави изкуственяци,които само запарват и после смърдиш на пор. Особено зимата..
    Smile!?

Kenvelo e liubimata mi marka!! ubojavam q ... osobeno promociqta
    Vzemi za 200 plati 100 lv !!!!!

If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
    lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
    момиче съм

Супер фен Аватара на j_adore2
    И от Кенвело имам дрехи и от Манго и от Теранова .. ноо най съм доволна от Кенвело
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

За мен дрехите на Теранова са абсолютни боклуци, макар да има изключения (двете ми якета от там). Като вляза в някой от магазините винаги е фраш. От съблекалня в съблекалня влизат съмнителни персони с несрясани коси и големи очила... Най-често такива, де... В Кенвело е горе/долу същото, но мнение относно качеството на дрехите не мога да дам. Никога не съм си харесвала нещо от там.

аз харесвам Кенвело Теранова са някви боклуци . Точно два пъти съм им влизала в магазин в Пловдив и нищо не си харесах и плюс тва имаше само някви грамадни размери и дори да си бях харесала нещо щеше да ми стои като чувал ...
    Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
    2PAC Amaru Shakur

Град
    Перник
    аз лично смятам, че в Кенвело има по-хубави неща. В Теранова настина имя яки дрешки но цяла България вече ги носи. А колкото до МАНГО на мен лично не са ми по вкуса
    Ако нямате нищо в живота освен един голям приятел, вие сте богат.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Zna4i v Ruse ima samo Kenvelo Teranova za sajelenie nqma ta v kenvelo E palen t6k otsqkade nomeraciqta im parvo e nqkfa i az nz kfa ediniq nomer mi golqm drugiq malak 4e sq dankite sa mi golemi

Tam v Kenvelo dnes hodih i ho bokluci tapi dre6ki nai mnogo 1 2 problqsaka koito sig sa 100 lv koito za bluzka ne gi davam taaka 4e az sega si haresvam mizy fashion
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Kenvelo anywhere има много яки неща аз от там си взимам най-често обеци и герданчета ,а в терранова е много плоско (въпреки,че в момента съм с блуза на Kenvelo а отгоре с потник I LOVE TERRANOVA.)

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Zna4i v Ruse ima samo Kenvelo Teranova za sajelenie nqma ta v kenvelo E palen t6k otsqkade nomeraciqta im parvo e nqkfa i az nz kfa ediniq nomer mi golqm drugiq malak 4e sq dankite sa mi golemi

Tam v Kenvelo dnes hodih i ho bokluci tapi dre6ki nai mnogo 1 2 problqsaka koito sig sa 100 lv koito za bluzka ne gi davam taaka 4e az sega si haresvam mizy fashion
    На мен най много ми харесва Кенвело . В Русе нямаме, но като ходих във Варна си взех една блуза и от Теранова, от Манго нищо не ми харесва..Много обаче ми хареса магазина New Yorker искам и в Русе да направят такъв Колкото до Mizy..този магазин отначало ми харесваше ама после носят едно и също в различни цветове, което е ужасно тъпо, а да не кажа, че моделите са и от миналата година
    ...

Цитирай Първоначално написано от ndle
    С Теранова е половин София и селяци които са в София. Тфа е най-циганската марка уж престижна а вътре хората пазаруват на килограм...
    .
    Вероятно имат мангизи Колкото до темата аз съм наи - доволна от манго
    ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: Kenvelo vs..

Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    Не мога да разбера как може да сравнявате Кенвело с Теранова например.. щото четох мнение в една тема,че било Кенвело и Манго мн зле . Аз лично мисля,че имат много хубави неща и мн качествени ( разбира се има и тъпотии,ма то от вкуса си зависи).А любимата Теранова,за мен е боклук и въобще е достаа зле,за разлика от Кенвело и Манго.Нз как може да се праи сравнение даже,тея илиенски боклуци и качеството на другите две марки.Вие какво мислите..
    кенвело е същият боклук, който в Европа се продава за броени евро, а тук гъзарчетата го мислят за световна модна икона.... смяяях, смяяях

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз харесвам най-много от тук изброените магазини само Кенвело,аз лично секи месец го посещавам по някой път си копувам нещо,друг път пък не,ама има и хубави неща стига да подаднеш деня след като са заредили стока...един път отивам с една фр и почти всичко се беше изпобрало нямаше мн избор за дрехи,и тъкмо излизаме от магазина и докараха стока ама не се върнахме щото нямаше смисъл докато я подретят сичката стока иначе има и други магазини например Fox там също редовно го посещавам и ако ми хареса нещо си копувам,нямат много завишени цени малко над нормалните,но има мн интересни неща,скоро бяха пуснали есенно-пролетни блузи на 15.00лв. мн яки бяха...айде стига толкоз от мен

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз класирам дрехите:

1. Теранова
    2. Манго
    3. Кенвело

И от трите имам, от Кенвело най-вече дънките ми харесват, но от Теранова пазарувам от около 5 години.

Скрийте се с тия смешните марки

В Terranova се намира рядко нещо качествено и хубаво...докато в Kenvelo от около година все засичам адски грозните дрехи....А по въпроса за Mango съм много доволна...
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    Пловдив
    нз..аз лично мн хар нещата на Кенвело..имам адски мн блузи оттам,зимните ми якета също и съм доволна-качествени са и не са скъпи а в Теранова има интересни неща , но не толкова качествени

MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Теранова е под всякаква критика...ако искаш да срещнеш още 50 човека с неща като твоите там е мястото от където да си купиш дрешки От Манго имам малко неща, потниците се разтягат, но от дънките съм доволна - не се разтягат след като го обуя 2 пъти. За дънките от Кенвело не бих могла да кажа същото. Винаги като си взема оттам дънки в последствие се оказват или по къси отколкото трябва да са или са ми прекалено широки или тесни. Някой от блузите и суичърите се разтягат, а други не. Най-доволна съм от якетата.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Най-доволна съм от якетата.

+5687264
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Незнам но аз предпочитам Кенвело пред Теранова
    Многоо от дрхите ми са Кенвело и сам супер доволна

ама секи с вкуса си

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    За този сезон и зимата имам много неща от кенвело.Просто незнам-винаги си харесвам неща и хващам промоции.В Манго нещо...,пък в града в който аз живея няма Теранова.Засега от Кенвело попадам на скъпи и качествени неща,дано и занапред.

Истина е,че в чужбина тези марки са съвсем обикновени,а хората,които тук ги носят се имат за голяма работа и после ходят един месец с торбичките от там Тва е друга тема,но тук повечето хора получават около 500лв на месец и едно е от тия пари да отделиш 100 лева за дънки,друго от 2000 евро средна,ако си в Германия,например.
    Не по-малко глупави са и онези,които казват,че това не са марки...Ми хубаво,някой да ви кара да си купувате???
    А аз имам един въпрос...Къде има Манго и Ню Йоркър в Плд?

Кенвело определено повече ми харесва от Теранова, имат по-яки моделчета дрехи и дънки, макар че и от Теранова имам много дрехи (главно потници). Днес си купих зимно яке и много си го харесвам и тая промозия купи за 200, плати 100 е много оферта. Яке за 146 кинта ми излезе за не повече от 50

От всичките нито една не харесвам...Манго наистина е супер прехвалена марка,в Европа избощо не я ценят.Кенвело...за мен са некачествени и имат много малко модели.А Тера Нова просто няма смисъл да бъде коментирана...но е факт,че доста хора пазаруват от там.

По принцип...Теранова и Манго само съм ги чувала Въобщее си нямам идея какво и защо има в техните магазини!Но ми е направило впечатление,че в магазините на Кенвело има доста семпли и много готини блузки...Аз дори и яке си взех от там.Всички ми казват,че е страхотно,а и цветът му рулира!Не си падам по фешънско облекло (не влагам някакъв негативен смисъл в думата...този път ) ,но в Кенвело пазаруват всякакви хора с всякакви вкусове и за всеки има по нещо...

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Едно е италианска марка, друго е еврейска.. все пак...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си