- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kenvelo vs..
В теранова има интересни модели, докъто в Кенвело има доста тъпи модели, дънки посмъртно не мога да си харесам от там, суичърите им са гадна имитация на колекцията на Миси Елиът за Адидас, единствено тениски имат сладки, аз наскоро си купих една лилава със заека Бъни и супер много ми харесва![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
oo da terranova golqmata italianska marka -> drexi na kilogram. Kazvash go se edno e nekva super prestijna pa vsashtnost sa nekvi dolnoprobni parcalaci si4ki drexiПървоначално написано от varnen4e
Ако си копувате "марковите" дрехи от МОЛ-а в София,считайте,че носите дрехи направени в Дупница,продадени в Италия и от Италия в МОЛ-а.Тера нова,Кенвело...ако бяха истински марки,а не дубликати шити в Индия щях да се гордея,че имам такава марка по себе си :P
Ем брат ми е шеф на Кенвелото в Русе :P :P :P Мене лично ми харесват дрехите..Има за най-различки вкусове и предпочитания...повечето ми дрехи са оттам и съм доволна![]()
![]()
![]()
ТераНова-ужас,Кенвело-два пъти по-голям ужас.Не знам,но последният път,когато бях в Mall of Sofia и когато влязох в ТераНова и Кенвело(особено) просто..ужас.Кой би облякъл тези боклуци не знам..![]()
не мога да разбера какви "марки" за тези...
аз ги приемам като фирмени дрехи, пък и цените не са чак толкова високи.
дрехи имам само от кенвело, но не винаги съм оставала доволна.
обаче си взех много готин бански това лято от там
а зимното ми яке от кенвело е на 2 години и все още се държи
но определено не се хваля наляво-надясно...
аз разбирам да беше нещо версаче, армани...пък то кенвело... че и се късат
извинявай, ти какви дрехи носиш?Първоначално написано от Izzy_
Вчера си купих дънки, у нас видях че имат дупка .... смениха ги. На новите ръба на единия крачол е крив със 5-6 см. Просто ужасна марка ... отврат. 110 кинта на вятъра. За тези пари съм си пазарувал прекрасни бенетон , мотор ....
имам в предвид - кенвело-то
дънките и панталоните-не,но горните дрехи много ми харесват.
супер много тениски и суичър имам от Kenvelo.
Първоначално написано от flowers_of_evil
Аз па мога да кажа, че в София всички са в ТРН и е много смешно, наистина. Аз лично мога да си харесам неща и от двата магазина, преди един месец си купих страхотно якенце и блузка от Кенвело..
Stay up all night with the stars *
абе преди само от кенвело си зимах всичко а сега стана селяния от сякаде ...![]()
![]()
На мен нито една марка от тези не ми харесва.Теранова няма какво са я коментирам...ебати клошарията.В Кенвело пак са некачествени дрехите и повечето им модели са просто много обикновени.А пък Манго може би направо блести на фона на тия два магазина.Въпреки че и там има некви адски некачествени боклуци.Имаше миналата година едни шалове за по 40 лева ли колко бяха...е една приятелка си купи и шала след 1 седмица прокъсан на шева.![]()
А казвате,че цените били космически в магазините в мола.Ми то мола не е единственото място в света,където се пазарува.Има Графа и Витошка също.По Графа пък специално колко магазини има с нормални цени...
Зависи какво имаш впредвид...Първоначално написано от OtherDimension
чесно казано се ми е тая :теранова ,манго,кенвело хич не ми пука.много от дрехите са ми на теранова ! оня ден влязох в кенвело и гледам някво яке 117 лв. па някъв тънък шушляк никога няма да си го купя . дрехите ми от теранова са ми качествени нищо им няма
..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Теранова- УЖАС,няма какво да я коментирам
Кенвело-Прекалено спортни ми идват за вкуса... не ми харесват особено
Манго- Като че ли най-много ми допада от 3-те
А вярно е и твърдението,че в света,това са си просто марки,който не блестят кой знае с какво и са за по-масовата част ( не влагам лоши чувства).И в крайна сметка всеки си има стил и вкус,и сам решава.
В останалите държави теранова и бенетон са най-некачествените и евтини стоки,а тук са едва ли не едни от най-баровските магазини.В никакъв случай не мога да сравня ккенвело с теранова,защото кенвело е скъп и качествен магазин!!!
Манго, Кенвело>Теранова
Така мисля и аз.Иначе и Терановата я харесвам, но повече другите две.
хмм.. аз пък имам доста дрешки от Теранова и ми харесват смисъл не са зле.. обаче има и големи парцалкигледаш го хубаво на вид а у и после облечеш го два три пъти и станало на нищо ;xx .. за Манго нямам мнение щото от там не си пазарувам.. пък за Кенвело наистина размерите им са някфи преебани така че за мен Теранова си е най-добре.. може дрешките им да не са кой знае кфо ама мен си ме кефи
![]()
ми аз смятам,че от всяка марка има боклуци и качествени.Сега то е ясно,че не са големите марки,но все пак,на когото не му се птъскат пари за дрехи може да ходи там.Аз за манго не знам нищо ,но от теранова съм си взимала дънки и много потничета и блузки.Дънките са супер,блузките обаче са мн зле.Кенвело са по-качествени и на мен ми харесват много повече,обаче искам да кажа нещо.Аз като си купувам български дрехи или просто дрехи от кварталния магазин,се оказват 100 пъти по-здрави и качествени от чуждестранните марки
оффф,размерите били объркани..
нали за това има пробни,бе
TRN*^ Всеки си има вкус хем са евтини хем цените са ниски
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Ми за мен най-качествени са дрехите на Манго ,но са за лелки и не са на много достъпни цени!В Кенвело също има сладки блузки и якенца, но само това.Най-много ми допада Теранова и да не кажа, че повечето ми дрехи са от там!Не мога изобщо да кажа , че се парцали пък и да са такива аз си ги харесвам
![]()
!А и да съм поредната селянка в София пак не ми пука, защото си се харесвам като "селянка"
![]()
П.п. Поздрав са всички "селянки" като мен пазаруващи в Теранова!![]()
![]()
![]()
Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html