- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kenvelo vs..
Ем в Русе си нямаме нито Манго нито Теранова, долу горе стават нещата в Кенвело, но аз не се обличам спорто тей че рядко ми харесва някоя блузка.. иначе дънките ми харесват![]()
Не знам защо сравнявате Манго със Кенвело... според мен нямат нищо общо като качество..на Манго нещата са доста по-качествени(следователно и доста по-скъпи)![]()
А това Кенвело срещу Теранова...аз имам повече неща на Теранова, не знам защо, но просто като вляза в Кенвело никога нищо не си харесвам. Мисля, че имам само 1 или 2 блузи![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Какво значение има ? В смисъл аз като ида по центъра по Пловдив влизам във всичките магазини и където ми хареса от там си взимам .. Терановата е модерна , всички яки дрешки са там и на достижими цени може би затова толкова много се пазарува в нея ,, Останалите магазини който си споменала също има качествена стока но на някой не им е по джоба ,,![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
в террановатаа
или кенвелотоо
едно от двете беше
видях едни панталони 3/4
и струваха
60 леваа и нагорееее
От теранова пазарувам когато имам нужда от ежедневно количество, а не от ограничено и качествено![]()
Дрехите в манго ми харесват, но в кенвело не знам и аз защо твърде рядко влизам. Нямам впечатления.
.!.
от Kenvelo съм доволна и ми харесват,а за Terranova нямам мн добро впечетление освен че има повечето дрехи са за emo girl а тях ги мразя![]()
значи в интерес на истината кенвело лично на мене по ми харесват нещата
80% от дрехите ми са от кенвело(Става въпрос за всичко друго освен дънки ... имам само 2 чифта от там )
ии тези дни ще отида да си накупя още някои блузки , жилетки .... в момента има " купи за 150 , плати 75 "![]()
мии не знам... аз лично имам повече дрехи от теранова по простата пречена, че повече съвпада на стила ми.. пък дали са боклуци не ме интересува особено, защото аз една дреха я нося най - много година- година и половина макс. доволна съм от всичките си покупки. ии да, теранова определено НЕ е за ЕМО гърлс.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
На мен просто дрехите на манго не ми ''влизат'' в стила ... тях майка ми ги харесва и наистина са качествени ... терановата има и качествени неща но има и големи боклуци ... а на кенвело са им качествени нещата ама дънките им не ме кефатта вв гардероба си имам доста неща от терановата и кенвелото ... не ме нападайте това е мое мнение =)
Аз в тва Кенвело не знам защо никога нищо не мога да си харесамНяма, няма и видя някой с нещо хубаво, питам го от къде е, вика "Кенвело" и като ида нищо не ми харесва. С Ню Йоркър същата работа.
имам няколко тениски и 2-3 потника от KENVELO ,но бих казала ,че нещата на KENVELO и TERRANOVA са боклуци![]()
Hostis Honori Invidia
подкрепям!Първоначално написано от BoRe
В Теранова са супер некачествени нещата!! Едни дънки си бях купила и за няма и месец се перотъркаха и накъсаха. А и по тениските им има дефекти. А от Манго примерно миналата година за рождения ми ден ми бяха подарили къси гащи, елече и тениска и супер много ги носих, но все пак няма и на едно място скъсано. За Кенвело не знам имам от там само една туника, нова е. Ще видим и тя колко ще издържи
.
а, още нещо. защо набутвате манго, този магазин няма нищо общо с кенвело и теранова... стилът е мнооооого по - различен! иначе имам една рокля от там, две години не е мръднала.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Имам суууупер много дрехи от Кенвело. Като цяло повечето неща не ми харесват, просто не са мой стил, но винаги ще се намерят 2-3 в които просто ще се влюбя. Имам тениски от 2-3 години вече от там и нищо им няма. Обаче пък имаше една блуза която сега наистина стои като парцал. Така че зависи на аккво случих явно.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
И друг път съм казвала май, обаче аз от тая Теранова съм доволна. Смисъл доста неща имам от там и са още здрави и нищо им няма, като ги пера и ги суша постоянно без да им обръщам особено внимание. То като идеш в магазина и видиш и пипнеш се вижда кое е от гадна материя и кое може да се прецака. Гледам такива неща да не си взимам, но за тия пари с гледане можеш да си вземеш добри неща.
Не харесвам Кенвело, никога не съм си харесвала нищо от там. Имам дрехи от Теранова, Орсей, Тайли, Калиопе (!?) ... и някои са били качествени, други - не. Въпреки, че Тайли си ми остава най любимия магазин. Уникални модели.
Абе всичко си е до вкус, пък и Мангото е далеч от стила на дрешките в Теранова и Кенвелото..В Мангото са си много по-качествени дрехите..Дрехите в Терановата и Кенвелото са по-ежедневни, не мисля, че има място въобще за няк`во сравнение..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Първоначално написано от DYNAMIC
+1![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
В Теранова има и качествени неща , но трябва да имаш късмет . Аз например си взимам дънките от там , а те са по 50 лева и нагоре.Едни ги бях носила цяла година непрестанно и нищо им няма . Но имам тениски които от първото пране стават на парцалОт кенвелото имам няколко неща и бих казала , че са качествени . Абе зависи от това дали имаш късмет
![]()
Мии от Кенвело.. наскоро си взех няколко неща.. не знам още колко ще изкарам с тях.
За теранова: взимала съм си разни неща.. вярно, че си зависи от самата дреха, но тези, които съм си взела, не са мръднали.
п.п. темата е от 2008![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Хм..ами на мен лично повече ми харесва Kenvelo, защото имат много хубави и качествени дрехи.Отделен въпрос е, че не винаги има хубави, но всеки с вкуса си.Относно Terranova- имам дрехи и на тази фирма, но качеството им според мене е не по добро от на Kenvelo.Забелязала съм, че повечето магазини на Terranova има много кичести и скучни дрехи.Поне това е моето мнение : ) ..Но Mango също е много добра марка, макар, че от 3тите коментирани марки най-много ми допада Kenvelo![]()
:P