Значи ще започна от самото начало.Тръгнах с него и след една седмица ми беше прощалната.Самата вечер на прощалната едно момче от вече бившия ми клас,което адски много го харесвах,но така и не ме огря,ми се обясни в любов пред целия ми клас и пред даскалите.Аз незнаех какво да правя,бях много объркана.Незнам защо,може да е малко глупаво,но вечерта се натисках с него лекинко.На другия ден незнаех какво да правя и се чудих с кого да остана,но незнам от къде приятелят ми разбрал за авантюрата ми предната вечер и исках не исках скъсах с него.И така тръгнах с другото момче,връзката ми с него беше много скучна,почти не се виждахме,а бившия всеки ден го виждах и постоянно се гледахме.Една вечер той ми се обади и каза,че иска да говори с мен и след това като се видяхме отново ми предложи.Аз на другия ден скъсах с момчето от прощалната и тръгнах с с другия(сигурно ми се чудите на акъла амааа то и аз)и така вече 2 месеца ходя с него.Обаче започват да се случват неща,които въобще не ми харесват.По едно време започна много да хойка с един негов приятел и ме заебава.И така преди няколо дена имахме скандал за това,аз мислех да късам с него,ноооо наистина го обичам и просто не можах,даже това не е първия път,в който се случва това.Нали говорихме се,чудех се какво да правя,той даже плака повече от мен,казваше че ме обича и такива работи.И след този скандал нещата се промениха,обажда ми се като замине нанякъде,през повечето време седи с мен.Всеки път като се скараме е така.Всичките ни спорове са,защото или на мен или на него някой ни е казал,че имаме други.И така аз останах с него.Обаче едно не мога да разбера:Всеки втори ми казва,че той не може да ме понася,че е казал че иска да къса с мен,и че се крии от мен,но ако е така защо ще ми се моли и ще ми плаче пред очите да остана с него.Може би иска да си отмъсти за случката по-горе или може би се опитва да се прави на мъж пред другте ли незнам.И сега незнам какво да правя,аз го обичам и искам да съм с него,но ако единствената му цел е да ме н**бе.Незнам да вярвам ли на другите или на него,по преинцип със мен се държи добре.по едно време малк осе заяждаше,но след скандала ни след като му казах някой неща,той каза,че всичко ще се промени и е така.Но тава дето всеки ми казва други неща от неговите ми е много странно,незнам на кого да вярвам.Като му кажа какво са ми казали,той вика да отидем да го питаме......вие сте доста по-опитни от мен и много ще се радвам,ако ми дадете някой съветчета.....Мерси предварително.