.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Град
    Враца
    Гледах за едни, дето момчето е на 21, а тя - 47... Била му учителка по английски... тааа... любов
    еlsy

Град
    На слънцето :>
    емм най-големия е билл (think) наа 19 а най малкияя .. не искам да коментирам аз съм педофилКА с една година по-малък от мен беше (друг въпрос , че с една глава над мен )

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ех,пак тази разлика. Зависи от годините и на двамата.Например:момиче на 12 и момче на 20.В този случай разликата от 8 години не е толкова фрапираща,но е твърде видима.Т.е. ако момичето беше поне на 18 е друго нали?Най-малкият ми "партньор" беше 2 години по-голям,а най-големия(сегашния)-9 години по-голям.Нашите знаят и за двамата,но повече приемат сегашната ми връзка.Познават го,харесват го,какво да обяснявам повече.

8-9-10(момчето да е по-голямо)А иначе разликата в годините с приятеля ми е 1 месец(той е по-малък).Най-големия ми по възраст приятел беше с 2 години по-голям от мен,а най-малкия с 1(който всъщност беше първата ми голяма любов )

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    8-9-10(момчето да е по-голямо)А иначе разликата в годините с приятеля ми е 1 месец(той е по-малък).Най-големия ми по възраст приятел беше с 2 години по-голям от мен,а най-малкия с 1(който всъщност беше първата ми голяма любов )
    Сладурана си :P
    Ама няма да те зарибявам,
    да не се сърди Аничка( )
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    да не се сърди Аничка( )

Супер фен Аватара на miShle
    Значи аз съм 92 год .. най-големият ми май е бил 90 ..най-малкият 93, с който съм си в момента и съм си супер щастлива с него Не смятам,че разликата в годините играе толкова важна роля ... е не си говорим за разлика над 5-6г ..Тогава вече е фрапиращо
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    да не се сърди Аничка( )
    йеееййй

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    7 години 6 месеца 12 дена 6 часа 32 минути и 16 секунди.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Ами то като дойде любовта не пита на колко сте.... ИЗКЛЮЧВАМ бракове/връзки по сметка! ... Възможно е всичко,но според мен най-много 10-12, при положение че по-малкия индивид е навършил 18 , иначе наистина изглежда като педофилство, но според мен щом момичето навърши 18, никой няма право да говори за педофилия !!! Това е от мен ! Обичайте се :P :P

P.s. : В случаи когато момчето е по-младо от жената...не мога да говоря , защото не мога да се поставя на мястото. Даже се чудя на някои момчета уж имат изисквания към жените да изглеждат перфектно , да са винаги на макс и т.н. ,но явно има и таква които обичат по-зрели Хубаво е да има всякакви за да няма недоволни
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

mi dolu gore 10-12 godiki razlika priemam za po4ti normalno :P
    КфО стАъ бЙе : Ми - ЦуН , гУш и ПоСлЕ мУш
    ** ** **

МуШ , ВъХ уБи мЪ ... ОфФ , тАс цИлИвИзАцИя ..

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    най много до 10 години.Имам един познат,който живее с една вещица,която има 2 деца и самата тя е с 18 години по голяма от него.Това за мен вече е нелепо

Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    най много до 10 години.Имам един познат,който живее с една вещица,която има 2 деца и самата тя е с 18 години по голяма от него.Това за мен вече е нелепо
    тя го е омагьосала!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    да не се сърди Аничка( )
    йеееййй
    Спечелих ли ти доверието?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami nai-golemiq mi priqtel BE6E s 9god.po-golqm ot men,muja mi e s 8god-po0golqm ot men,a nai-malkiq be6e s 1god po-golqm ot men!Ta po temata-8 sa super,9 sa mnogo.haha

Цитирай Първоначално написано от MP
    Не се безпокой,нищо,че Наруто изглежда малък,той те обича.Това е най-важното

Голям фен
    Ами в тийн годините и 3-4 годишна разлика е като пропаст между двамата... Рядко момчето, което на 19 или 20 се мисли за невероятно зряло всъщност е достатъчно такова, за да заобича някоя по- невежа, невинна и недотам "израснала" в неговите очи девойка. Иначе като гледам родителите на разни приятелки имат 20 +, 30 + разлика и пак са много щастливи и със здрави семейства. Значи, няма страшно :P

А моята разлика с мъж ми е година и 11 дни Най- голямото момче, с което съм била "гадже" ( ) е с 4 години по- голямо...

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)

...

сори за офтопика,ама да не правя нови теми...странно ли е,ако момиче на 14 и момче на 19 са заедно?
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Най-малкия,с който съм била е на мойте години (17) ... А с най-големия имаме 7 години разлика... Но всичко е относително... Настоящата любов е с 5 години по-голям и не мога да си изкривя душата-има ги както хубавите моменти,така и лошите... : )) В тийн годините до 5-6 години разлика между партньорите е добре според мен..мине ли се тва време-дигайте границата :P :P

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    винаги съм била против слагането под обсхт знаменател на хората! Това на колко години си не е е определящо, ако разбира се разликата не е фрапираща.. Имам баба на 28, а дядо ми е на 78... това е тъпо, но... пари.. А моята най-голяма разлика с мъж е била 11 години, е да- звучи много, но пък си беше страхотно, а и тои далеч не беше на тези години по мислене и действие, или може би и аз съм попораснала... незнам!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    `монтана'сiту ;d
    Ми.. от една страна мисля че годините нямат особено голямо значение щом двама души се обичат , обаче не е много нормално да си на около 15 и да се занимаваш с някой старец на 50 например..
    If you see someone without a smile give them yours..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Мисля че около 10-15 години е в границата, въпреки че любовта няма граници.Сегашния ми партньор е с 8 години по възрастен от мен (почти 9 даже )

Да не го мислят за баща ми или дядо ми ... Това за мен е недупостима граница .. педофилия му се Фика ! ! ! ! ! !
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си