- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Окото ми..
Здравейте, може да ви се стори странно и тъпо, ама на едното ми око отпред има нещо като гурелче, но не се маха, по-скоро е като пъпчица.Иии, виждам леко замъглено..
Не знам просто как да обясня, но е в средата на оня участък, дето си слагаме черен молив попринцип. ;д /Егати примера./
Иии, така от няколко дена, та взех, че се стреснах. Може ли да се махне това и заради него ли виждам по-замъглено?А възможно ли е да се е получило от висене на компа?
Лелее, много се плаша.
![]()
![]()
Има ли някакъв цвят това нещо - в смисъл зачервено ли е или си е в телесен тон , защото и на мен ми излизаха по едно време някакви такива подутинки , ама сами се махнаха. Иначе нямам представа какво може да е , брей
![]()
да не е ечемичка ?![]()
Суетата.Моят любим грях.
Надали, те обикновено са на клепача...Първоначално написано от Dessynka
![]()
оф я не плашете момичето! имах същото и на същото място...ечемик е ... мен ми мина след 2-3 дни само![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Ами не знам. Не е червено, а май и преди съм имала, но явно са се махали.![]()
Ечемика какво представлява?
Абе мен не ми е толкова до тая пъпчица, колкото до самото зрение.![]()
![]()
![]()
![]()
Според вас сега като тръгна на даскало и не вися толкова много на компа, ще се оправи ли?![]()
Ии, има ли нещо общо тази пъпчица със зрението ми?![]()
![]()
Ами аз лятото имах ечемик.. и е някво подкожно такова, при мен поне беше много злеклепача ми се поду целия ..отдолу окото също .. направо цялото ми око се поду ужасно много.
Бибее, тва при теб няма да е ечемик, излизали са ми такива и по принцип за едно денонощие ми се махат.![]()
ечемика само на клепача3-4 пъти съм имал и нито 1 път не е на клепача ... изобщо не се притеснявай
ечемик е
![]()
Да, ама я гледам вече няколко дена.![]()
![]()
А и една приятелка имаше ечемик-ужасно беше, клепача и се поду целият, а моето не е такова.
Аз пък имам на същото място,само че от горната страна...Седи едно такова малко като пъпчица и вече ми е от няколко месеца,а не се маха![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Ама много се притуснявам за зрението мии.![]()
![]()
![]()
Дали до някаква степен по-замъгленото виждане е предизвикано от тази пъпчица?![]()
![]()
еми, ако ти влиза в полезрението нормално е![]()
да може би е ечемик .. изчакай малко и ако не се махне беги на лекар![]()
Отиди при личния да те види и той ще прецени дали да ти даде направление за очен и така. Като ходих за ечемика - личната ми изписа капки и така, и на очен не ходих даже. Ама май трябваше![]()
Споко ечимик е, не се плашиВземи нещо златно (пръстен например) и търкай окото си с него, ще се махне по-бързо![b][/b]
Човек не знае какво печели, когато губи...и какво губи,когато печели
PEASE
е добре де само с тва око ли виждаш замъглено или и с двете?!![]()
едва ли има нещо общо с компютъра...
Ииии да не е нещо като...брадавичка?![]()
MissitY намерила си на кой да копираш авртара![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
На мене ми излезна преди около 15-17 дена от вътрешната страна. Но нито ме болеше, нито имах проблем със зрението. Ходих на лекар и това се оказа, че е вътрешен ечемик. Предписа ми едни капки и ми каза да си правя топли компреси. Загряваш вода, слагаш пакетче чай от лайка и като стане топло го изваждаш. Когато можеш да си го държиш на окото, но гредай да е топличко, колкото по-топло, толкова по-хубаво, го слагаш на затворено око и седиш така 10 минути. Това може да го правиш 2-3 пъти на ден. Но по-добре иди и на лекар, защото и капки някакви може да ти предпишеАз го лекувам вече 14 дена и има ефект, наистина доста намаля
![]()
+1Първоначално написано от bla-bla-bla.bg
и с пръстена от вътрешната страна на окото към външната![]()
а тва,че излзиа само на клепача- глупости ...преди мн ми излизаха и не само на клепача...![]()
а за замъгляването...от ечемика е сиг и на мен така ми е ставало...
обаче ако не се махне до няколко дни вече иди на лекар (но според мен няма да има нужда)![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
и на мен ми е излизало такова подобно нещо което ми замаглява зрението но само изчезва..ако не се махне отиди на очен![]()