.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Град
    DreamLand =)

5-6 килограма за 2 седмици ?!?

Здравейте пак см а3 та искам да ви попитам какво трябва да правя за да сваля 5-6 килограма за 2 седмици подяволите ?!?
    пробвах какво ли не диети спорт но проблема ми е че см непостоянна
    та ще ми кажете ли диета сучетана с видове спорт за да отслабна и да имам хъбаво телце за училище
    много ще см ви благодарна и без лоши коментари моля ви
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

всяка сутрин като се събудиш преди да ядеш или пиеш нещо ,излизаш навън и тичаш един час.Тва го прави най-малко една седмица,и ако си постоянна за една седмица можеш да свалиш около 3 кг.И недей да прекаляваш с храната през тва време щото няма да имаш мн добър резултат.Айде пожелавам ти успех

знаеш ли и аз искам същото
    четох някъде че е хубаво някой да те подкрепя по време на диета или просто отслабване (някой да го прави заедно с тебе, за да не губиш воля)
    ако искаш може да започнеме заедно

до училище няма да ги свалиш тези 5-6кг, гарантирам, да се беше сетили по-ранко ..

но все пак, можеш да свалиш 2-3кг, пък останалите след това ...някои препоръки:
    1 .спираш всякакви тестени изделия, без пълнозърнестия или ръжен хляб - той е много полезен
    2. спираш сладкото
    3. спираш газираното и "натуралните" сокове от магазините
    4. пиеш мнооого вода - минимум 2.5литра на ден
    5. тренираш нещо - ако искаш тичай, ако искаш плувай, ако искаш танцувай - квото ти е на душата
    6. ядеш много месо, яйца, мляко и млечни продукти, на всяко хранене да имаш поне едно нещо от тях
    7. ядеш много плодове и зеленчуци - те пречистват организма
    8. като въглехидрати яж: плодове, пълнозърнести храни(овесени ядки, пълнозърнест хляб, ориз и др.), папкай и картофки и ориз, но по по-малко
    9. яж сурови ядки - много са полезни - по 10-20грама на ден, нищо няма да ти стане

10. ето ти някакво примерно меню:
    закуска: 30-35гр мюсли/овесени ядки с 200мл кисело/прясно мляко или друг варянт: две препечени филийки пълнозърнест хляб(54грама) с 200-250мл прясно мляко
    междинно хранене: плод+10-15грама сурови ядки
    обяд: месо/яйца+зеленчуци/картофи/ориз+плод (ако ядеш зеленчуци изяш и една филия пълнозърнест хляб, но ако ядеш картофи или ориз не яж хляб)
    междинно: половин кофичка=200мл кисело мляко
    вечеря:месо/яйца+салата(без олио, сол и подобните), ако искаш прибави някакви задушени/печени/варени зеленчуци, но не яж картофи или ориз на вечеря...в зависимост от това, което си яла през деня, прецени дали да изядеш филия пълнозърнест хляб

Този профил не се използва!

Ами като ядеш по 2 доматчета на ден
    и за 1 седмица ще ги свалиш

Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    до училище няма да ги свалиш тези 5-6кг, гарантирам, да се беше сетили по-ранко ..

но все пак, можеш да свалиш 2-3кг, пък останалите след това ...някои препоръки:
    1 .спираш всякакви тестени изделия, без пълнозърнестия или ръжен хляб - той е много полезен
    2. спираш сладкото
    3. спираш газираното и "натуралните" сокове от магазините
    4. пиеш мнооого вода - минимум 2.5литра на ден
    5. тренираш нещо - ако искаш тичай, ако искаш плувай, ако искаш танцувай - квото ти е на душата
    6. ядеш много месо, яйца, мляко и млечни продукти, на всяко хранене да имаш поне едно нещо от тях
    7. ядеш много плодове и зеленчуци - те пречистват организма
    8. като въглехидрати яж: плодове, пълнозърнести храни(овесени ядки, пълнозърнест хляб, ориз и др.), папкай и картофки и ориз, но по по-малко
    9. яж сурови ядки - много са полезни - по 10-20грама на ден, нищо няма да ти стане

10. ето ти някакво примерно меню:
    закуска: 30-35гр мюсли/овесени ядки с 200мл кисело/прясно мляко или друг варянт: две препечени филийки пълнозърнест хляб(54грама) с 200-250мл прясно мляко
    междинно хранене: плод+10-15грама сурови ядки
    обяд: месо/яйца+зеленчуци/картофи/ориз+плод (ако ядеш зеленчуци изяш и една филия пълнозърнест хляб, но ако ядеш картофи или ориз не яж хляб)
    междинно: половин кофичка=200мл кисело мляко
    вечеря:месо/яйца+салата(без олио, сол и подобните), ако искаш прибави някакви задушени/печени/варени зеленчуци, но не яж картофи или ориз на вечеря...в зависимост от това, което си яла през деня, прецени дали да изядеш филия пълнозърнест хляб
    Хей...бива те...Можеш да направиш книга с диети.

Град
    DreamLand =)
    ohh prestani we Ballface ako si tursish s kogo da se zaqjdash nee tuk mqstoto !
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

трябваше наистина да се сетиш по рано но няма значение.. ами нз какво да ти кажа не прибягвай до диети защото няма нищо да стане по добре спортуваи и яж повечко полодове зеленчуци .. абе от всичко трябва да ядеш но в нормални количества айде успех
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    трябваше наистина да се сетиш по рано но няма значение.. ами нз какво да ти кажа не прибягвай до диети защото няма нищо да стане по добре спортуваи и яж повечко полодове зеленчуци .. абе от всичко трябва да ядеш но в нормални количества айде успех

+1 I az mislq taka-pove4e sport i ne se li6avai ot nikakva hrana(osven ot 6okolad i 4ips) Nai-dobre pravi koremni presi. men sa mi ot golqma polza-po 100-150 pravq na 2-3 dena i sum si dobre,dori i da qm mazni ne6ta ,no ako iska6 naistina da otlabne6 6te trqq da go pravi6 vseki den.
    Isn't life great?

Тц абе недейте така бе момичета , как за 2 седмици ще отслабнеш с 6 килограма , добре ли си ?? Знаеш ли как ще се отрази това на организма ти ? Майка ми и направиха операция и 2 месеца даже 3 ги сваля тея 7 - 8 килограма .. И то със специална диета и е жена и пак и се отразяваше зле .. Ти си тръгнала да сваляш почти същите килограми за 2 седмици , еми не можеш , не вярвам ... Не знам какво да те посъветвам , по - добре в нета потърси една нормална тийнейджърска диета и си я спазвай с месеци ще си по -доволна ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Някъде там...
    Това е навъзможно Само ако караш на една праскова на ден имаш шансове

http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p499.html
    На мен лично не ми допада,защото не обичам да ям стриктно указано меню-предпочитам,например,списъ к с Какво не и Какво да.А и една моя бележка-през тези четири дни на "нормално хранене" да не започнеш да се тъпчеш...бързо-бързо ще си качиш сваленото.Отбягвай пърженото и мазното,наблегни на суровоядството.
    Тhe Hell is coming!

Аз за една седмица свалих 4 килограма или 1 размер дънки да кажем с една диета от руския космополитан сайт...Това което ядох беше пуешко филе,няколко кисели млека от 0,1% ,чай...но аз пих Nestea от 2 л на ден и към крайните дни се добавяше и някакъв плод-ябълка,грейпфрут или зеленчук-домати и краставици с малко зехтин.
    Бях наядена през целия ден и се стопих,но аз лично много лесно свалям килограми...

emi kfo da ti kaja az sashto iskam da otslabna do 15 septemvri za sega treniram sutrin po 30-40 min , qm predimno plodove i zelen4uci i nikfo qdene sled 6 4asa . She vidim sled nqkolko dni kakav shte e rezoltata . Samo ne po4vai gadna dieta v koqta za malko dni se topqt mn kg za6toto kato q spre6 kilogramite 6te ti se varnat dvoino . Uspeh ot men i ako otnovo zagubish volq mi pishi , i na men chesto mi se sluchva .Ako iskash moje da si rakazvame i da se okurajavame vzaimno (znam 4e e mn tapo ama naistina mn iskam da otslabna )[b[/b]

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    predi za moreto otslabvahte sq pak za daskalo posle za ko shte e za ko ne go praivte za sebe si be am se za ne6to drugo.....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Тц абе недейте така бе момичета , как за 2 седмици ще отслабнеш с 6 килограма , добре ли си ?? Знаеш ли как ще се отрази това на организма ти ? Майка ми и направиха операция и 2 месеца даже 3 ги сваля тея 7 - 8 килограма .. И то със специална диета и е жена и пак и се отразяваше зле .. Ти си тръгнала да сваляш почти същите килограми за 2 седмици , еми не можеш , не вярвам ... Не знам какво да те посъветвам , по - добре в нета потърси една нормална тийнейджърска диета и си я спазвай с месеци ще си по -доволна ..
    знаеш ли на какво ще заприличаш???

ето линкове с упражнения:
    http://zazz.bg/play:c500421d
    http://fitnes-jeni.tialoto.bg/article.php?id=6114
    http://fitnes-jeni.tialoto.bg/article.php?id=5793

в www.tialoto.com има всичко а и тук ф форума също...

Град
    Los Angeles
    ами аз пуснах тема да се поткрепяме и да почнем обща диета и тренировки и ако има желаещи да обменим skype и да н аправим нещо
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от Regina;
    ]знаеш ли и аз искам същото
    четох някъде че е хубаво някой да те подкрепя по време на диета или просто отслабване (някой да го прави заедно с тебе, за да не губиш воля)
    ако искаш може да започнеме заедно
    Е тва е много вярно.. аз главата си залагам на тезата,че ако имаше кой да ме подкрепя за една седмица съм клонка и после постоянство ама нема кой и сама губя ама сега съм се мотивирала
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

malko kasnichko pisha no ako oshte iskash da otslabnesh.. kazaha mi che ako qdesh krastavici i morkovi, no samo tova i nishto dr i est. piesh mn voda.. evekta e mn dobar.. a i ako si zaek v novoto daskalo morkovite sa ti osigyreni

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Ами като ядеш по 2 доматчета на ден
    и за 1 седмица ще ги свалиш
    И после,може би,ще си ги върнеш тройно
    Бъди себе си..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си