- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се сдобря с него?? Помогнете ми ;(
По правописа ти съдя ,че не си по-умна от нас ,затова НЕ НИ СЪДИ!
Аиде по темата: Като го лъжеш ,как искаш да постъпи?!
Pone se opitvam da pomogna, a ne samo da rusq prostotii!
NaUcHi Se Da KaZvA6-KaKvO oT TovA?Za NEsHtY,Ot KoeTo Do SyLzI tI PuKa!NaUcHi Se OcHiTe TI dA sIqQt,DoRI kOgAtO Se PyLnQt SyS sYLzI!NaUcHi Se Da StRaDa6 I dA NE SyJeLQvA6!!!
Тоя човек иска да си храни егото като те гледа как го преследваш,как му се извиняваш и как постоянно му се слагаш. Не бъди жалка и спри да го търсиш. Щом си му толкова антипатична не се занимавай с него. Дори здрасти не му казвай.
Постарай се.
А на него "ненавистта" ще му мине, споко. Просто си живей своя живот и му покажи че си разбрала че не си искана. И нищо повече.
Не знам какъв по-добър съвет може от това, ама си трай и не се занимавай с него.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Спокойно,тая ако и разменаПървоначално написано от Prelude
обувките и няма да може да ги обуе.
Подписа :P![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
може да си поиграеш с инструмента му, току виж сте станали най-добри приятели
Prelude написа:
ir4ica написа:
Ole vie ste palni idioti, za6to rasite prostotii na lqvo i na dqsno! Ako nqma da i pomognete ne i pi6ete! Mila, ako pita6 men nqma smisal da nastoqva6 za nqkakvi otno6eniq s nego! Nemy s eizvinqvai, a prosto se draj priqtelski s nego! Ne my se natrapvai, no i ne badi savsem otdale4ena! Neka sam otkrie jelanieto ti za priqtelstvo s nego, togava 6te ti otvarne! Ako my se izvini6 toi nqma da ti obarne vnimanie i vaob6te nqma da spe4eli6 priqtelstvoto my, povqrvai mi! Dano da sam yspqla da ti dam dobar savet
По правописа ти съдя ,че не си по-умна от нас ,затова НЕ НИ СЪДИ!
Аиде по темата: Като го лъжеш ,как искаш да постъпи?!
Спокойно,тая ако и размена
обувките и няма да може да ги обуе.
Spokoino 6te se spravq s obyvkite si, no se samnqvam za tebe!
NaUcHi Se Da KaZvA6-KaKvO oT TovA?Za NEsHtY,Ot KoeTo Do SyLzI tI PuKa!NaUcHi Se OcHiTe TI dA sIqQt,DoRI kOgAtO Se PyLnQt SyS sYLzI!NaUcHi Se Da StRaDa6 I dA NE SyJeLQvA6!!!
моляяя пак не заповядайПървоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
![]()
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
И аз имам един такъв приятел.Спокойно на момчетата им минава бързо.Но ако не искаш да се извиняваш-не говори с него,дори не го поглеждай.Гарантирам ти,че той ще го забележи и рано или късно ще дойде да говорите
![]()
Нали е казал, че не те понася? И ти пак ще му се вреш и ше му досаждаш??? Ти верно не си у ред. На горкото момче сигурно му е писнало да го преследваш.
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Тя не може да цитира в един форум,Първоначално написано от Prelude
тръгнала да ми обяснява...
Викам да и врътна кранчето,а![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Тогава го остави намира.Нищо не можеш да направиш.Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
Защо продължаваш да му досаждаш?
Недей, пределно ясно ти е показал, че няма да стане това, което искаш. Приеми факта, че ако някой не иска да сте приятели- няма да бъдете, пък ако ще и звезда да му свалиш
Smile!?
значи ето ти един съвет
-щом те гледа злобно и разправя насам и натам че го дразниш значи хората са си го казали Who angers you,controls you та мисълта ми е че ще се сдобрите малко сечено му направи и ти -изобщо не се занимаваи с него-ако те обича ще доиде
-но има и нещо друго ако наистина го обичаш толкова много и искаш да ходиш с него просто го зарежи няма смисъл да бъдете приятели-тва е възможно най-тъпото решение
Ами.. от къв зор си правиш друг скайп само, за да го лъжеш... И като го дразниш... разбирам да го харесваш и да не искаш да го оставиш.. ама ти дори не искаш да си с него? Не можеш да го накараш да ти е приятел...![]()
Ами и аз миналата година се бях скарала с едно момче (харесвах го преди време) защото скъса с най-добрата ми фр, щото вярваше на глупостите на една интригантка! Аз се бях разболяла и не ходих на даскало 2 седмици и накрая той ми писа по скайпа '' Здрасти! Как си ? Оправяш ли са вече? '' и т.н. и така се оправихме![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Абее... не му тичай по гъза... щом не те ще за приятелка... кажи му да си гледа работата и хич не се занимавай с такива лекета![]()
еlsy![]()
Ми той като се дразни от теб няма кфо да направиш, а и трудно ще го накараш да си изгради ново мнение за теб, но можеш да опиташ. Аи щом се държи така - заеби го.