- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОБИЧАМ ТЕ?
Въпроса е прост - на колко момчета (момичета) сте казвали досега, че ги обичате (като изключим родата)?
Не за вражда, за обич съм създадена!
само на един единствен...и се радвам 4е съм го казвала само на него![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
на двама,НО само за един го мислях![]()
Само на един човек...и все още съм с него![]()
Веднъж..преди две години ...и съжалявам че му го казах...От тогава имам повод да се гордея със себе си,,не съм се прецаквала!![]()
Имало е моменти, в които съм се лигавила с разни момчета и съм казвала тези две тъй прекрасни слова съвсем несъзнателно.Истински съм го казвала единствено на човека, в когото съм лудо влюбена!
П.П: Никога не изричайте тези две думички напразно! Ама никога!![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
не съм мислил когато съм го казвал, сега когато имам на коя да кажа... просто не мога!
Иначе бих и казал
Raise your fist!
ами по принцип аз съм от хората на които им е трудно да казват на някой 'ОБИЧАМ ТЕ ',казвала съм го на мн малко хора даже на наще и на брат ми не съм го казвала-само на най-близките ми приятели![]()
![]()
и само на едно-единствено момче което мн обичам и му го казах защото наистина го чувствам
![]()
![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Пахахаха, пикла на 15 (като мене) кво разбира от обич, любов и т.н.?Естествено, че на никой не съм го казвала
![]()
еlsy![]()
+1Първоначално написано от sextazy_baby
![]()
До сега един единствен път съм се влюбвала и за съжаление никога не намерих сили да му кажа колко много го обичах. Бяхме се разделили, когато той осъзна, че съм влюбена в него. Въпреки това, тогава, не му пукаше за мен. Беше постигнал целта си и нямаше смисъл да поддържа отношенията си с мен. Едва преди месеци ми се извини за цялата болка, която ми причини и поиска да му простя. Е, в крайна сметка, по-добре късно, отколкото никога.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
И аз много трудно казвам на някого че го обичам...и до сега само на едно единствено момче съм казвала,след седмица ме отряза...Първоначално написано от KpucuTo0o92
Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.
emi az po princip trudno kazvam izvinqvai i obi4am te i 4esno kazano do sega ne s1m kazvala na nikoe mom4e 4e go obi4am.MOje bi bqh gotova da go kaja na biv6oto mi gadje,no toi se okaza idiot i 4esno kazano se radvam 4e ne go napravih za6toto za mene tva e naistina svqta duma i ne trqa da se kazva na koito i da e bilo!!!
Еми глей са,казвала съм го без да го чувствам,което си беше голяма глупост,ама още не ми увираше главата.Ина4е само към едно момче съм го чувствала и съм му го казала
dosta ama ne kazvam 4isto obi4am te ,a lof te,bla bla,da kajem nito edno
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
порпинцип ако не сте забелязали да ви кажа че и някои момичета си казват"краси Обичам Те..."и така натаук но....аз не съм го казвала на ендо момче мислела съм да съм го казвала но чакам той на ми каже зашото когато се опитваше постоянно ставаше нещо![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
1 път и съжелявам много за това
in defense of our dreams...
На никого за сега и ще ми е много трудно да му го кажа, даже нз дали изобщо ще го кажа някога![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Ми .... колко колко ... много .. много пъти съм го казвала ....
но 2 пъти съм го изпитвала![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
На един човек съм го казала и никак не съжелявам обичам го все още и то доста повече от преди![]()
На един и през живота си съм обичала само него...Все още го обичам,но вече не сме заедно![]()
Ами само на едно момче (сегашния ми приятел) и то докато му го кажааа...беше ми трудно в началото ама вече нямам проблеми![]()
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."