- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Орални удоволствия
До каква степен оралната стимулация ви задоволява? Обичате ли за правите свирки/да лижете жена? Бихте ли лизали жена, която е неразположена? Ако си неразположена би ли позволила да ти правят орална любов? (Внасям разяснение по последните два въпроса интересувам се защото в един др форум едно момче заявяваше, че цитирам "обожавам да лижа приятелката си, искам да я изпия цялата и когато започна не мога да спра! Харесвам да лижа жени в мензис ,защото се чувствам като току-що закусило лъвче!")
На мен например понякога оралната любов ми доставя повече удоволствие от секса, обожавам да правя свирки на приятеля ми. Свирката за мен е мн по сближаваща от секса.
Втора опция(а как ми се иска да е първа...)Абе правя орален секс, ама не ми е от най-любимите неща.А относно това мъж да прави орална любов на неразположена жена-супер гнусно ми се струва, никога не бих позволила.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
орална любов rulzZZz![]()
![]()
![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Харесвам оралния секс и понякога наистина е по-задоволяващ от секса. Също така обичам да доставям удоволствие на приятеля си,но не смятам че би ми било особенно комфортно да ми прави френска докато съм в цикъл. Някак си кофти е... Но сякакви хора има.. ти пък какво се учудваш?!![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
не съм ..![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от -4arovnata-
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Не толкова колкото вагиналния секс.До каква степен оралната стимулация ви задоволява?
Може да се каже..Обичате ли да правите свирки?
Позволявала съм но се бях измила непосредствено преди това и бях с тампон.Ако си неразположена би ли позволила да ти правят орална любов?
Nai golemite orgazmi se polu4avat pri oralna lubov...![]()
Не знам как стана дума, но и брат ми ми е споменавал, че е правил френска на неразположено момиче и то не веднъж ..... На мен лично не би ми било комфортно, а и малко са тези, които биха се съгласили, поне според мен..![]()
Но това, което слънчицето описа си е бепроблемен вариянт.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Оби4ам както да правя, така и да ми правят орална.
Много по-интимно е от самия секс.
И да, нямам нищо против да дам на мъж да ме лиже (ако той иска, разбира се), дори и да ми е дошло, защото винаги ползвам тампони.
![]()
Робинята на Quench
Категорично не!Първоначално написано от Kitoka
Несъм неса ме молили да им правя френска тутутки, ако непоискат няма и да им правя![]()
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
Обичам, разбира се, то кой не обича![]()
![]()
Но не бих се дала докато съм в цикъл. Бих се чувствала адски некомфортно
Пък и моя къвто е гнуслив...
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Kitoka
Правила съм свирка...веднъж...еми не ми хареса изобщо...а пък и за мой срам беше с човек,който ми беше безразличен,както и аз на него (ама се водихме двойка уж де) И на мен са ми правили орална и то не веднъж де...и е яко,но пък колкото и да е яко ддз...странно ми е...а иначе стига бе хора...по време на менструация е гнусно :/
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Действа ми доста възбуждащо да духам....и много ме кефи като го гледам как се гърчи от кеф ,напълно подчинен....![]()
и аз така едно към едноПървоначално написано от SINDEL
![]()
Френската любов е много хубаво удоволствие.Преди аз му правих и той беше много задоволен.И той ме е лизал.Невероятно е!Но когато съм в цикал не мисля за секс.Мисля,че е тъпо тогава да се прави![]()
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
Оралната любов кътри.батеОбожавам...
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Лизал съм всяко момиче, с което съм бил и от всяко момиче съм искал да ми го лапа. А с момиче в менструация съм правил секс доста пъти, но никога не съм я лизал.
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
Орална любов да ме задоволи повече от секс това НЯМА как да станеПървоначално написано от Kitoka
А за свирките, обичах да правя, но имах един приятел, който обожаваше ама направо откачаше и само ме караше (тогава правехме секс минимум по 3 пъти на ден (хора без работа
)) Та нали можете да си представите, ако на тея 3 пъти веднъж преди, веднъж след и малко по време устата ми трябваше да стане крива ... Та от него направо намразих
Сега мога да правя орална любов само когато съм много доволно от секса
Дет се вика преценила съм, че човека си го е заслужил
А за лизането по време на цикъл ...
гнусно ми е много ама знае ли се ? ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?