- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сериозен въпрос ?
Какви болести могат да се хванат при орална любов ? Възможноста да лепнеш нещо по-голяма ли е ако си духал на човек който взима трева ?
аз лично бях чувал че ако момичето е болно от спин и има херпес в устата може да се предаде заради раната . ма незнам дали може обратното ако момчето има някфа рани4ка нз 100%
Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!
Според мен можеш да хванеш нещо, ако момчето е болно, а ти имаш херпес или нещо от този род, ако нямаш никакви ранички из устата според мен не можеш да си лепнеш нищо![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Може да се лепнат всякакви болести.. и не е само чрез раничка. Ако партньора ти е болен от нещо, най добре не му прави орална, или използвай презерватив, но ... на него няма да му е приятно - губи се чувството. На теб също вкуса няма да ти хареса ...![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
П.С. тревата не е определящ фактор за по - лесното пренасяне на болести.
има презервативи с различни вкусове, с вкус на ягода напримерПървоначално написано от pro_teen
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Да, но все пак е гума ... от опит го казвам.![]()
![]()
Ако имаш херпес 100% ще и го пренесеш.. при момче нз как е... Прочети от "Важните" теми дето са локнати го... мисля, че бях мяркала написано за болестите при орална
est 4e moje6 da hvane6 nqkoq bolest ......... i ne samo ako ima6 rana....
Да, разбира се.Тъп въпрос
ем най-страшната болест е спин нея можеш да я хванеш също заедно с още много болести![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Просто ако се съмняваш, че му има нещо, не го правете ...
stra6no bezmislen vupros ot moq gledna to4kaПървоначално написано от 4eere6ka_kiss
![]()
Ми то повечето теми вече са безсмилени, ама айде да им задоволим любопитството ...
Доколкото съм запозната с това, ако момичето има ранички в устата е възможно както тя да хване нещо, така и той.
п.п.: колко е вярно това е друг въпрос![]()
Moжеш да хванеш всичко чрез орална любов, включително и СПИН.
Но не разбрах тревата какво общо има..![]()