Цитирай Първоначално написано от Kitoka
До каква степен оралната стимулация ви задоволява? Обичате ли за правите свирки/да лижете жена? Бихте ли лизали жена, която е неразположена? Ако си неразположена би ли позволила да ти правят орална любов? (Внасям разяснение по последните два въпроса интересувам се защото в един др форум едно момче заявяваше, че цитирам "обожавам да лижа приятелката си, искам да я изпия цялата и когато започна не мога да спра! Харесвам да лижа жени в мензис ,защото се чувствам като току-що закусило лъвче!" )

На мен например понякога оралната любов ми доставя повече удоволствие от секса, обожавам да правя свирки на приятеля ми. Свирката за мен е мн по сближаваща от секса.
Орална любов да ме задоволи повече от секс това НЯМА как да стане А за свирките, обичах да правя, но имах един приятел, който обожаваше ама направо откачаше и само ме караше (тогава правехме секс минимум по 3 пъти на ден (хора без работа )) Та нали можете да си представите, ако на тея 3 пъти веднъж преди, веднъж след и малко по време устата ми трябваше да стане крива ... Та от него направо намразих Сега мога да правя орална любов само когато съм много доволно от секса Дет се вика преценила съм, че човека си го е заслужил А за лизането по време на цикъл ... гнусно ми е много ама знае ли се ? ...