- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един Въпрос ?
Имам един въпрос .... забелязах в днешно време ... поколението нещо взело се побърква ... знам има хора които са минали през много и .. в един момент ве4е им е писнало .... един вид затварят се .... и от разни разо4арования си втълпяват 4е няма любов и 4е всичко е лъжа .... но естествено не вярвам в тва ....
таа се питах дали може да накарате някой 4овек да си промени мнението .... за тва че всичко е лъжа и какъв е на4ина ... за да повярва другия ....
сигурна съм 4е има на4ин за всичко ... но какво е вашето мнение ....
![]()
ПЛС БЕЗ ТъПи КоМЕнТаРи ....![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
ами ако имаш ве4е приятелството ... и понякога този 4овек обърква с поведението си ...Първоначално написано от nestle
аа как с приказки ... като някой си е втълпил нещо .... как стаа
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
М когато човек не вярва в любовта,единствения начин да повярва е да я намери.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
+1 .. но е лесно да го кажеш .. а толкова по трудно е да я намериш...Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
И аз искам да разбера, щото една приятелка и тя така си е втълпила нещо... та колко се мъча и мъча да и покажа, че любив има а тя не ме слуша и ми е много кофти...апък ако и прочете тая тема, искам да знае, че аз я обичам :P![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Това е така, защото я търсим ! Не сте ли забелязали, че колкото повече я търсите на толкова по-лоши момчета попадате ? Точно когато не очаквате тя ще се появи точно тогава и ще ви направи щастливиПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
De-Phazz - Anchorless
Ами да .. последните няколко дена се убедих точно във товаПървоначално написано от Vichko0o
![]()
lubov ima ... samo trqbva da pokaje6 na tozi 4ovek 4e go obi4a6 ... pokaji mu 4e moje da ti ima doverie i 4e nqa da go predade6 ... i bi trqbvalo da pomogne![]()
Последните няколко дни открих възможно най най НАЙ-СТРАХОТНИЯ ЧОВЕК който някога се е раждал и вече не мога да си легна без да чуя гласа иПървоначално написано от anichkaaaa
Тъй че любов има със сигурност просто не я търсете а се оставете тя да Ви намери
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Съгласна съмПървоначално написано от Vichko0o
Не търсете любовта,просто спрете и я изчакайте тя да ви намери
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Разбира се ,че има любов и винаги ще има..
Стига да попаднеш на подходящия човек..
Но в повечето случаи в началото на една връзка всичко е перфектно..Казва ти ,че е различен/а че не е като другите.. И Всичко върви по вода както се казва..но в един момент.. изведнъж от този човек .. се появява съвсем нова личност ,която изведнъж казва,че няма чуства към теб.. и иска да си останете просто приятели Познато нали.. ?
И разбира се .. тогава всяко момиче или момче се или се затваря в себе си .. или спира да вярва в любовта..което за това положение е съвсем нормално..
Но с времето когато наистина намериш подходящия човек за себе си .. решаваш ,че наистина любовта съществува..
Но все пак.. когато търсиш истинската любов минаваш през различни хора с различни типове характер..мислене и т.н и в крайна сметка.. все се чустваш ,че ти винаги си наранения.. и не разбрания.. и така докато наистина срещеш твоята половинка....
Facebook : Даяна Денкова
Зависи колко пари ми предложатПървоначално написано от Lacey_66
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Стига да отделиш достатъчно време и усилия на този човек, да не се отказваш, можеш да го убедиш.![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Защо винаги като съм търсил любов съм я намирал,а не като тя дойде при мен?
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Аз отделям много време и хвърлям големи усилия, но втълпеното си е втълпено и не помагам особено...Първоначално написано от Eternal Silence
![]()
Първоначално написано от MaMkaMy
Усилия от 4 месеца
![]()
НиКъв РезУлТат
Понякога ми писва ...
да правя и говора едно и също ... ама пък ... няма да остаа нещата и така ... незнам кво още тряя се направи ... как да изкараш тези мисли от главата на някой ...
Понякога имам 4увството 4е като по4не с тези втълпени глупости и мисля 4е го прай наро4но да ме предизвиква .... да ме ядоса и да ме накара ... да му покажа 4е наистина греши ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Lacey_66
а може би точно това иска, да те предизвика ти да го заобичаш
Иначе за времето... аз от 8 месеца говоря пълни измишльотини... и не ме чуват.
![]()
Първоначално написано от MaMkaMy
На какви хора се натъкнахме ... просто незнам .... може би тряя да спреш да говориш ...
като мен и тряя малко с действията ... по някъв на4ин тряя да им се докаже .. 4е грешат ...
![]()
vsi4ko e v1zmojno :}
Лично моето мнение, че любовта е "ФЦА" няма да го промениш НИКОГИЧ!Успехов...
Ами по принцип хората в днешно време са талива че трудно променят мнението си но мисля че може да ако този човек ти е приятел и ако го познаваш достатъчно добре за да го обедиш че е така.....а не иначе .... мисля че няма да има проблем![]()