Цитирай Първоначално написано от boleznena_lubov
kak da zapochna ;( ... zapoznah se s edno mom4e ot dr grad (sf) vidqh go na edna exkurziq vlubih se :X polse mu se vkl v skype ... i ot purviq den zapo4nahme da si kazvame kolko se haresvame ... kak kato me vidql dr nqmalo zna4eni ... spored nego e lubof ot pruv pogled ... na 3tiq den mi kaza 4e me obi4a ... ne povqrvah ... posle na 5tiq idva v moq grad samo zaradi men ... proguljihme sled tozi den da podurjame vruska po tela ... i pak da si kazvame kolko se obi4me ... dokato az naistina go obiknah i ne znaeh toi dali men naistina me obi4a... mina se vreme ohladnq kum men ... posle se sre6tnahme pak vsdi4ko be6e idealeno ... o pak si trygna ;( sled vreme skusah s nego za6toto toi se durje6e studeno ... KAMUK ... i uj sega 6te sme fr ... da no sled vreme toi pak zapo4na da mi kazva kolko me obi4a kak ne me e zabravil edinsvenata koeto obi4a za koqto go bolii i z povqrvah :S dovrih mu se pak ... i taka pi6ehme po skype obajda6e mi se ... zapoznah go s roditeli te mi i toi s negovite ... govore6e mi daje kak samo da stanem na 18 6te sme zaedno postoqnno ... i sled mesec mi istyrsva kolko e oburkan kak ohladnql i vsqkakvi takiva ... no mi bil obe6tal 4e vinagi 6te sme zaedno ... posle bqha nekfi romani kak samo men obi4a kokoe glupav 4e me e zagubil ... i taka sdobrihme se dokato toi ne re6i 4e trq skusame da no slde 5 min si promenq re6enieto a az ve4e furgam div oves ot qd kak nz kakvo iska :@ taka de minavat meseci ... meseci v slqpata mi lubof ... vs den pla4 :X do dnes kogato mu kazah sbogom za vinagi ... i toi prehvurli vinata na men kak sum go preebala kak ne mi puka za men :X a ot vutre ne6to mi kazva 4e ne e iskren ... aaa propusnah da kaja toi mi izneveri vednuj a az prostih ... :X ohh tova e nakratko :O ;(
На колко си? Иначе по темата ,по -добре го зарежи ,като гледам какво си направил и как е постъпил с теб ,това според мен е правилното решение
btw пише се ''чуствата мУ ,а не чуствата мО''!