.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Заслужава ли си

Искам да Ви попитам дали си заслужана да си подравя ЕГН-то на личната карта за дискотеките,знам,че след това имам глоба тъй като уж ще съм е загубил,но просто ми е мн кофти,че не пускат на дискотеки

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ее направи го поправимо.

Град
    София
    ако много държиш да ходиш по дискотеки...да

За кво ти е.. Ходи в Тантра
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

я

ами просто абсолютно всичките ми приятели,сестра ми,братовчед ми са на по 18 и от горе и аз съм най-малък и тук в последните месеци въобще не съм излизал,защото тук в плд правят проблем в някои дискотеки и е кофти петък и събота да съм сам у нас пред компа

Ходи на детска А и сестра ти мисля, че може да ти мине за придружител. Всъщност не е и задължително да кесиш по дискотеки за да ти е яко. Всичко зависи от хората

Град
    Ha MopeTo (sun)
    че в пловдив не пускат ли дори и по-малките,като са с хора или поне 1 човек,особено ако е от семейството,които са над 18
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Голям фен Аватара на 24white24
    Поправи го ! Трябва да изживееш моментите, как на 14 влизаш на места където няма дори студенти ех тия моменти не се забравят абе изобщо периода 15-18(години) ако знаеш с кой и къде да излизаш ще ти бъдат много бурни

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    преправяла съм си личната карта преди доста време. не ме усетиха хаха
    алелуя.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Всъщност не е и задължително да кесиш по дискотеки за да ти е яко. Всичко зависи от хората
    Аз не съм стъпвала на дискотека от години. Не ми харесва музиката, а вътре е такава блъсканица, че а, у, всеки ще те бутне и/или настъпи. Не ми харесва и честата гледка някакви нацапотени келешчета (женски) да танцуват като к*рви пред големите батковци, за да ги впечатляват, а пък една съученичка разправяше как в Севливео направо се таковат на място... Предпочитам с приятели да отидем в парка (ако е топло), да си вземем шише кола или бира и да си говорим, без да се налага да викаме. Излиза с пъти по-евтино, но кой казва, че забавлението иска голяма цена?

Все пак, ако такъв ти е зорът с приятелите и стоенето вкъщи в събота вечер (предпочитам да не мисля, че е просто заради едната дискотека), намери си приятели, които са на твоята възраст. Ако пък се очаква скоро да навършиш 18, за какво, аджеба, ще си преправяш картата? Така или иначе скоро ще си свободен да си ходиш когато пожелаеш по заведения и клубове, защо да рискуваш?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

за кво ще плащаш глоба?
    казваш, че са ти я откраднали

проблем не е тва. проблема е като дойдат овчарските копои и ти поискат личната карта за проверка и ти кажеш, че нямаш...

Някои хора си показват ксерокопие на личната карта... Сканираш я, с Photo Shop поправяш една-две цифрички и после си я принтираш. Елементарно. Така направих на две приятелки и нямаха никакви проблеми.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Някои хора си показват ксерокопие на личната карта... Сканираш я, с Photo Shop поправяш една-две цифрички и после си я принтираш. Елементарно. Така направих на две приятелки и нямаха никакви проблеми.
    някои не се съгласяват да пускат с ксерокопия

Хм зачетох се и ще ти кажа как става :P така от бандеролчетата от цигари ако си 91 и иска6 да си 90 изрязваш 0-лата и отгоре и слагаш безцветен лак и хубаво я оправяш и става а сваленото с нокът пада тоя лак ии тва е дано да съм ти помогнала

Цитирай Първоначално написано от Sladko_duh4e_f
    Хм зачетох се и ще ти кажа как става :P така от бандеролчетата от цигари ако си 91 и иска6 да си 90 изрязваш 0-лата и отгоре и слагаш безцветен лак и хубаво я оправяш и става а сваленото с нокът пада тоя лак ии тва е дано да съм ти помогнала
    личи си

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Всъщност не е и задължително да кесиш по дискотеки за да ти е яко. Всичко зависи от хората
    Аз не съм стъпвала на дискотека от години. Не ми харесва музиката, а вътре е такава блъсканица, че а, у, всеки ще те бутне и/или настъпи. Не ми харесва и честата гледка някакви нацапотени келешчета (женски) да танцуват като к*рви пред големите батковци, за да ги впечатляват, а пък една съученичка разправяше как в Севливео направо се таковат на място... Предпочитам с приятели да отидем в парка (ако е топло), да си вземем шише кола или бира и да си говорим, без да се налага да викаме. Излиза с пъти по-евтино, но кой казва, че забавлението иска голяма цена?

Все пак, ако такъв ти е зорът с приятелите и стоенето вкъщи в събота вечер (предпочитам да не мисля, че е просто заради едната дискотека), намери си приятели, които са на твоята възраст. Ако пък се очаква скоро да навършиш 18, за какво, аджеба, ще си преправяш картата? Така или иначе скоро ще си свободен да си ходиш когато пожелаеш по заведения и клубове, защо да рискуваш?
    Абе в Севлиево не съм забелязала чак такава дейност Но си ги има местата. При едната ми баба се друсат на бара и се чукат в тоалетните. Горе долу няма адекватни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си