- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Заслужава ли си
Искам да Ви попитам дали си заслужана да си подравя ЕГН-то на личната карта за дискотеките,знам,че след това имам глоба тъй като уж ще съм е загубил,но просто ми е мн кофти,че не пускат на дискотеки![]()
ако много държиш да ходиш по дискотеки...да![]()
За кво ти е.. Ходи в Тантра![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
ами просто абсолютно всичките ми приятели,сестра ми,братовчед ми са на по 18 и от горе и аз съм най-малък и тук в последните месеци въобще не съм излизал,защото тук в плд правят проблем в някои дискотеки и е кофти петък и събота да съм сам у нас пред компа![]()
Ходи на детскаА и сестра ти мисля, че може да ти мине за придружител. Всъщност не е и задължително да кесиш по дискотеки за да ти е яко. Всичко зависи от хората
![]()
че в пловдив не пускат ли дори и по-малките,като са с хора или поне 1 човек,особено ако е от семейството,които са над 18
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Поправи го ! Трябва да изживееш моментите, как на 14 влизаш на места където няма дори студентиех тия моменти не се забравят абе изобщо периода 15-18(години) ако знаеш с кой и къде да излизаш ще ти бъдат много бурни
![]()
преправяла съм си личната карта преди доста време. не ме усетиха хаха
алелуя.
Аз не съм стъпвала на дискотека от години. Не ми харесва музиката, а вътре е такава блъсканица, че а, у, всеки ще те бутне и/или настъпи. Не ми харесва и честата гледка някакви нацапотени келешчета (женски) да танцуват като к*рви пред големите батковци, за да ги впечатляват, а пък една съученичка разправяше как в Севливео направо се таковат на място... Предпочитам с приятели да отидем в парка (ако е топло), да си вземем шише кола или бира и да си говорим, без да се налага да викаме. Излиза с пъти по-евтино, но кой казва, че забавлението иска голяма цена?Първоначално написано от Jus7__Me
Все пак, ако такъв ти е зорът с приятелите и стоенето вкъщи в събота вечер (предпочитам да не мисля, че е просто заради едната дискотека), намери си приятели, които са на твоята възраст.Ако пък се очаква скоро да навършиш 18, за какво, аджеба, ще си преправяш картата? Така или иначе скоро ще си свободен да си ходиш когато пожелаеш по заведения и клубове, защо да рискуваш?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
за кво ще плащаш глоба?
казваш, че са ти я откраднали
проблем не е тва. проблема е като дойдат овчарските копои и ти поискат личната карта за проверка и ти кажеш, че нямаш...
някои не се съгласяват да пускат с ксерокопияПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Хм зачетох се и ще ти кажа как става :P така от бандеролчетата от цигари ако си 91 и иска6 да си 90 изрязваш 0-лата и отгоре и слагаш безцветен лак и хубаво я оправяш и става а сваленото с нокът пада тоя лак ии тва е дано да съм ти помогнала![]()
личи сиПървоначално написано от Sladko_duh4e_f
![]()
Абе в Севлиево не съм забелязала чак такава дейностПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Но си ги има местата. При едната ми баба се друсат на бара и се чукат в тоалетните. Горе долу няма адекватни
![]()