- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв ще бъде вашия избор?
Лично аз бих взела приятелката ми...Не,че за другите хора не ми пука,но със сигурност тя е най-важната!
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Как ще сложиш някой в багажника или колата ще ти е за повече от 2 човека. Тук имаш право да избереш един от тримата. Моеш само един човек да вземеш, въпроса е кой.
Ако познавам този човек на мечтите ми и се обичаме без да се замисля взимам него.
Ако не го познавам, а е някакво теоретично, приятеля.
Бабата - не. Пък и много баби ще са благодарни, ако ги избавя от мъките им.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
язе сме сционЪъфСТОРМЪ, ще ги спасим 'сите от урагана O_________O!
Иначе приятеля бих гепил, може би.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^Тц, тц..разгони момичетата.. Ще ти се разтури фен-клубът от съфорумки.![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Аз пък ще съм шофьора на автобуса от градския транспорт и ще кача всеки!
Мъжът ми е и най-добрият ми приятел. да не се обиждат приятелките ми, но за него бих си разменила мястото в колата, ако знам, че ще оживее
Бабата - Квото било,било .. бонбоните дето ми е давала няма да са ми помогнали в живота ..
Мъжът на живота ми - Не си падам по любовта и не мога да си представя да наричам някого "мъжът на живота ми" ..![]()
Най-добрият приятел - Такъв трудно се намира .. За да го наречеш "най-добър" значи си се убедил,че си част от живота му и няма да те остави,затова и ти няма да го направиш.
Обобщено - ще спася дъ бест френда си.![]()
приятеля ест. няма какво да му се мислижалко за другите двама
![]()
Амии ще кажа на бабата да седна върху най-добрия приятел![]()
ще им е малко тесничко ама
![]()
Първоначално написано от stefity
stefity ...взе ми думите от устата.И а3 съм на същото мнение.
пичето ше кача естествено, на задната седалка чики-на чики-на-на..![]()
Според мен трябва да се разсъждава най-вече от позицията на човека зад волана.Идеята не е в това какво е направила бабата, най-добрият приятел или мъжа/жена мечта, а това кой ти е най-присърце.
Ненужно е да аргументираш решението си пред останалите двама, защото няма да могат да погледнат през твоите очи, а ще си знаят, че са втората/третата цигулка...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ако трябва, някой и на тавана на колата ще стои, но ще побера по някакъв начин ньй-добрия си приятел и мъжа на мечтите ми !![]()
а бе ще гио сместя всички , кой вътре при мен, кой в багажника ще им намеря място хаха![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
сложен въпрос.. може би ще направя така че в колата да се качат и двамата ...
малко трудно ще стане ама карай ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Аббе, хора, не четете ли кво съм писала на втора страница !?
Видях, че си написала, че е от филм и кой е п"правилният" отговор. От това следва ли темата да се приключи? не виждам нищо лошо всеки да се постави в подобна ситуация и да изрази мнение. Колкото и да съм романтична, бих иснкала да спася първо собствения си задник и този на мъжа на живота ми.....бабата-заради нея обичам сладко и пълнея, а приятелката ще си има друг пич с кола, който да я спаси. Те моите са страхотни мацки и няма да ги оставят самиПървоначално написано от cherinka
![]()
Може би мъжа на мечтите ми, но ако го познавам. Иначе най-добрия приятел/ приятелка
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Е, да, права си, не е казано да се заключи, но ако не си забелязала, виж ги тука някои как се лигавят и дават супер бъзикстични мнения.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Е, твоят въпрос е не кой е правилният отговор, а какво НИЕ ще изберем.Първоначално написано от cherinka
![]()
Да! Точно така е, но пак ще повторя - аман от лигави мнения.... "той рейса щял д амине за бабата", "ще видя да ги кача на капака на колата и да потеглим" .... ЕЕЕЕЕ!прекаляват беПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Е, да, ама аз си отговорих честно-няма да кача никого, защото съм егоистка.Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()