- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо жените са курви?
Офф това ми е мн болна тема, но 99% от жените който познавам са курвиили изкурволясват след време
![]()
![]()
, и още едно нещо ми прави впечатление, когато едно момиче скъса с дългогодишният си приятел, за по малко от 2-3 месеца се изшибва с минимум 3 момчета....имам няколко такива приятелки който яко изкурволясаха така....бившата ми също се оказа курва
аз вече имам желязна тактика как да не ме прецакват и да не ми изневеряват...но въпроса ми е защо жените са курви и забога има ли там някъде жена която да не изневерява или да не тръгне да го прави след време...?
![]()
![]()
Оф, оф, оф...
И 99% от мъжете като скъсат с гаджето си отиват да се утешават при други, изчукват се с минимум 3 момичета, някои дори почват да пускат гадни слухове за бившата си и я намразват.
Защоооо, защо всички момчета са тъпациии? Ама защо! Всички които познавам са тъпаци или след време стават тъпаци. Ужас!!!
...
Тоя процент на курвите може да е висок, не отричам, ама чак 99% ...Същото и за момчетата.
Хора всякакви. Ще срещнеш и някоя нормална след време.
Но има нещо общо между всички хора - след раздяла се правят на камъни, че не им пука, че не знам си кво... Какво се очудваш?
Ти като скъсаш с някоя не си ли намираш ново гадже с което да се утешиш (по този начин я използваш!)... Или ако не ти, някой твой приятел?
Погледни момчетата около тебе. Те като скъсат с някоя показват ли по някакъв начин че им е гадно? НЕ! Защото това си е самоунищожение, ебаси.
Почват да ходят по купони, да се чукат безразборно, да пиянстват и да им е яко, с което предполагам донараняват бившите си.
Повярвай, не е яко да видиш твое бивше че е с друго момиче 2 дена след като сте скъсали, да ти разправят на кви купони ходи, как се напива и как се чука и мляска с някви курви.
Човещинка...
Аз не го правя лично, но след раздяла повечето го правят и не е кой знае колко странно. Аз пък след раздели обикновено се правя на голям непукист. Ми кучка ме наричайте, за мен тва е самозащита. Правила съм грешката да си изповядвам емоциите и чувствата преди и след раздяла, ама няма много смисъл, потъпкват те още повече и те унижават.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
temataa ne e za tyk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
po temata ... 99% ot jenite sa kyrvi a 99% ot mujete sa idioti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
естествено че има такива жени който след като скъсат с приятеля си не си хвърлят на първия срещнат ама ти какво очакваш да си остане монахиня ли ?и неслагай всички момичета под общ знаменател !
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Защото им е в кръвта ?![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Ама, че глупост! След раздяла е напълно нормално да идеш при някой друг особено, ако бившия ти същевременно се чука с половината квартал! Съгласна съм напълно с jghgh.
И аз лично не смятам, че 99% е точно, даже не е близко. Не бъди такъв песимист.Има много свестни момичето, но това си е защитна реакция! Някой, скойто си била цяла година или повече, те къса, ти естествено се сдухваш и там е работата - не само заради него. Липсва и фактът, че не е там вече да ти прави компания. Преди е запълвал ОГРОМНА част от времето ти, говорили сте си, водил те е тук и там... Това разнообразие изчезва. После (колкото и тъпо да звучи) става не само по самотно но и по - скучно. Отгоре на всичко ти липсва и секса, защото преди, само при нужда, си имала към кого да се обърнеш.
Единствено успокоение е, че и на него му е гадно. Да, ама не. Като разбереш за неговитв простотии и като ти стане ясно, че хич не скучае без теб, какво правиш? Седиш си и страдаш или търсиш някое развлечение, нещо, което да запълни времето, коетпо той е запълвал? И най - доброто ест. е момче. :P
Защото това се търси! Защото тъпите дрисли като се надъхват от чалгата и от това, което се представя от масмедиите. Защото ги мързи да си размърдат мозъка и силите, и да се стегнат. Защото е по-лесно да си мутреса...Момченцата - абсолютно същото, само че с разликата, че те искат да са мутри и да си имат по една или няколко такива празноглави убавици.....
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
...
Тва го правят и момичетата и момчетата... Др е въпроса че на момичето веднага му лепват етикет курва а момчето е едва ли не герой... Вс до няква степен е провокирано от шоу бизнеса, а останалото е въпос на личен избор!
playin' basketball
И сега е време за моя велик въпрос: Защо за жените винаги се казва че са курви, а ако някой пич се похвали с колко е преспал не е курва а е плейбой? а а а аааааа![]()
...
Дааам...Първоначално написано от jghgh
Уау...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Еми то и аз съм на мнение, че жените се ебат почти колкото мъжете подкрепям Black Tearsтака е братле НЕЙЧЪР дет се вика
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
"Зад всяка курва има по един мъж който я е направил такава"
Не всички жени са курви.Просто ти познаваш такива индивиди.Запознай се с нови хора,много по-добре ще е за тебе и така с течение на времето ще се обедиш,че не всички са такива.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
ОМГ..да ви имам и разсъжденията..Сигурно е много интересно да слагате всички в една.."графа"..
и от къде се води тази статистика 99%кога е правено тва проучване
виж не всички са така...просто в такава среда си попаднал-има и много свестни хора,интелигентни и забавни...не слагай всички момичета под общ знаменател-всеки е различен
az li4no sam mnogo protiv kurvite...Първоначално написано от iPhone
No moga da kaja 4e az li4no ne sam
i se gordeq s tova, zashtoto kato gledam priqtelkite mi kak se natiskat s vseki sreshtnat i napravo...
![]()