.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

спешно ми трябва отговор :( плс помогнете

Първо здравейте на всички! Някой знае ли как мога да ускоря идването на цикъла ми Моля да не пишете коментари от сорта "остави си го да ти дойде сам". Сега случая е спешен и трябва да го ускоря по някакав начин, моля Ви помагайте. Благодаря Ви предваритено

[size=12]mi dA ti kAja ti nemojEsh da go uskorish..dokoLkoTo az zn..[/size]
    na vseki vtori profil pishe NAdutA saM i k`f0 mi AdsKi tApa Si kfo....

Иди на гинеколог,все пак става въпрос за хормони и можеш да си докараш големи неприятности.
    Bring me to life...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Иди на гинеколог,все пак става въпрос за хормони и можеш да си докараш големи неприятности.
    Иди попитай в някоя аптека, има за забавяне, не съм сигурна дали има
    за ускоряване....Няма смисъл да ходиш на лекар за това... И не прекалявай с тия неща...

Give me your best shot motherfucker!

mojesh da go zabavish no ne i da go uskorish..e, sig ima na4in noo e vreden za podrastvashti nai veroqtno..moje bi nqkfi hap4eta..idi na lekar

Попитай в някоя аптека,според мен неможеш да го ускориш,само можеш да го забавиш
    Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Понякога,когато на една жена не и идва цикъла няколко месеца и е установена ,че не е бременна и бият инжекции.Незнам какво е съдържанието им,но можеш да попиташ в аптеката.По-добре ще е първо да се посъветваш с гинеколог.А и аз знам един начин,който е съвсем безболезнен,казвали са ми го възрастни хора.Ставало уж с канела и ванилия.Не съм опитвала,но може и да действа. Успех!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    Бургас
    различни хора различни проблеми.. и аз исках да го ускоря за да може на 15ти да не съм неразположена но.... ;( таа... ся ако някой може да ми каже как да го спра..
    Най-същественото е невидимо за очите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си