От много време искам да си направя косата на дредове,нооо ме притесняваше това, че после ще трябва да я режа ако евентуално реша да ги махнаДнес една приятелка ми препоръча човек който може да ми направи прическата и каза, че самата тя би могла да ми ги разплете после
Според вас възможно ли е това и що за дредове ще са след като ще се разплитат (съжалявам ако въпроса звучи глупаво, но нали за това е и питането
) ?
П.с. трябва ли да се поддържат по някакъв специален начин ???
неможе... после се потстригваш 0 номер![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
неможе... после се потстригваш 0 номер![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Zavisi kak sa napraveni .. ako se izpolzva vaksa za dreads .. ili dr podobni veshtestva .. malko veroqtno da se razpletat.. no ako sa samo pleteni (koito s1shto izglejdat mnogo efektno ako sa napraveni kakto trqbva) mogat da se razpletat .. shte ti trqbva prosto edna priqtelka ..vana s topla voda ili v1obshte kosata ti trqbva da e postoqnno mokra i povechko svobodno vremeAz lichno bqh s dreadlocks 5 meseca i posle se razpletoh .. taka che spoko .. deistvai .. no se pak ... iskam da te pitam zashto iskash da si s dredove ?
Ест ,че МОЖЕ да се разплетат!!! Значи да ,трябва да се подържат по специален начин..мият се с хума ,а не с обикновени шампоани ,щот предполагам не искаш да бухнеш.Има и специални шампоани ,ако не се лъжа ,но т'ва е ,ако си по-богатичък ,щото са скъпички.Също така около 1 път на месец трябва да ходиш да ти доплитат отгоре израстналата коса. Питай ,ако те интересува нещо друго^^ ии още нещо предполагам не се сплиташ само щото ти харесва прическата, нали
![]()
kakvo e tova?????
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
A otnostno podr1jkata .. s kyka za pletene ... ne vseki den zashtoto she gi ynishtojish.. 1 p1t na dve sedmici .. no si zavisi i ot dredovete .. ili se naychavash sama da se opravqsh ili namirash nqkoi koito my se zanimava zashtoto si otnema i vreme ... no predpolagam ako go iskash nqma da ti e problem da se grijish za tqh
![]()
..
just shut your mug and read my lips..we are just kids..
Пък дредите принципно се мият само с бистра вода.Ама това е ако сте расти,а не тийнпроблем смешковци(кат мен няня)
От естетична гледна точка прическата много ми харесва, но както спомена нощно елфче точно поради дадени възгледи, усещания и идеи за света
Смятам, че в тази прическа е вложена символика
![]()
П.С. бърка ли се ако преди това си боядисам косата и има ли значение с какво?
Ne samo simvolika ... tova si e religiq .. nachin na jivot.. yseshtaniq otnostno vsichko koeto te zaobikalq ...
Ako iskash q boqdisvai samo che kato izrastva moje da stane malko gadno poneje shti e trydno da si boqdisvash korenite dokato si na dredlocs ...
това за бистрата вода съм го чувала, ноо дали ще се измива хубавоПървоначално написано от Jamalska
![]()
абе dreads... направи си cornrows по яки са![]()
Еми , да ... Хубава е прическата и на мен ми харесва , но е супер нехигиенично и нищо чудно да завъдиш въшки . В прическата е повече от сигурно , че е вложена символика , но все пак за африканците е нормално да си с мръсна коса , но за европейците .......![]()
аз пък мисля че немогат да са разплетат , а ако може тря да си баси оптимиста маина !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Грозна работа
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Могат.Имам доста познати, които да били растафариани и после са си разплитали дредоветеПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
..
just shut your mug and read my lips..we are just kids..
Kакво е това уе?![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ми значи и аз съм малко объркана по тоя въпрос...един познат като си ги разплете косичката му беше леко изпръхнала и на вълнички малко.А един друг познат като си ги разплете на косата му нямаше абсолютно нищо, беше си перфектна е такаПървоначално написано от нощно елфче
![]()
Така изглежда >http://rasta.cult.bg/suzi.htmПървоначално написано от ^Miss_Independent^
уууууф,не..ужасно е!!!Първоначално написано от State oF MinD
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Leeleee hora .. molq vi se kato ne ste dostat1chno informirani ne pishete t1pi komenti ..moje da se mie i to redovno .. prosto s1hne mnogo po bavno i se nalaga da q opravqsh po chesto .. nqma nishto nehigienichno ... I moje da se razplete pak povtarqm .. no si zavisi po kak1v nachin sa napraveni dreadovete
![]()
естествено, че ще си мия косата пък било то с дредове или бези какво му е толкоз грозното, като по скоро прилича на плитки...
Не харесвам такъв тип прическа
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face