- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Глезли и надувки
Има две надувки от класа ми....Мн ме дразнят,правят се на мн важни,а всъщност нямат и грам мозък в главите сиМислят се за нещо повече от мен и мойте фр и се подиграват за всичко несъществено... :P И най-лошото е,че по едно време се движех с тях
Незам какво ми беше станало...
Сега само кота ги зърна двете наконтените куклички и ми иде да ги бошунирам здраво
ама такива смехорий плещят в классс ха ха
Та исках да ми помогнете да спра да им обръщам внимание и на всичкото отгоре незнам дали това е омраза или завист
/все пак всички момчета са хлътнали по тях/
Ако им завиждаш, едно ще ти кажа: Няма смисъл да завиждаш на такива като тях! Може отстрани живота им да изглежда идеален и момчетата да им се лепят като мухи, но я се замисли какво може да стане с нея по нататък? :след като се ебе безразнорно на 16 вече ще има две деца и ще живее само в боксониера без дори да знае кой е бащата на децата и, ще се състари преждевременно и цицте и ще стигнат до пъпа!!! Доста злобно, а?
Идеята ми е: Гледай си живота и не се занимавай с такива надувки като тез двете
успех![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Гледай си твоята работа и не им обръщай внимание! Ще видиш, че след време ще спрат да се заяждат с теб. Ти поне имаш само две такива, а във моя клас са 7 надути кокошки. Никой не ги понася. Няма да се учудя, ако стане някой скандал и се изпокараме с тях.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
sa6toto ne6to mi se e slu4valo samo 4 v moq klas liglite ot toq tip sa pove4e ot 2Първоначално написано от puhi14
Егати прогнозата !Първоначално написано от Voodo_doll
Подкрепям ! Наистина си представи тея кифли на какво ще приличат после?-на мазни банички !
И в моето училище има такива индивиди,само че са от съседните два класа.И аз отначало им се нервех,но после си представих как ще изглеждат(това,което написа Voodo_doll),пък и като знам колко са кухи,може само да ме избива на смях.Момчетата тичат сега след тях,понеже са пъпчиви разгонени пубери,които обичат изкуственото,пък и вероятно твоите съученички имат големи бюстове.(просто от такива тъпи неща се впечатляват 12-14 годишните)После ще видиш като попораснете още малко как ще ги избягват тея кукли и ще им се присмиват.Радвай си се на живота и въобще да не ти пука!
и на мен ми се е случвало подобно нещо,когато бях в 7ми клас...безразличие!!!това е решението![]()
someone else...
Момиче... Такива трябва да ги подминаваш кат линейкаДа не ти пука за тях... Те единствено мислят за косата и маникюра си
Сигурна съм, че не искаш да си като тях, затва изобщо не ги удостоявай с вниманието си...
![]()
Ехххх.....благодаря за всички съвети,ама без дори да им обръщаме внимание те се подиграват и както казах за глупости,ако например на някой му стърчи косъм от главата,ако на някой случайно му се е скъсала блузата или се е изцапал...Знам,че ще прозвучи смешно,но е такаЗАтова вече не ги понасям....изпитвам невероятна омраза към тях и толкова съм им насъбрала!!!!!!
Те- само едни прецакани наконтени кукли с оогроооооомно самочувствие ми вдигат нервите както никой друг!
![]()
![]()
много точно казаноПървоначално написано от webmast3rche
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
В моя клас 2/3 от момичетата са такива...Като си помисля,че 5 години ще съм с тяхТеглиш им една майна и да са спасяват...
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не им обръщай внимание,бъди безразлична.Те така ще ги хваща повече яд,защото никой не им се връэва на детските игрички,и ще загубят интерес.
+1Първоначално написано от Люси
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Остави ги да се мислят за голяма работа![]()
![]()
i AZ imah poDOBNI V MoQ KlAS,POsTOQNNo se podigravaha nA mEn i moiTE FR,ako tE oBiJdAt ILI ne6to takova Ne IM sE vr1zVaI,ako se qdosva6 im pravi6 usluga,podsmihvai se naglo,tvA 6te gi nakara da se 4udqt kvo si misli6,ako tva nedeistva napravo i lepni dva 6amara(edin български на едната буза и един цигански на другата
) i kAji da te ostavi namira
http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg
-----------------
AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!
бой до кръв и докато не им останат косички ( ама снимаи за да се наслаждаваме тука
)
МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА , ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ [!][!][!]
не Им обръщаи внимание,прекалено са жалки и не заслужават твоето внимание ..![]()
[/b]
Не искам всички,искам теб !
Просто не им обръщай внимание.. а и подсъзнателно им завиждаш, защото те е яд на момчетата че обръщат внимание само тях и другите сте на втори план споко и аз имах такива в бившия клас половината момччета бяха хлътнали по тях (тц тц идиоти) някви дето мозъка им растял в косататакаче споко хич да не те е*е за тях и за тъпите момчета дето ги харесват тея кукли барбита
![]()