- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септември....
Здравейте!!!
Искам да ви попитам някой има ли представа в колко часа ни викат в училище на 15???
Дали ще ни викат всички по едно и също време или поне в 138-мо в колко часа ни викат???
Благодаря предварително за коментарите....![]()
![]()
![]()
в цяла България откриването ще бъде в 9 часа, едва ли ще има изключения.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
До колкото знам,за всички училища е от 9 часа.Все пак може да се разходиш до даскалото или да се обадиш и да попиташ.![]()
e nii ot 11![]()
ние сме от 9..Може да се обадиш на класната си да я питаш..или класния де,,
на мен ми казаха,че сме от 11![]()
Аз съм от 8.30!!!Каква неправда! Още от 15ти ли трябва да ставаме тооооолкова рано?
![]()
Е ние сме от 8:45.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
На мен класната вчера ми се обади и каза,че сме от 9![]()
![]()
Ти може да отидеш до училище или да звъннеш на кластата/класния.(На нас не ни се налага да питаме,щото класната ни звъни и ни предупреждава![]()
![]()
)
аз също съм от 11 защото в сградата на нашето училище в едната смяна са от едното училище в другата от другото ..май нищо не обяснихии да едните сигурно са от 9 и за това другите от 11
![]()
Ние сме от 9Поне така било за всички.. но обади се на класната си и я питай, де.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
В 8:30 трябва да си в даскалото,в 9:00 започва тържеството
da we basi huq..nie sme ot 8.00 .. tkf pitam klasniq i toy vika nz ot kolko po4va zatova 8.00 da ste v dvora
![]()
Да уе. Бах тъпото! Аз как ще си оправа косата ала-бала. Еее много са прости. Искам и аз от 11.00Първоначално написано от animefenka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аре к'фо се превземаш все едно никога не си била първа смяна, която е от още по-рано.Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
В 9 предполагам, значи в 9:30-9:45 да си там.
Първоначално написано от AnincetoSexy
всички училища към МОН са от 9:00,иначе аз съм от 10![]()
Леле само ние ли сме от 8.00![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
И нас в толковаПървоначално написано от animefenka
И съм първа смяна първия срок
![]()
Викат ни в 8.30, а от 9.00 ще почва каквото ще почва там. После на кафе и на кино.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Мен ме викат от 8.30![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
И мене. И в 9 започваПървоначално написано от plamenka
![]()
Не стига че ни викат в училище в 8 и половина (преди слънцето да е изгряло...) , ами и от няколко дни покрай ушите ми непрестанно минават разни слухове , че уважаемият ни министър прокарал наредба , която гласи, че на 15 трябва да караме и учебни часове (дайте един шмайзер да се разстрелям!) ... за мой ужас информацията се потвърди , но после се поуспокоих малко , когато разбрах , че седемте часа които трябва да карам в понеделник , ще са по 15 минути....(егати и утешителната награда). Като капак на всичко, онова което казаха по новините че са сложили камери за видеонаблюдение по родните даскала , е ВЯРНО. Вече май е по-лесно да избягаш от затвора , отколкото от час по химия... Поне един от надзирателите....ааа учителите имах предвид, е мой човек
![]()
Миналата година имаше стачка на учителите, тази година ми мирише на бунт на учениците...
Aз съм от 8 и 15![]()
![]()
![]()
![]()
Every man dies
But not every really lives