.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    в цяла България откриването ще бъде в 9 часа, едва ли ще има изключения.
    + 1

Мега фен
    офф аз нямам идея от колко сме добре 4е ме подсетихте да питам 4е аз изообщо нищо свързано с даскало не помня ако сме от 9 6е съм доволна, е, вярно 4е едва 6е стана се пак свикнах към 1-2 ама е по-добре по-рано 4е да мине и да не ми прогуби деня
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ние пък сме от 8 както винаги. Ма в 9 има некфа церемония . На която аз естествино няма и да стъпя. И при нас имаше слух ,че ще има часове . Ма не се потвърди щот класната нишу не ни каза кат се видяхме.

Град
    София
    абе хора,я не ми се оплаквайте,щото аз съм от 7 и 15 .Понеже съм 8 клас и имаме ЧК.9 клас са от 8,а останалите 8 45

Цитирай Първоначално написано от taffy
    Ние в 8.30 тряя сме в даскалото, а 9.00 почва там кфо ше почва
    И при нас така

Град
    Dresden
    Различно е на доста места. В Нфсг примерно до 10 клас са от 8:15, а 11 и 12 са от 9 .

Град
    nqkude tam
    И ние сме от 9.Ужас кой го е измислил това? Трябва да ставам рано за да мога 7:45 да изляза да си хвана автобуса,защото другия е прекалено късно. поне да беше от 9:30 или 10.
    Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
    Усмихвай се, дори да ти се плаче!
    Усмихвай се, дори да те боли!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    9 часа .... ама няма да се учи ...
    както обикновено предполгам ше дрънкат
    глупости бля бля и те тфа е

нас ни викат от 8:30 а откриването 100% няма да почне преди 9

Голям фен
    9 ама като знам всичко пак ще се проточи

abe hora nali na 16 i 17 ne u4imm

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Ние сме от 9 Поне така било за всички.. но обади се на класната си и я питай, де.

cherry*kiss

аз май съм от 9 ама се едно .. апак не искам толкова рано вее мамка му тфа коса , грим , дрехи ии кат си помисля секи ден ши съм така
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Слушайте сега-четох в изявление на министъра на образованието(Даниел Вълчев),че учебната година ще бъде открита в цялата страна в 09:00 с издигане на училищното знаме под звуците на националния химн.
    Казват ви да отидете в 8 или 8 и нещо(по-рано) за да ви подготвят нали схващате-да се наредите или да ви кажат нещо или просто,защото като ви кажат да отиде в 08:45 се подсигуряват,че ще бъдете там в 09:00.Така мисля.Аз например ще отида в 08:45.

10
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Ами да , навасякъде почти откриването на годината е от 9 , но може да ви викат по -рано особено ако си за 8 клас ... Мен лично ме викат за 8 и 15
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Град
    гр. Варна
    И тъй като няма смисъл от нова тема...а вече има за 15 септември....пожелавам наа всички ви.,.успееех...да случите на готини класни...на готин клааас...ии нови приятелии...ии така.. да не забравяме.. и добри оценкии :P :P :P
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

ллл

Баси нас ни викат в 2

престаам си на 24.05 / 15.06 и 30.06 , някаква целодневна стихийна нон-стоп заливка от теми по темата и извън нея "как мина последния" ; "кажете ве, кой напрай най-голямата простотия" ; "казахте ли сбогом на даскала" итн лол..
    "Баси" ,още някои да попита
    Have 'em back @ http://www.moiatklas.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си