- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септември....
+ 1Първоначално написано от gabi_94
офф аз нямам идея от колко смедобре 4е ме подсетихте да питам 4е аз изообщо нищо свързано с даскало не помня
ако сме от 9 6е съм доволна, е, вярно 4е едва 6е стана се пак свикнах към 1-2 ама е по-добре по-рано 4е да мине и да не ми прогуби деня
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ние пък сме от 8 както винаги. Ма в 9 има некфа церемония . На която аз естествино няма и да стъпя. И при нас имаше слух ,че ще има часове . Ма не се потвърди щот класната нишу не ни каза кат се видяхме.
абе хора,я не ми се оплаквайте,щото аз съм от 7 и 15![]()
![]()
.Понеже съм 8 клас и имаме ЧК.9 клас са от 8,а останалите 8 45
Различно е на доста места. В Нфсг примерно до 10 клас са от 8:15, а 11 и 12 са от 9.
И ние сме от 9.Ужас кой го е измислил това? Трябва да ставам рано за да мога 7:45 да изляза да си хвана автобуса,защото другия е прекалено късно. поне да беше от 9:30 или 10.
Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
Усмихвай се, дори да ти се плаче!
Усмихвай се, дори да те боли!
Нека другите си мислят,
че щастието с теб върви!
9 часа .... ама няма да се учи ...![]()
както обикновено предполгам ше дрънкат
глупости бля бля и те тфа е
нас ни викат от 8:30а откриването 100% няма да почне преди 9
9 ама като знам всичко пак ще се проточи![]()
abe hora nali na 16 i 17 ne u4imm
аз май съм от 9 ама се едно .. апак не искам толкова рано вее мамка мутфа коса , грим , дрехи ии кат си помисля секи ден ши съм така
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Слушайте сега-четох в изявление на министъра на образованието(Даниел Вълчев),че учебната година ще бъде открита в цялата страна в 09:00 с издигане на училищното знаме под звуците на националния химн.
Казват ви да отидете в 8 или 8 и нещо(по-рано) за да ви подготвят нали схващате-да се наредите или да ви кажат нещо или просто,защото като ви кажат да отиде в 08:45 се подсигуряват,че ще бъдете там в 09:00.Така мисля.Аз например ще отида в 08:45.
10![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Ами да , навасякъде почти откриването на годината е от 9 , но може да ви викат по -рано особено ако си за 8 клас ... Мен лично ме викат за 8 и 15![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
И тъй като няма смисъл от нова тема...а вече има за 15 септември....пожелавам наа всички ви.,.успееех...да случите на готини класни...на готин клааас...ии нови приятелии...ии така.. да не забравяме.. и добри оценкии :P :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Баси нас ни викат в 2![]()
престаам си на 24.05 / 15.06 и 30.06 , някаква целодневна стихийна нон-стоп заливка от теми по темата и извън нея "как мина последния" ; "кажете ве, кой напрай най-голямата простотия" ; "казахте ли сбогом на даскала" итн лол..
"Баси" ,още някои да попита![]()
Have 'em back @ http://www.moiatklas.com