- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- каде е границата...
таа...въпросчето ми е каде точно да спра понеже тва лято му отпуснах края...но съм добро момиче макар тук чета че тук се ебът на 14 аз наистина мисле да се назя малко много повече смис. към 16 ма кат се знам...хванах се един наааа 17 и ме беше страх да не ме изнасили...
и се чудех каде да спра ...ааа на 14 съм..
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
МИ ПОЧНИ ДА ПОСЕЩЕВАШ ЧАСОВЕТЕ ПО БЪЛГАРСКИПървоначално написано от pateto16
Първоначално написано от kombarka
[b]Мммдамзз .. никак няма да е зле всъщност ..Първоначално написано от bibo
П.П. Темата ти е безкрайно тъпа. Ако очакваш от нас да ти контролираме живота.. нещо си се объркала мисля ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
що е аз бих и го контролирала.ше си я напрая робиня-курва която да ми снася пари докато аз си прая кефецаПървоначално написано от _miShlence_
![]()
пише се 'еби' бе девойчеПървоначално написано от Bellatrix
![]()
нищо лично
Е, аз да сложа цензураПървоначално написано от haterkata
![]()
За това .. +1Първоначално написано от bibo
За проблема ти ... не му пускай ако не се чустваш готова ... според мен 14 е прекалено !!!!
Къде да спреш ли-където смяташ, че е правилно и някъде доста преди секса.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
граница ли ? хахаха може ти да нямаш такава.... защо ти е граница? това е решение за удоволствие не е жизненоважен избор.....
Не целта е цел, а пътят
+1Първоначално написано от _miShlence_
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
що ми се струва че си злее и то много![]()
Давай бе... не спирай изобщо!и вярно обърни внимание на часовете по Български език.
It's My Gangsta's And All My Thugs, Come With Hands Up And Show Some Love.. And I Welcome You 2 Detroit City.. I Said Welcome To Detroit City, Every Place Everywhere We Go, Man We Deep Everywhere We Roll...
Момиче, ти с тоя правопис незнам къде си влязла след 7 клас, ама наистина вземи да се научиш, че не се чете!
Ако искаш са чукай, те вече на твоите години за деца мислят![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
+1Първоначално написано от ApostoLL
:P
Дай му ряз![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
ujasno sorry ama ne sam q pisala az tazi tema i nqkoi mi e vlizal v reg. pak se izvinqvam...naistina ne sam sposobna da napisha takava prostotiq
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
1во спри да пускаш тъпи теми !!!
Ти същоПървоначално написано от bibo
Едно изречение- две грешки... Не е зле
Не, че съм много грамотна...Но е глупаво да даваш на някого съвети за правопис, ако самият ти не се справяш по-добре в това...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Добра идея!Първоначално написано от bibo