- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- До колко???
значи извинявам се ако има такава темадо колко год. растем на височина аз съм на 15 момче съм и съм висок 174 това нормално ли е благодаря ви
![]()
...jUs7~AloNsO...
Човек расте приблизитилно до 20 годишна възраст.За 15 годишна възраст бих казала,че си високичък.Но нали знаеш,че момчетата съзряват по-бавно от момичетата ,и когато настъпи пубертета те се издължават.Ти сега си точно в тази фаза и не трябва да се притесняваш за това. Спокойно,едва ли ще растеш повече от това.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
охоо значи докато стана на 20 колко още имам да раста хахаха![]()
![]()
...jUs7~AloNsO...
Ще станеш като Славчо Трифанов,че даже и по-голям.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
оо да аз искам да съм високааа ама може и малко по-нисък от славчо
![]()
...jUs7~AloNsO...
на неговите години висок??? аз на 15 бях 180-185 сега съм 188Първоначално написано от sexy_baby_originale
хахаха ем браво на теб а сега на колко год си?
...jUs7~AloNsO...
Roditelite ti kolko sa visoki???
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
Az s1m na 14 i s1m 172sm i mi se struva dosta dobre kato gledam drugite na moqta v1zrast))
ем баща ми е 185 майка ми е 164![]()
...jUs7~AloNsO...
Тва си е съвсем нормално,в пубертета растем до към 20 години
Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
iwhswgrs,аз познавам момчета,които сега ще са 9-ти клас,т.е са на 15-16 години някъде.Единия е висок 1.69,другия е 1.85,че и нагоре.Така че,ръста на нашето момче () е нормален,смисъл среден за тая възраст.
Към автора:Не се притеснявай,още ше растеш.Не е важен ръста,а какво имаш в главата.И айде стига с тея теми вече!И да сте 1.20,все ще се намери кой да ви харесва!
според мен си нисък за възраста си, вс момчета от класа ми са по-високи от теб![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Човешкият организъм се развива активно до 24 години.
Smile!?