.

Виж резултатите на анкетата: Според вас родителите дават ли повече свобода на момчетата отколкото на момичетата..

Гласували
122. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

93 76,23%
  • не

1 0,82%
  • зависи..

28 22,95%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60

Hybrid View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Разликата със сестра ми е 10 години тя на 28 аз на 18 кат бяхме по малки нея и забраняваха много неща а аз бях на произвола на съдбата на нейните години

Град
    На слънцето :>
    определено момчетата имат повече свобода .. постоянно натяквам на майка ми , че брат ми е по-привилегирован .. например него са го пускали на НОЩНА дискотека на 13 а мене майка ми ми казва до 17-18 след 10 няма да се прибираш и изобщо .. нямам думи някакви дечица на по 10 максимум години седят до 11 пред нас а аз се прибирам в 10 ..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    определено момчетата имат повече свобода .. постоянно натяквам на майка ми , че брат ми е по-привилегирован .. например него са го пускали на НОЩНА дискотека на 13 а мене майка ми ми казва до 17-18 след 10 няма да се прибираш и изобщо .. нямам думи някакви дечица на по 10 максимум години седят до 11 пред нас а аз се прибирам в 10 ..
    Ти си повече от ПДН

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми родителите пазят повече дъщерите си, защото те са по-беззащитни от момчетата. По принцип с момичетата стават разни гафове, с момичетата се закачат и ги сплашват, момичета ги изнасилват, момичетата ги отвличат....Просто има защо на момичетата да не им се дава чак такава свобода, все пак родителите се притесняват. То аз се страхувам кат се прибирам към 9 в това време на годината, когато е вече тъмно и опустяло и особено ако покрай мен минават разни подозрителни роми, с гадни подсвирквания.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    Ти си повече от ПДН
    а ПДН е .. ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    еми родителите пазят повече дъщерите си, защото те са по-беззащитни от момчетата. По принцип с момичетата стават разни гафове, с момичетата се закачат и ги сплашват, момичета ги изнасилват, момичетата ги отвличат....Просто има защо на момичетата да не им се дава чак такава свобода, все пак родителите се притесняват. То аз се страхувам кат се прибирам към 9 в това време на годината, когато е вече тъмно и опустяло и особено ако покрай мен минават разни подозрителни роми, с гадни подсвирквания.
    да и на мен ми е притеснено в такива ситуаций и не веднъж съм се отървавала "на косъм" както се казва , но ако не си сама или си в компания не би трябвала да има никакви проблеми

Голям фен
    ами да така е,логично е и мисля че е правилно(въпреки че съм момиче)..не защото момичетата са по-безотговорни или нещо такова а просто заради-отвличания,изнасилвания,ог рабвания и още куп неща...

Супер фен
    Ne razbiram momi4etata kvo se oplakvate 4e ne ste priveligirovanite sled kato vie kazvate 4e se pla6ite dokato varvite po kasnite 4asove. Ami po uqzvimi ste i tolkova priemete go. Shtoto na mene priqtelki sa mi zvanqli v 3 prez no6ta da im kupq ne6to ot magazina 4e umirali ot glad, pyk gi bilo strah da otidat do samiq magazin . No vi kazvam : nqma po qko ne6to ot tova da izliza6 kogato si iska6 i da se pribira6 kogato si iska6 bez ograni4eniq, volna peperuda. Dokato vie si piete mlqkoto horata navan izrigvat

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Аз съм момче на 16 и имам доста голяма свобода , родителите ми до някаде не са съгласни с това но вече не съм на 7

Супер фен Аватара на miShle
    Естествено,че им дават много повече свобода,отколкото на нас момичетата. Което ако питате мене си е много шит .. Ето ти дискриминация между половете Но факта,че много по-вероятно е да хванат едно момиче и да го замъкнат нанякъде е много,много по-голям отколкото това да се случи на едно момче. И сега като се замисля .. повечета ми фрс - момчета нямат вечерен час, повечето ми фрс момичета /да не кажа почти всичките/ - имат ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Определено момчетата имат повече свобода за всичко,самите родители им имат повече доверие,защото са по отговорни и по разумни и мислят по трезво на моменти ,докаот момичетата...те не мислят за последствията отдават се на момента...и правят повече глупости..а и са по застрашени на улицата ;]

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да, има нещо вярно определено. Най-добрия ми приятел може по абсол'тно всяко време на денонощието да се обади на майка си и да й каже, че ще спи у нас и тя естествено ще му каже "добре".

Аз лично (по-голяма съм от него с една година) трябва да кажа на майка ми 1 седмица предварително и шанса да отида да купон и да се прибера към 3-4/да не се прибера е около 30 процента.

ooooooooo da az sam momi4e i moita kompaniq e samy ot mom4eta (4 mom4eta) i vseki den stava dyma 4e men me darjat iskaso otkoloto tqh i dori maika se zase4e s maikata na edin fr ot kompaniqta i si govoriha i tq onaq kazva tam ko my davala i nakraq vikam na maika vidqli pak men ma darjite na kai6ka i maika vika mi ti si momi4e mn sa tvara taka

Ми, да, повече свобода имат и е обяснимо.
    На нас, момичетата, по-върви да ни слагат вечерен час... или поне аз не съм чувала да отвличат момчета за проституция (само пример)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на SunSmile
    Ми според мен момчетата имат по-голяма свобода, отколкото момичетата. Най - малкото аз като се прибирах към 3-4-5 сутринта последните дни на август майка ми ми звънеше доста често да види как съм и да нямаме проблеми нещо, а ние бяхме 12 човека 6 момичета и 6 мом4ета то4но...Ама аз последната ве4ер като се прибрах и преид тва с ебяхме разбрали д ане ми звъни като си дойда, ще я събудя и ше й кажа, 4е съм се прибрала, ама тя не могла да заспи, ами само придремвала, щото ме няма вкъщи.
    А приятеля ми си излиза и се прибира и той към 4-5, но майка му и баща му си спят и той не се обажда, че се е прибрал. Преди го правеше, но вече техните му имат огромно доверие и знаят, 4е може да се пази и 4е ако има нещо той ще се обади ...
    Абе въобще момчетата като по-силни не ги е страх от тъмното или от някой пиян по улицата, а мен ме е страх... и за това се налагаше 2 мом4ета да ме изпращат...
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Мисля че момчетата имат по голяма свобода.момичетата могат да бъдат отвлечени изнасилени и какво ли още не.Но и на момчетата може да им се случи нещо такова.В моята компания няма момче което да се прибира по рано от някое момиче.Явно родителите се притесняват за дъщерите си,защото те не могат да се защитят в даден момент,въпреки че и момчетат немогат да реагират понякога в лош момент като отвличане.Но като цяло момчетата имат по голяма свобода от момичетата

Повече от фен
    Да,при равни други условия.

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    То си е ясно че момчетата сме по свободни все пак изнасилват повече момичета от колкото момчета а пък и на някои би им харесало
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Да.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

зависи мен лично не ме ограничават например със вечерен час или нещо друго но имам приятели които не са така
    ...jUs7~AloNsO...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от natedog
    Най-мразя някоя да ми каже ... "АМИ ТИ СИ МОМЧЕ!" ... то е повече от ясно, обаче това да минава да извинение от родителите е ОТВРАТИТЕЛНО !!!!!!!
    дааа така е наще са същите и ако ще ходя някъде за дълго времеискат да знаят с кой ще хода и да има поне 3 момчета да познават и да знаят че могат да ме защитават някво гадно е
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абе...де да знам...Зависи от родителите и от самото момче.Но по принцип повечето ми причтели момчета имат повече свобода от мен,определено.Макар,че познавам и такива,които са не чак толкова свободни.

Еми така е защото няма мене да ме хване някоя едрогърда кака да ме изнасили или ми напраи нещо а 1 само момиче се прибира от купон или нещо друго и е по-голяма вероятността да се случи на нея с некои пияница.Наще никога не са ми правили проблем къде съм,с кой съм защото познават хората с които излизам и съм израснал и знаят че няма да направя някоя простотия,но това доверие съм си го извоювал,отначало се притесняваха но вече не
    Burn rubber,not your soul.....Who wants to live forever?Ru4ka s dqsna pru4ka!!!!!

факт..момчетата са с привилегии в тоя случай
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си