- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас родителите дават ли повече свобода на момчета
"Радвам се, че имам момче. Сега поне ще се притеснявам само за един *мъжки полов орган*, а не за хиляди." - цитат от един филм (забравих му името).
takam 1vo tezi roditeli qvno sa bezotgovorni... az sym na 15 i roditelite mi davat da piq no asmi kazali kakfoto praa dasi e vka6ti pred tqh na ob6testfeni mesta daneprekalqvam i t.n. vs v granicite... momi4e li si..ti si deteto na tati .. otli4en opit go zn (momi4e sam )Първоначално написано от malka_diva4ka
imat ti doverie i t.n. no se pritesnqvat kogato si do kasno sama.. zada ne se slu4i ne6ty s teb... no mom4e li si qvno nqma za kakfo dase pritesnqvat..
а земята върти ли се!??! ДАА
По мои наблюдения е така![]()
Абсолютно сте прави.. И аз това нещо съм го забелязала, мои връстници са до 12 а аз едвам до 22:20 и е гадно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
според мен да.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
мХм ..според мен зависи от родителите и отношението ни към тях ...аз например имам брат, който нямаше потчи никаква свобода ..но аз не съм така ..на мен всичко ми е позволено и не се оплаквам![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да, дават. Така и трябва.![]()