.

Виж резултатите на анкетата: Според вас родителите дават ли повече свобода на момчетата отколкото на момичетата..

Гласували
122. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

93 76,23%
  • не

1 0,82%
  • зависи..

28 22,95%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Град
    40 Miles from the Sun
    "Радвам се, че имам момче. Сега поне ще се притеснявам само за един *мъжки полов орган*, а не за хиляди." - цитат от един филм (забравих му името).

Re: Според вас родителите дават ли повече свобода на момчета

Цитирай Първоначално написано от malka_diva4ka
    Еми нз къде да я вкарам тая тема затова я набутах тука... Еми искам да ви питам нещо...според вас родителите дават ли повече свобода на момчетата отколкото на момичетата...Стигнах до извода че те имат повече свобода..Ше ви кажа и пример...Имаше панайр и аз разбира се съм с нашите и гледам някво момче играе на една маса[познавам момчето то е с 3 години по-малко от мен..на 10 фактически..] и не можех да повярвам...Той е сам..пие бира и се забавлява,а аз.. Кажете си мнението...

BTW:Сории ако има други такива теми..
    BTW:без обиди..плс
    takam 1vo tezi roditeli qvno sa bezotgovorni... az sym na 15 i roditelite mi davat da piq no asmi kazali kakfoto praa dasi e vka6ti pred tqh na ob6testfeni mesta daneprekalqvam i t.n. vs v granicite... momi4e li si..ti si deteto na tati .. otli4en opit go zn (momi4e sam ) imat ti doverie i t.n. no se pritesnqvat kogato si do kasno sama.. zada ne se slu4i ne6ty s teb... no mom4e li si qvno nqma za kakfo dase pritesnqvat..

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    а земята върти ли се!??! ДАА

Цитирай Първоначално написано от AFT
    "Радвам се, че имам момче. Сега поне ще се притеснявам само за един *мъжки полов орган*, а не за хиляди." - цитат от един филм (забравих му името).
    Кръцни,срежи

Супер фен
    По мои наблюдения е така

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Абсолютно сте прави.. И аз това нещо съм го забелязала, мои връстници са до 12 а аз едвам до 22:20 и е гадно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

според мен да.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Мега фен Аватара на mynichka
    мХм ..според мен зависи от родителите и отношението ни към тях ...аз например имам брат, който нямаше потчи никаква свобода ..но аз не съм така ..на мен всичко ми е позволено и не се оплаквам
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Да, дават. Така и трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си